Најдобри сигнали за тргување со кардано 2024 година

Не инвестирајте освен ако не сте подготвени да ги изгубите сите пари што ги инвестирате. Ова е инвестиција со висок ризик и веројатно нема да бидете заштитени ако нешто тргне наопаку. Одвојте 2 минути за да дознаете повеќе

телеграма

Бесплатен канал за крипто сигнали

Повеќе од 50 илјади членови
Техничка анализа
До 3 бесплатни сигнали неделно
Едукативна содржина
телеграма Бесплатен Телеграмски канал

 

Дали барате да влезете во светот на трговијата со Кардано, но немате претходно искуство во техничката анализа или читање табели? Во тој случај, сигналите за тргување со Кардано вредат да се разгледаат!

Месечно сигнали за криптовалути
£42
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Квартален сигнал за криптовалути
£78
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Годишно сигнали за криптовалути
£210
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
arrow
arrow

Едноставно кажано, сигналите за тргување се совети што ги анализира тим искусни трговци, а потоа се дистрибуираат до нивната онлајн заедница. Овие предлози ќе им помогнат на членовите да нарачуваат какви порачки да прават со нивниот брокер преку Интернет. На пример, сигнал може да сугерира да влезете на пазарот Кардано со 1.10 американски долари и да излезете од дигиталната паричка да достигне 1.65 долари. 

Оваа статија ќе објасни што можете да очекувате од нашите сигнали за трговија Кардано и како тие ви дозволуваат да профитирате од пазарите на криптовалути без да имате позадина за тргување!

Кои се сигналите за тргување со кардано?

Сигналите за тргување со кардано се предлози што ќе ви ги испратат нашите аналитичари кога ќе веруваат дека откриле профитабилна можност за тргување. На пример, може да добиете сигнал ако нашиот тим е уверен дека Кардано е преценет врз основа на моменталното расположение на пазарот. 

Нашите трговци на cryptosignals.org ќе ја донесат својата одлука со користење на уникатен сет на вештини за длабинска техничка анализа и фундаментално истражување. За возврат, давајќи ви ги сите податоци потребни за да направите прецизна нарачка со избраниот брокер. 

За да ви дадам појасна претстава за тоа како ќе изгледа крипто сигналот, проверете го примерот подолу: 

 • Кардано пар: АДА ​​/ УСД
 • позиција: Купете нарачка 
 • Ограничување на цената: $ 1.15
 • Стоп-Загуба: $ 1.00
 • Земи-профит: $ 1.25

Овој пример ни покажува дека давателот сугерира да се постави нарачка за купување на крипто пар ADA / USD (Кардано / американски долар). Ова нагласува дека нашите домашни трговци бараат да профитираат од зголемувањето на вредноста на парот Кардано.

Секој крипто сигнал, исто така, вклучува и други суштински точки на информации, како што се - ограничување, стоп-загуба и налог за профит. За да ви помогнеме подетално да разберете што значи секоја точка, ќе разгледаме подетално во деловите подолу. 

Кога ќе го добиете сигналот Кардано од нас, сè што треба да направите е да ги земете информациите предложени од наши експерти и да ги нарачате нарачките преку вашиот брокер. 

Кои се придобивките од квалитетните сигнали за тргување со кардано?

Постојат бројни корисни фактори кои ги добивате кога се пријавувате за нашите квалитетни сигнали за трговија со Кардано. Секој од нив ви помага во долгорочните инвестициски и трговски цели. 

Еве избор на она за што веруваме дека е нашата основна придобивка:

Стручни аналитичари

cryptosignals.org е дом на тим со високо искусни трговци кои поминаа години во усовршување на занаетот за трговија преку Интернет. Примарна задача на нашиот тим е да извршува напредна техничка анализа деноноќно, фокусирајќи се на вечно развивачките пазари на криптовалути. 

Нашите домашни експерти го прават ова со комбинирање на напредна техничка анализа, алгоритми на Ал и фундаментални истражувања. Како резултат, со приклучувањето кон најавување на нашите сигнали за тргување со Кардано, можете да ги натерате нашите аналитичари да го истражуваат пазарот во ваше име - ви даваат поголема шанса да го зголемите трговскиот биланс!

