Најдобри сигнали за тргување со Binance 2023 година

телеграма

Бесплатен канал за крипто сигнали

Повеќе од 50 илјади членови
Техничка анализа
До 3 бесплатни сигнали неделно
Едукативна содржина
телеграма Бесплатен Телеграмски канал

 

Најдобри сигнали за тргување со монети со парички 2023 - Крајен водич

Ако сте заинтересирани за трговија со Binance Coin, но немате никаква позадина во техничка анализа или време за истражување на пазарот, сигналите може да бидат токму она што ви треба! Дозволете ни да разграничиме како нашите членови на cryptosignals.org користат сигнали за тргување со Binance Coin, за да ги надминат класиците и да се движат на пазарот секој ден. 

Квартален сигнал за криптовалути
£78
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Сигнали за криптовалути - XNUMX-годишно
£114
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Годишно сигнали за криптовалути
£210
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
arrow
arrow

Едноставно кажано, сигналите за тргување со Binance ве известуваат кои занаети треба да ги ставите кај вашиот брокер и кога е клучното време да ги поставите. Пример за ова би бил сигнал што сугерира да купите Binance Coin кога ќе достигне цена од 250 $ и да ја продадете кога ќе пробие 300 $. 

Во текот на овој водич, ќе покриеме кои се сигналите за тргување со Binance Coin и како можете да ги користите во ваша корист за да добиете профит на пазарот на криптовалути. 

Кои се сигналите за тргување со Binance Coin?

Сигналите за тргување со Binance Coin се препораки што ќе ви ги испратат домашните експерти кога веруваат дека е воспоставен профитабилен прозорец. Да ви дадам пример, може да добиете сигнал ако мислиме дека Binance Coin е наместено да се зголеми во текот на следните неколку дена. 

Нашите експерти и искусни трговци на cryptosignals.org ќе ги искористат своите години на вградено истражување и знаење за техничка анализа за да ви ги дадат најдобрите информации во внатрешноста. Секој сигнал што ќе го добиете ќе содржи неколку клучни точки на податоци, како што се ограничувањето, стоп-загубата и цените на профитот.

Сепак, ќе продолжиме подетално за секоја податочна точка подоцна во упатството.

За да ви дадам идеја за тоа како изгледаат нашите сигнали на Binance Coin, вклучивме пример подолу:

 • Двојка за парички Бинанс: BNB / УСД
 • позиција: Купете нарачка 
 • Ограничување на цената: $ 250
 • Стоп-Загуба: $ 220
 • Земи-профит: $ 300

Овој пример ни покажува дека по истражувањето на пазарот, нашиот тим смета дека Binance Coin е потценета врз основа на тековните цени. Ова сугерира дека сега е најдобро време да направите нарачка за купување на BNB / USD (Binance Coin / УСД). Бидејќи ги имате сите потребни информации, прашање е само да ги нарачате нарачките кај вашиот онлајн брокер. 

Кои се придобивките од сигналите за тргување со монети со квалитет?

Кога ќе се претплатите на нашите квалитетни трговски сигнали Binance Coin, ќе ви се претстават многу поволности. Сето тоа ќе го унапреди вашето трговско патување, последователно ќе ви овозможи да креирате и одржувате конзистентни придобивки. 

Вклучивме подолу што мислиме дека се некои од нашите основни придобивки: 

Стручни аналитичари

На cryptosignals.org, нашиот домашен тим од високо успешни трговци и аналитичари помина со години усовршувајќи ја вештината за трговија со криптовалути. Нашиот тим се фокусира на вршење напредна техничка анализа за да испорача врвни сигнали за тргување со Binance Coin за нашите членови. 

Нашите експерти го прават ова со спроведување врвни истражувања за трендовите на цени на криптовалутите преку широк спектар на технички индикатори и други ресурси на графикони. Како резултат, пријавувањето за нашите сигнали за тргување со Binance Coin ви дава слобода да тргувате додека нашите аналитичари го истражуваат пазарот во ваше име. 

Одлично за неискусни трговци

Ако сте почетник во светот на криптовалутите, можеби најзначајната придобивка што ја нудиме е дека нашата платформа е идеална за трговци почетници. За да остварите постојана добивка во трговијата преку Интернет, императив е да имате разбирање на техничка анализа и потребно читање на табелата. 

