Последни Вести

 • АДА
 • БИНАНСИРАНА монета
 • БИТКОИН
 • Bitcoin Cash
 • БНБ
 • БТК
 • КАРДАНО
 • ЧЕЛО
 • Chainlink
 • КРИПТО
 • Cryptocurrency
 • Вести за криптоси
 • DEFC
 • Монета ДеФи
 • ДОГА
 • Dogecoin
 • ДОТ
 • ИТН
 • ЕТФ
 • ЕТХ
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • ЛБЛОК
 • ЛИНК
 • Litecoin
 • Среќен блок
 • LUNA
 • МАТИК
 • Monero
 • ВЕСТИ
 • Polkadot
 • Полигон
 • Пријави
 • RIPPLE
 • ДИК
 • ШИБ
 • Шиба Ину
 • СОЛ
 • Солана
 • СТЕЛАР
 • Техничка анализа
 • Земјата
 • Трон
 • TRX
 • УНИ
 • Независен
 • XLM
 • XMR
 • XRP
 • $ 100K
 • 0x
 • АДА
 • АДА / УСД
 • АДАУСД
 • Алонзо
 • Амазон
 • Анализа
 • Јаболко
 • Член
 • Банкор
 • БЕНД
 • Протокол за опсег
 • БАНДУСД
 • BCH
 • BCH / BTC
 • BCH/USAD
 • BCH / USD
 • BCHBTC
 • BCT/американски долари
 • Binance
 • Бинарен монета
 • БИТКОИН
 • Bitcoin Cash
 • Биткоин
 • Битоин
 • БНБ
 • БНБ / УСД
 • BNT
 • БНТУСД
 • БСЦ
 • БТК
 • БТК / УСД
 • BTC< техничка анализа
 • BTCUSD
 • БТНУСД
 • Шарнир
 • CBDCA
 • Цело
 • Chainlink
 • Кина
 • Монета
 • КОИНБАС
 • Сложените
 • КОМПУСД
 • Консолидација
 • Крипвалута
 • Крипто
 • Крипто-анализа
 • CRYPTOCURRENCY
 • Техничка анализа на криптовалути
 • Криптокуренија
 • Дневен графикон
 • DEFC
 • ДЕФКУСИРАЊЕ
 • на определен обем,
 • Монета ДеФи
 • ДОГА
 • ДОГЕКОИН
 • ДОТ
 • ДОТ / УСД
 • ECIP 1049
 • ЕИП-1559
 • Ел Салвадор
 • ЕЛОН МАСКА
 • Елон Маск
 • ИТН
 • ЕТФ
 • ЕТХ
 • ЕТХ 2.0
 • ЕТХ / БТК
 • ЕТХ / УСД
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • EYH/BTC
 • ФЕД
 • Прогноза
 • Надоместоци за гас
 • GBTC
 • Стаклен код
 • Сиво
 • Тешка вилушка
 • ИНБАЛАНСА
 • ЈП Морган
 • JPMorgan
 • Kraken
 • ЛБЛОК
 • LBLOCK УСД
 • ЛБЛОКУСД
 • ЛИНК
 • ЛИНК / БТК
 • ЛИНК / УСД
 • Litecoin
 • ЛТЦ
 • LTC / BTC
 • LTC / USD
 • Среќен блок
 • Книга за среќа
 • LUNA
 • Анализа на пазар
 • Предвидување на пазарот
 • Очекување на пазарот
 • Проспект на пазарот
 • MasterCard
 • МАТИК
 • МикроСтратегија
 • Рударство Тешкотија
 • Рударство
 • Monero
 • Морган Стенли
 • Нови
 • ВЕСТИ
 • NFT
 • Ox
 • Polkadot
 • Полигон
 • Цена Акција
 • Анализа на цени
 • Предвидување на цената
 • Графикон на цени
 • Графикон на цени. Предвидување на пазарот
 • Пумпа
 • Рехничка анализа
 • Пријави
 • RIPPLE
 • RTH/USD
 • ДИК
 • ШИБ
 • Шиба Ину
 • SNX
 • SNXUSD
 • СОЛ
 • Солана
 • СТЕЛАР
 • симетричен триаголник
 • Синтетикс
 • Техничка анализа
 • Техничка анализа
 • Техничко-анализа
 • Техничка анализа
 • Техникаланализа
 • Техничка анализа
 • Технички анализи
 • Техничка анализа
 • Техничка анализа
 • Техничка анализа
 • Техничка анализа
 • Земјата
 • TerraUST
 • Тесла
 • Триаголник
 • Трон
 • TRX
 • Twitter
 • UMA
 • UMAUSD
 • УНИ
 • УНИ? УСД
 • УНИ / БТК
 • УНИ / УСД
 • Независен
 • WHALE
 • Китовите
 • XLM
 • XMR
 • XRP
 • XRP / USD
 • Техничка анализа
 • ZRX
 • ZRXUSD
 • Бернадет Тинг
 • Рим

DeFi Coin Price Prediction: DEFC/USD Tra ...

Може 22, 2022

DeFi Coin Price Prediction – May 22 The DeFi Coin price prediction shows that DEFC is yet to display a significant bullish move as the market may range-bound. DEFC/USD Medium-term Trend: Ranging (4H Chart) Key Levels: Resistance levels: $0.34 $0.36, $0.38 Support levels: $0.25, $0.23, $ ...

Прочитај повеќе

Предвидување на цената на среќниот блок: LBLOCK/USD ...