Одлично за неискусни трговци

Услугата што ја обезбедуваме не е прилагодена само на искусни трговци. Напротив, нашата платформа е идеална за почетници. За да остварите постојан профит во индустријата за криптовалути, треба да имате солидно разбирање за аналитичките алатки што ги користат трговците - на пример, техничка анализа или алгоритми за вештачка интелигенција. 

Вистината е - ова може да трае многу години и многу тешко заработени пари за да ги совладате. Затоа, пријавувањето за cryptosignals.org е најдобриот начин на дејствување. Не само што можете да ги проширите знаењата за стратегиите за тргување, туку исто така можете да тргувате со Кардано во реално време без претходно искуство во светот на криптовалутите! 

Имајте јасни цели за влез и излез

На cryptosignals.org, веруваме дека е од витално значење да се имаат јасни и концизни цели при тргување со криптовалути, како што е Кардано. Ова е причината зошто кога испраќаме еден од нашите трговски сигнали, секогаш ќе ви обезбедиме цел за влез и излез. 

Овие цели помагаат да се отстрани секоја забуна и да ви кажат по која цена е оптимално да влезете или да излезете од пазарот. За да им помогнеме на нашиот влез и цели, ние исто така ја обезбедуваме познатата цена на застој и загуба на профит. Детално како овие се клучни за успешна трговија, ќе разгледаме понатаму во овој водич. 

На крајот на краиштата, кога ќе му дадете упатство на брокерот за вашите предложени цели за влез и излез, тогаш нема ништо повеќе што треба да направите со оваа конкретна трговија. 

Трговија во рамките на вашиот буџет 

Како што многумина можат да знаат, создавањето буџет во трговскиот простор е од клучно значење за органски раст на вашиот капитал, истовремено спречувајќи идните ризици. Кога ќе добиете сигнал за тргување со Кардано, можете да изберете колку сакате да вложите. 

Сепак, имајте во предвид дека нашите експерти обично сугерираат да ризикувате не повеќе од 1% од вашата сметка за трговија. Да ви дадам пример, ако салдото на вашата сметка е 600 УСД, препорачаната сума што треба да ја поставите на нашиот сигнал би била 6 УСД. Исто така, ако вашето салдо беше на повисокиот крај на скалата, како што се 10,000 УСД, предложената сума за трговија ќе беше 100 УСД. 

Како заклучок, природно е да се види флуктуација на вашиот трговски капитал како што поминува секој ден. Но, со тоа што ќе ги задржите вашите влогови разумни, ова осигурува дека сте на пат да ги зголемите своите профити на ризичен и стратешки начин. 

Како работат нашите сигнали за тргување со кардано?

На cryptosignals.org, чувствуваме дека најсигурни сигнали за трговија содржат пет клучни точки на податоци. За да бидете сигурни дека имате цврсто разбирање за тоа како функционира секој наш крипто сигнал, ние елабориравме подолу: 

Кардано пар

Можете да тргувате со Кардано со различни различни средства. Слично на многу други берзи, можете да идентификувате кои валути се разменуваат едни со други со „парот“ што го претставува. На пример, ако тргувате со Кардано во однос на американскиот долар, ова ќе се покаже како АДА / УСД. Од друга страна, ако требаше да изберете АДА / БТК, баравте да тргувате со Кардано со Биткоин. 

Нашиот домашен тим е умешен во справување со парови со крипто-крос и со крипто-фиат. Затоа, може да ги видите цените на истражувањата на нашите трговци за Cardano, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin и Binance Coin, за да наведеме неколку. Во секој случај, секогаш ќе бараме да најдеме нови можности за тргување за нашите членови 24/7. 

Како споредна забелешка, бидејќи Cardano може да се тргува со десетици популарни средства, од клучно значење е да се избере онлајн брокер кој олеснува многу пазари. 

Купете или продадете позиција

Сега имате подобра идеја за тоа на кои крипто-парови се фокусирате; следниот чекор е да знаете која насока треба да ја преземете со вашиот брокер. Непотребно е да се каже, нашите аналитичари на cryptosignals.org ќе настојуваат да профитираат и од подемот и падот на пазарите на криптовалути. 

На пример, ако сигналот за трговија Кардано ве упати да нарачате за нарачка, ова ќе биде претставено како израз „долго“. Она што подразбираме под ова, мислиме дека парот ќе се зголемува со текот на времето.