Ова може да трае многу години и многу пари за да ги совладате, па затоа тука на cryptosignals.org, ние се фокусираме на постигнување на оваа цел во име на нашите членови. Со пријавување за нашата услуга за сигнали, можете да тргувате со Binance Coin заедно со нашите експерти без претходно познавање на пазарот на криптовалути. 

Имајте јасни цели за влез и излез

Кога CyrptoSignals.org ви обезбедува сигнал за тргување со Binance Coin, тој секогаш ќе вклучува предлог за влез и излез. Ова помага да се елиминира претпоставката кога е најдобро да се влезе или излезе од пазарот. 

Од клучно значење, овие предлози за тргување ќе ви кажат која цена за влез да ја извршите со вашиот брокер преку Интернет, давајќи ви можност да ја зголемите сметката за тргување. Иако ова детално го опфаќаме во деловите подолу, важно е да се напомене дека нашите аналитичари, исто така, даваат нарачки за сто-загуба и заработка со профит. Овие одат рака под рака со нашите цели за влез и излез. 

Трговија во рамките на вашиот буџет 

Кога ќе добиете сигнал за тргување со Binance Coin преку нашата група на Телеграм - целосно зависи од вас колку би сакале да вложите. Кога го кажуваме ова, нашите домашни експерти обично препорачуваат да не се изложува на ризик повеќе од 1% од вашиот трговски капитал. 

На пример, ако вашиот трговски капитал е позициониран на 300 УСД, можеби ќе сакате да распределите 3 УСД на нашиот сигнал. Од другата страна на таблата, ако салдото на вашата сметка беше поголемо, да речеме 50,000 УСД, предложената трговија заснована на правилото од 1% ќе беше 500 УСД. 

Непотребно е да се каже, салдото на вашата сметка ќе варира во текот на секој месец. Со утврдување разумен буџет, ќе продолжите да ги растат вашите сметки за тргување на ризичен и природен начин.

Како функционираат нашите сигнали за тргување со Binance Coin?

На CyrptoSignals.org, сите сигнали за тргување со Binance Coin што ги испраќаме содржат пет основни точки на податоци. За да ви гарантираме дека имате најдобро знаење за тоа како функционираат нашите крипто сигнали - ние влеговме подетално подолу:

Двојка за парички Бинанс

Првата точка за податоци вклучена во нашиот сигнал Binance Coin е кој крипто-пар ќе тргувате на вашиот брокер. Терминот „крипто пар“ е опишан како средства што можат да се тргуваат едни со други за време на размена. 

Да ти дадам пример: 

 • Ако тргувавте со Binance Coin против Ethereum, ова ќе се покажеше како ETH / BNB. 
 • Ова е познато како крипто-крст пар, што значи дека содржи две дигитални валути. 
 • Крипто-фиат пар, како што е BNB / USD, покажува дека ќе тргувате со Binance Coin во однос на американскиот долар. 

Можете да размените Binance Coin со повеќе други крипто-валути. Од таа причина, нашите домашни аналитичари ќе истражуваат разни популарни дигитални средства деноноќно, вклучувајќи Bitcoin, Stellar, Ripple, Litecoin и многу други. 

Од суштинско значење е да се регистрирате за онлајн брокер кој обезбедува широк спектар на крипто пазари, а нашиот предлог ќе биде eToro. Оваа платформа за тргување - која е дом на 20 милиони клиенти, нуди бројни пазари со криптовалути. Ова значи дека можете да преземете активности веднаш штом пристигне нашиот сигнал за тргување со Binance Coin. 

Купете или продадете позиција

Нормално, нашата главна цел е да профитираме и од зголемувањето паѓање на пазарите. Кога ќе го добиете нашиот сигнал за тргување со Binance Coin, ќе видите предлог за тоа дали да одите долго или кратко. 

 • На пример, ако вашиот сигнал ве упати да одите 'долго', нашите аналитичари сметаат дека Binance Coin е потценета. 
 • Поради оваа причина, ние ќе ви кажеме да нарачате нарачка за купување со вашиот избран брокер. 
 • Исто така, ако вашиот сигнал покажа „краток“, веруваме дека Binance Coin е преценета. 
 • Така, ние би препорачале нарачка за продажба. Во случај на позиција на продажба, ќе бараме да профитираме од падот на вредноста на парот. 

Клучно, упатувајќи ве да се одлучите за нарачка за купување или продавање, не треба сами да го проценувате пазарот. 