Може 22, 2022

Lucky Block Price Prediction – May 22 According to the 12-hour chart, the Lucky Block price rides the bulls as traders are having a great moment ahead. LBLOCK/USD Long-term Trend: Bullish (12H Chart) Key Levels: Resistance levels: $0.0035, $0.0037, $0.0039 Support levels: $0.0018, $0.00 ...

Прочитај повеќе

Bitcoin Supply on Exchanges Drops to 18- ...

Може 22, 2022

Despite the persisting bear trend, reports show that the supply of Bitcoin (BTC) on cryptocurrency exchanges continues to decline, as it drops to its lowest point since November 15, 2020. On March 12, 2020, a day after the historic “Black Thursday,” the total number of BTC on centralized cryp ...

Прочитај повеќе

Bitcoin (BTC/USD) Trade Bargains at $30, ...

Може 22, 2022

Bitcoin Price Prediction – May 22The BTC/USD trade bargains at a $30,000 trading line for several business sessions. Smaller-ups and smaller-downs have appeared in the $30,275 and $29,251, showing the pace at which the market pushes with a 2.38% positive.BTC/USD MarketKey Levels Resistance level ...

Прочитај повеќе

Cardano консолидира над $0.50 Поддршка ...

Може 21, 2022

Долгорочна анализа на Cardano (ADA): Цената на BearishCardano (ADA) го продолжи своето движење во опсег за можно враќање на цената. По нагорната корекција, биковите не можеа да продолжат над отпорот од 0.60 долари. Крипто падна на 0.50 долари и продолжи со консолидација во средината на ценовниот опсег. ...

Прочитај повеќе

TerraUST (USTUSD) ја започнува пазарната активност ...

Може 21, 2022

Анализа на TerraUST - Цената ја започнува активноста со нагло опаѓање TerraUST ја започнува својата пазарна активност со надолна линија. Откако флуктуираше околу нивото на цената од 1.000 долари од кога монетата беше лансирана во август минатата година, TerraUST конечно ги прави своите први чекори. Првата активност на монетата е јас ...

Прочитај повеќе

Предвидување на цената на монетите на DeFi: DEFC/USD R ...

Може 20, 2022

Предвидување на цената на монетите на DeFi – 20 мај Предвидувањето на цената на монетите на DeFi се движи, но биковите би го зголемиле својот моментум, а цената би се искачила нагоре. DEFC/USD Среднорочен тренд: Опсег (4H графикон) Клучни нивоа: нивоа на отпор: 0.40 $, 0.42 $, 0.44 $ Нивоа на поддршка: 0.19 $, $ ...

Прочитај повеќе

Предвидување на цената на среќниот блок: LBLOCK/USD ...

Може 20, 2022

Предвидување на цената на среќниот блок – 20 мај Прогнозата за цената на среќниот блок се вози на биковите бидејќи биковите ја чуваат паричката над просеците што се движат. LBLOCK/USD Долгорочен тренд: Клучни нивоа во опсег (12H графикон): Нивоа на отпор: 0.0035 $, 0.0037 $, 0.0039 $ Нивоа на поддршка: 0.0014 $, 0.0012 $, ...

Прочитај повеќе

Понзи Шема обвинувања против ЛУНА Ре ...

Може 20, 2022

Среде несреќата на UST/LUNA, се појави видео снимка на која се гледа дека извршниот директор на Terraform Labs, До Квон, дава некои непријатни коментари за Terra. Додека некои тврдат дека тој се шегувал, со оглед на неговата репутација за хумор на социјалните мрежи, многумина го критикуваа загрозениот извршен директор за неговите коментари на видеото. Во т ...

Прочитај повеќе

Биткоин кеш (BCH/USD) Пазарен тргување и ...

Може 20, 2022

Предвидување на цената на биткоинот во готовина - 20 мај Конзистентно ги набљудува пазарните занаети BCH/USD под поставки за депресии подолго време. Во моментов, трговијата со крипто има помеѓу 200 и 191 долари со негативна процентуална стапка од 1.05.BCH/USD Нивоа на клучеви на пазарот: Нивоа на отпор: 250 долари, 300 долари, 350 долари ...

Прочитај повеќе

Ethereum се консолидира над 1,763 долари бидејќи ...

Може 20, 2022

Долгорочна анализа на цената на Ethereum: Намалена Вчера, цената на Ethereum (ETH) продолжи да прави нагорна корекција додека се обидува да ги врати 2,200 долари. Денес, најголемата криптовалута достигна максимум од 2,041 долари во моментот на пишување. Во претходната ценовна акција, алткоинот беше одбиен на ...

Прочитај повеќе

Тера (ЛУНАУСД) го зададе првиот удар на ...

Може 20, 2022

Тера Анализа - Мечките го задаваат првиот удар за да го спушти пазарот до ниска цена Тера мечките го задаваат првиот удар за да ја извадат цената од консолидација. Отпорот во рамките на консолидацијата е 118.250 $, додека ценовното ниво од 75.000 $ послужи како поддршка за цената. Помеѓу двете клучни нивоа е ...

Прочитај повеќе

Придружи се на нашите Бесплатна група за телеграми

Ние испраќаме 3 ВИП сигнали неделно во нашите бесплатна група за телеграми, секој сигнал доаѓа со целосен
техничка анализа зошто ја земаме трговијата и како да ја пласираме преку вашиот брокер.

Добијте вкус за тоа каква е групата ВИП, приклучувајќи се сега БЕСПЛАТНО!

Придружете се на нашиот телеграм