Во случај на позиција на продажба, сигналот ќе се покаже како „краток“, и слично како налогот за продажба - сметаме дека овој пар ќе се намали во вредност со текот на времето. Како и да е, ако ви кажам дали да одите долго или кратко, осигурувате дека не треба да правите никакви проценки на пазарот независно. 

Ограничување на цената

Ако сте сосема нови во просторот за криптовалути, тогаш следниве три точки на податоци се можеби најважните во извршувањето на профитабилна трговија.

Прво, граничниот налог го инструира вашиот избран брокер за тоа која цена би сакале да ја внесете на пазарот. На пример, можеби барате да нарачате продажба на АДА / УСД од 1.10 УСД. Без оглед на моменталната позиција, вашиот брокер ќе изврши трговија само по граничната цена (1.10 УСД). 

Алтернативата е позната како налог на пазарот; ова ви овозможува да влезете на пазарот што е можно побрзо по следната достапна цена. Нашите трговци ретко одат на нарачки на пазарот бидејќи нема опција да ја постават нашата специфична цел на цената на влезот.

Сè што треба да направите сега е да продолжите со вашиот избран брокер, да изберете ограничување на нарачката и да ја поставите цената за влез што ја предложивме преку нашиот сигнал за обука Кардано. 

Стоп-загуба цена

Наредбата за стоп-загуба беше дизајнирана како краен начин за намалување на потенцијалните загуби на пазарот на многу непостојана трговија. Нашите стручни експерти ја охрабруваат цената на стоп-загуба што не надминува загуба од 1%.

Од 2014 година, нашиот тим има долгогодишен рекорд за постигнување конзистентни придобивки; сепак, загубите можат да бидат дел од ризикот од трговија преку Интернет. Ова е причината зошто нашите аналитичари се гордеат со дистрибуција на сигурни и добро истражени цени на стоп-загуба. 

Цена на профит

Во слична природа на налогот за стоп-загуба - цената на профит беше дизајнирана да помогне во заклучувањето на профитот на автоматски начин. Поради оваа причина, секогаш имаме на ум одреден сет на цели кога ги создаваме сигналите за обука во Кардона.

Ние обично работиме на односот ризик-награда од 1: 3; пример за ова може да биде ако сакате да нарачате во удел од 20 американски долари, ние би се залагале за профит од 60 американски долари. Без оглед, нашите сигнали за тргување со Кардано секогаш вклучуваат предложена цена за нарачка за профит. Запомнете, ќе треба да ја внесете секоја предложена целна цена со вашиот избран брокер. 

Група за телеграми за тргување со сигнали Кардано

Кога cryptosignals.org претходно ги издаде своите сигнали за крипто трговија, користеше е-пошта. Иако во тоа време, нашите сигнали беа популарни и сепак имаа одлични резултати, имаше неуспеси. Ова вклучуваше постојано да го ажурирате вашето сандаче за да се осигурате дека не сте пропуштиле одржлива можност за тргување. 

Затоа сега се одлучуваме за Телеграм. Платформата не само што е исклучително лесна за корисниците, туку е и одличен метод за доставување на нашите совети за тргување во реално време. Веднаш штом ќе се испрати сигналот за тргување, веднаш ќе добиете известување! 

Секој извештај ќе има преглед на техничката анализа што стои зад сигналот, зошто ја преземаме трговијата и како да ја поставиме со вашиот брокер. Во многу случаи, ние исто така ќе вклучиме графикон или графикон - што го прави полесно од кога било да зачекориме во светот на трговијата со криптовалути. 

Бесплатни сигнали за тргување со кардона

Ако сте заинтересирани за висококвалитетни сигнали од Кардона, но сè уште не сакате да се посветите целосно - тогаш криптосигналс.орг ве покривме. Накратко, ние испраќаме вкупно три БЕСПЛАТНИ сигнали за трговија со крипто неделно преку нашата група на Телеграм. 

Овие сигнали ги содржат истите информации што им ги нудиме на нашите премиум членови, што значи дека никогаш не пропуштате суштински точки или напредни стратегии за тргување. Бесплатните сигнали ќе ги вклучат сите пет наши основни точки на податоци, како што се крипто-пар што треба да ги тргувате, цената на стоп-загубата и цената на профитот. 

Откако ќе добиете чувство за нашите сигнали за трговија со крипто, со што ќе станете посигурни во вашите способности - тогаш може да одлучите да се придружите на некој од нашите премиум планови - што објаснивме подолу. 