Ограничување на цената

Ако штотуку го започнувате своето патување во светот на трговијата преку Интернет, ограничувањето за нарачки го советува вашиот избран брокер по која цена би сакале да излезете на пазарот. На пример, можеби ќе сакате да поставите нарачка за купување на BNB / USD по цена од 300 американски долари. 

Без оглед на цената по која тргува моментално парот, вашиот брокер преку Интернет ќе ја изврши вашата нарачка само кога c пазарот ќе одговара на наведената цена (300 УСД). Нашиот сигнал за тргување со Binance Coin секогаш ќе ви обезбеди директна цел за влез. 

Друга можност е нарачка на пазарот, која ви овозможува да влезете на пазарот по следната достапна цена. Нашите трговци ретко се одлучуваат за нарачки на пазарот бидејќи нема опција да ја искажат нашата предложена цена за влез.  

Како такво, следниот чекор ќе биде да се префрлите на вашиот брокер преку Интернет, да изберете ограничување и да ја внесете цената што ја предлага нашиот сигнал за тргување со Binance Coin.

Цена на профит

Тука на cryptosignals.org, сакаме да им обезбедиме јасни и добро истражени сигнали за тргување со Binance Coin до нашите членови. Во повеќето случаи, би сакале да оствариме добивка од 3% кога се засноваме на ризик од 1%. 

На пример, ако сакате да нарачате за 5 долари, ние би имале за цел да оствариме профит од 15 долари. Ова значи дека нашиот RRR (сооднос на ризик за награда) би бил 1: 3. Една од алатките што ги користат нашите аналитичари за да ги зголемат профитите е цената на профитот. 

Оваа цена ќе ја вклучиме во нашите сигнали за тргување, со што ќе ви биде полесно да направите успешна нарачка со вашиот избран брокер. 

Стоп-загуба цена

При поставување на нарачката за профит, ние исто така охрабруваме да ставите налог за стоп-загуба на вашата трговија. Во слична природа што налогот за добивка помага во максимизирање на профитот - стоп-загубата осигурува дека вашите потенцијални загуби се ограничени. 

Нашите експерти за внатрешни работи често предлагаат цена за стоп-загуба што не е поголема од 1%. Се подразбира дека нашиот тим има долгорочен рекорд во производство на постојани придобивки. Сепак, загубите се дел и дел од универзумот за трговија со криптовалути. Поради оваа причина, ние секогаш се трудиме да испраќаме разумни и одбивни ризици за сигнали за тргување со Binance Coin.

Сигнали за тргување со монети со Binance Телеграма група

Кога нашите трговци претходно ги испраќаа нашите сигнали за тргување со Binance Coin, ова беше во форма на е-пошта. Сепак, ова се покажа како бавен и неефикасен начин за обезбедување на нашите членови со дневни сигнали. 

Криптовалутата е пазар засекогаш развиен, па затоа и ние на cryptosignals.org се одлучуваме за Телеграм. Со правење на оваа промена, можеме да ги испорачаме нашите сигнали за тргување со Binance Coin во реално време. 

Ерго, веднаш штом ќе се дистрибуира сигнал, ќе добиете инстант известување. Во повеќето случаи, ние исто така обезбедуваме графикон или табела за да ви помогнеме подобро да ги разберете процесите на размислување на нашите искусни трговци. Притоа, ќе препознаете кога ќе добиете нов сигнал за тргување.

Бесплатни сигнали за тргување со Binance Coin

Ако сакате да добиете чувство за тоа како работат нашите трговски сигнали пред да извршите финансиски обврски, тогаш cryptosignals.org има решение. Испраќаме три сигнали за крипто трговија неделно преку нашиот телеграмски канал без никаков трошок. 

Овие бесплатни крипто сигнали ги содржат истите клучни точки на податоци што ги добиваат членовите на нашиот премиум план, како што се препорачаната граница, цената на профитот и стоп-загубата. Ние никогаш не „криеме“ или „ограничуваме“ никакви клучни информации што можат да бидат од корист за нашите бесплатни претплатници. 

Ако се чувствувате посигурни по една или две недели од користењето на оваа услуга, тогаш може да одлучите да се придружите на нашето премиум членство - што подетално ви го објаснуваме подолу. 

Премиум сигнали за тргување со монети на монети

Дозволете ни да прегледаме сè до што ќе имате пристап кога ќе се приклучите на нашиот премиум план. Голем процент од нашите долгорочни членови продолжуваат да се претплаќаат секој месец поради истите овие придобивки. 

