Прогноза за Battle Infinity Market: Повеќе купувачи на IBAT ќе скокаат на пазарот со пониско ниво на цени

Декември 1, 2022

#Битка бесконечност# Крипто# Крипто анализа# CRYPTOCURRENCY# Дневна шема#IBAT#IBAT/USD# Очекување на пазарот# Цена акција# Анализа на цени# Техничка анализа

Прогноза на Battle Infinity Market: 1 декември

на Битка бесконечност пазарната прогноза е повеќе купувачи да имаат можност да влезат на пазарот по пониска цена, што на крајот ќе му помогне на пазарот да се врати назад.

Долгорочен тренд IBAT/USD: нагорен (1-часовен графикон)

Клучни нивоа:
Зони за снабдување: 0.002620 $, 0.002420 $, 0.002250 $
Зони на побарувачка: 0.002190 $, 0.002070 $, 0.002000 $

Прогноза за Battle Infinity Market: Повеќе купувачи на IBAT ќе скокаат на пазарот со пониско ниво на цени

По втор пат во две недели, на Битка бесконечност пазарот се спушта под нивото на поддршка од $0.002355-$0.002250, давајќи им повеќе можност на купувачите да влезат на пазарот. Ова е уште една стратегија за евентуално туркање на пазарот над неделното ниво на отпор на 0.002620 долари, со што ќе излезе од консолидација.

Прогноза за Battle Infinity Market: IBAT е силно нахакан

Додека пазарот се бори да го натера својот пат да излезе од консолидација. Цената отсекогаш се базирала на зоната на побарувачка од 0.002355 долари, која се протега на 0.002250 долари.

Меѓутоа, штом пазарот падна на 22 ноември, тој падна над 0.002250 долари. Ова им овозможува на купувачите да ја зголемат својата огнена моќ. Резултатот е моќен удар на ниво на отпор.

Монетата сега повторува сличен трик со очекување дека тоа ќе ја наруши линијата за снабдување. Линијата Parabolic SAR (Stop and Reverse) над свеќите се должи на падот на цената.

IBAT/USD Среднорочен тренд: нагорен (15-минутна табела)

Линиите MACD (Moving Average Convergence Divergence) линии на графиконите од 1 час и 15 минути подеднакво паднаа под нула ниво. Иако скудноста на мечешките шипки на хистограмот на двете временски рамки е знак дека падот на пазарот не е дефинитивно и дека монетата има огромна тенденција за пресврт во секое време.

Прогноза за Battle Infinity Market: Повеќе купувачи на IBAT ќе скокаат на пазарот со пониско ниво на цени

Параболичните SAR точки (стоп и обратно) сè уште се главно над свеќите дури и на 15-минутната табела поради падот на пазарот. Обратно е поставено да се случи во скоро време, при што се очекува пазарот да се зголеми агресивно кон нивото на отпор од 0.002620 долари.

Battle Infinity има огромен потенцијал за невообичаено масивни враќања. Купете IBAT

забелешка: Cryptosignals.org не е финансиски советник. Дали вашето истражување пред да ги инвестирате вашите средства во кое било финансиско средство или презентиран производ или настан. Ние не сме одговорни за вашите инвестициски резултати.

 

Придружи се на нашите Бесплатна група за телеграми

Ние испраќаме 3 ВИП сигнали неделно во нашите бесплатна група за телеграми, секој сигнал доаѓа со целосен
техничка анализа зошто ја земаме трговијата и како да ја пласираме преку вашиот брокер.

Добијте вкус за тоа каква е групата ВИП, приклучувајќи се сега БЕСПЛАТНО!

Придружете се на нашиот телеграм