Dayе добиете помеѓу 3 и 5 сигнали за крипто трговија дневно, со сите пет клучни точки на податоци што претходно ги покривме и неверојатна можност да дознаете повеќе за техничката анализа. 

Ние ги наведовме нашите цени подолу: 

Квартален сигнал за криптовалути
£78
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Сигнали за криптовалути - XNUMX-годишно
£114
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Годишно сигнали за криптовалути
£210
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
arrow
arrow

Ако сè уште не сте сигурни дали членството во нашиот премиум план е за вас - cryptosignals.org има совршена стратегија без ризици! 

На сите наши нови претплатници им се нуди 30-дневна гаранција за враќање на парите. Ова го правиме за да покажеме дека сме целосно сигурни во услугата што ја даваме. Ако сакате да дознаете повеќе за тоа како да искористите максимално од нас без гаранција за враќање на парите, ви дадовме чекор по чекор водич во делот подолу. 

Сигнали за тргување со парички од монета - стратегија без ризик

Кога користите давател на сигнал за тргување со Binance Coin, како нас самите, ние нудиме 30 дена да ја следиме нашата услуга пред целосно да се посветиме на тоа. На почетокот, ние отворено го охрабруваме водењето на нашите крипто сигнали преку брокерска демо-сметка. 

Како резултат, можете да ги поставите нашите сигнали за трговија без да ризикувате пари од вашите пари! Подолу се следните чекори што треба да ги преземете:

 • Изберете онлајн брокер кој има широк спектар на пазари со криптовалути. eToro е добра опција бидејќи ви овозможува да тргувате со повеќе парови без провизија. 
 • Отворете демо-сметка на веб-страницата на избраниот брокер. 
 • Изберете кој премиум план ви одговара на cryptosignals.org 
 • Регистрирајте се во групата ВИП телеграма. 
 • Откако ќе го добиете вашиот прв сигнал, продолжете и поставете ги нашите предложени нарачки со вашата избрана брокерска демо-сметка. 
 • После неколку недели, разгледајте ги вашите резултати и видете какви придобивки сте постигнале.

Ако ги исполнивме вашите очекувања и вие би биле задоволни да ги надградите, може да предложиме еден од нашите пошироки планови за да го искористиме најдоброто од нашите месечни надоместоци. 

Од друга страна, ако одлучите дека сакате да ја извршите гаранцијата за враќање на парите - само кажете ни во рок од 30 дена по пријавувањето, и ние ќе ви ја вратиме претплатата во целост. 

Избор на крипто-брокер за најдобри сигнали за тргување со монети на монети

Не можеме да изразиме доволно колку е важно да го избереме точниот брокер за крипто-валути. На крајот, тоа ќе биде вашиот брокер преку Интернет што извршува нарачка во ваше име. Ова осигурува дека го извлекувате максимумот од пазарот за тргување со Binance Coin. 

Наведевме што сметаме дека се основните фактори што треба да ги барате при изборот на брокер за крипто во деловите подолу:

Надоместоци и провизии

За да заработите пари, крипто брокерот може да наплати широк спектар на надоместоци и провизии. Да ви дадам пример, TradeStation наплатува провизија од 1.50% на секоја трговија што ја извршувате. 

Додека на спротивната страна на таблата, некои брокери ви дозволуваат да купувате, продавате и тргувате со криптовалути со провизија од 0%! Ова ги прави некои брокери многу прилагодени на нашите сигнали за тргување со Binance Coin, кои редовно таргетираат мали добивки. 

Како резултат, нема да ги намалите вашите профити со скапи хонорари или провизии. Една важна работа што ќе треба да ја факторирате е „ширењето“. Ширењето е разликата помеѓу куповната и продажната цена на крипто-парот што моментално го тргувате. 

Колку е позначајна разликата помеѓу овие цени, толку повеќе индиректно плаќате на вашиот онлајн брокер. 

Безбедност и доверба

Како што некои веќе знаат - многу размени на крипто-валути не се регулирани, што значи дека секој може да отвори сметка и да тргува без да доставува лични податоци. Ова е причината зошто, при изборот на вашиот онлајн брокер, проверка дали тие се регулирани е од суштинско значење. 

На крајот на краиштата, од вас ќе се бара да депонирате дел од вашиот капитал на платформата, и затоа треба да бидете сигурни дека вашите пари се безбедни. 

Поддржани крипто пазари

Како што споменавме претходно, нашите сигнали за тргување со Binance Coin покриваат широк спектар на пазари. На пример, еден сигнал може да нагласи крипто-крст пар како што е BNB / LTC, додека следниот може да се фокусира повеќе на одреден крипто-фиат пар, како што е BNB / EUR (Binance Coin / Euro). 

Изборот на сигурен брокер за криптии гарантира дека можете да тргувате самоуверено и лесно на една единствена страница. Имајќи го ова на ум, осигурувањето дека вашиот брокер за крипто нуди различни пазари на Binance Coin е можеби најважниот совет што би можеле да го дадеме. 

Депозити, повлекувања и плаќања. 

Финалето причина зошто изборот на регулиран брокер е вистинскиот потег е тоа што ќе можете да депонирате и да повлекувате средства користејќи фиат пари. Ова е причината што многу нерегулирани размени ќе дозволат плаќања само во форма на крипто валута. 

На пример, можете да депонирате средства веднаш користејќи избор на дебитна или кредитна картичка. Ова ги вклучува Visa, Maestro и Mastercard. Ако претпочитате користење на онлајн е-паричник, можете да го направите тоа и со Paypal, Skrill и Neteller. 

Можеби ќе имате корист од веднаш обработен банкарски трансфер. Но, ова зависи од тоа каде живеете, па затоа е корисно прво да го проверите ова. 

Пред сè друго, некои брокери наплатуваат само 0.5% на депозитите. Ако ја финансирате вашата сметка со начин на плаќање финансиран од УСД, тие ќе го избришат надоместокот за конверзија на валута од 0.5%. Ова е далечен скок во споредба со другите крипто-брокери, кои можат да наплатат над 3% на дебитни/кредитни депозити на картички (на пр. Coinbase).  

Започнете со најдобрите сигнали за тргување со монети на монети денес

Ако сакате да започнете веднаш со cryptosignals.org - едноставно следете ги чекорите истакнати подолу за да започнете да примате квалитетни сигнали преку нашата група за телеграми ВИП денес! 

Чекор 1: Придружете се на cryptosignals.org

Чекор еден до добивањето на нашите квалитетни сигнали за тргување со Binance е поставување сметка, што треба да трае само 2-3 минути. 

Квартален сигнал за криптовалути
£78
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Сигнали за криптовалути - XNUMX-годишно
£114
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Годишно сигнали за криптовалути
£210
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
arrow
arrow

Доколку е посоодветен, можете да започнете со нашите бесплатни сигнали, кои ќе ви дадат три предлози неделно. Но, имајте на ум дека можете да се одлучите за премиум план, кој нуди значителна предност од 3-5 сигнали по ден и 30-дневна гаранција за враќање на парите.

Чекор 2: Придружете се на нашата група за сигнали за крипто трговија

Откако ќе се придружите на cryptosignals.org, ние ќе ви доставиме е-пошта за тоа како да се регистрирате за премиум телеграмски канал. Препорачуваме да поставите прилагоден звук за известување преку страницата за поставки (можете да најдете повеќе информации за тоа како да го направите ова со пребарување на Google). 

Со тоа, можете точно да знаете кога сте добиле нов сигнал за тргување со Binance Coin, давајќи ви доволно време да постапувате според нашите предлози.

Чекор 3: Поставете нарачки за сигнал за тргување со Binance Coin

Кога ќе го добиете првиот сигнал за тргување со Binance Coin, тогаш можете да се свртите кон вашиот избран брокер за крипто. 

Сè што треба да направите тогаш е да ја направите вашата нарачка користејќи ги предлозите што ви ги дадовме. Да повторам, ова ќе вклучува крипто пар, без разлика дали станува збор за нарачка за купување или продажба, и релевантни налози за ограничување, стоп-загуба и цена на профит.

Во крајна линија

Да потсетиме, нашите сигнали за тргување со Binance Coin ви даваат пристап до просперитетниот свет на пазарот на криптовалути, сето тоа без да извршите никаква техничка анализа. Единственото нешто што мора да направите е да поставите нарачка што ја препорачаа нашите експерти. 

Кога ќе бидете подготвени да започнете со нашите сигнали за тргување со Binance Coin, следете ги нашите водени чекори погоре. И запомнете, на сите наши нови членови на премиум план им се обезбедува гаранција за враќање на парите. Како таков, немате што да изгубите со тестирање на нашите крипто сигнали преку демо-сметка за посредување!