Премиум сигнали за тргување со кардано

Дозволете ни да погледнеме што треба да очекувате од премиум-членството на cryptosignals.org. На крајот на краиштата, многу од нашите постојни претплатници го продолжија своето патување со нас поради нашите висококвалитетни сигнали. Овие планови ви овозможуваат пристап до 3-5 сигнали на ден (понеделник - петок) - што е значителен контраст со бесплатната група на Телеграма. 

Ние сакаме да бидеме транспарентни со нашите цени и ги наведовме подолу: 

Месечно сигнали за криптовалути
£42
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Квартален сигнал за криптовалути
£78
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Годишно сигнали за криптовалути
£210
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
arrow
arrow

Ако сè уште не сте сигурни дали нашиот план за премија е за вас - тогаш cryptosignals.org има совршена стратегија без ризици.

Кога новите членови се претплаќаат на некој од нашите премиум планови, тие ќе бидат претставени со 30-дневна гаранција за враќање на парите. Можеби ќе се запрашате зошто го правиме ова - тоа е да им покажеме на нашите потенцијални претплатници дека сме сигурни дека услугата што ја нудиме е погодна за трговци од сите облици и големини. 

 Ако сакате да дознаете повеќе, тогаш ве молиме погледнете ги нашите делови подолу. 

Сигнали за тргување со кардона - стратегија без ризици

Кога ќе се пријавите за премиум план на cryptosignals.org - имате 30 дена да ја испробате нашата услуга. Ние исто така отворено охрабруваме да пронајдете брокер кој ви обезбедува бесплатна демо сметка за брокер. Затоа, можете да тргувате со нашите крипто сигнали и да добиете чувство за тоа како работи пазарот без ризик да изгубите средства! 

Еве ги следните чекори што треба да ги преземете:

 • Изберете го вашиот избран брокер, осигурувајќи се дека нуди широк опсег на криптовалути. 
 • Регистрирајте се за демо-сметка со избраниот брокер. 
 • Претплатете се на премиум планот што најмногу ви одговара на cryptosignals.org. 
 • Придружете се на нашиот канал ВИП Телеграм.
 • Откако ќе го добиете вашиот прв сигнал - поставете ги нашите предложени нарачки со вашата брокерска демо-сметка. 
 • После првите неколку недели, погледнете ја вашата сметка и видете колку сте заработиле. 

Ако сте задоволни со нашата услуга и барате да видите како напредува вашето трговско патување, ние може да предложиме да изберете еден од нашите подолготрајни планови. Ова ќе обезбеди да го извлечете максимумот од нашите месечни надоместоци.

Алтернативно, ако одлучивте да побарате гаранција за враќање на парите - сè што треба да направите е да не известите во првите 30 дена и ќе ви ја вратиме вкупната цена на претплатата. 

Избор на крипто брокер за најдобри сигнали за тргување со кардано 

Како што можеби сте виделе низ овој упатство, ние редовно ја споменуваме важноста за избор на квалитетен брокер за крипто. Причината за ова е едноставна; брокерот што ќе го одберете ќе ги извршува сите ваши нарачки - затоа ви овозможува пристап до пазарите за тргување со Кардано. 

Обезбедивме сегменти подолу за да покажеме за кои веруваме дека се клучни фактори што треба да се внимаваат при изборот на вашиот брокер за крипто.

Надоместоци и провизии

Постојат многу начини на кои брокерите за крипто можат да заработат - еден од нив е со наплата на мешавина од надоместоци и провизии. На пример, неколку брокери можат да наплатат нагоре од 2% на секоја трговија што ќе изберете да ја извршите. 

Ова е една од главните причини зошто многу трговци со крипто користат некои брокери. На крајот на краиштата, платформата отворено наведува дека има политика за провизија од 0% - што ви овозможува да купувате, продавате и тргувате на евтин начин.

Само оваа причина ги прави онлајн брокерот и нашите сигнали за трговија со Кардона многу соодветни едни за други. Како што споменавме претходно, нашата главна цел е да насочиме на мали добивки - што значи дека нема да треба да се грижите дали такси за тргување ќе јадат во која било од вашите маргини на профит. 

Еден клучен детал што ќе треба да се факторира е „ширењето“ - што се однесува на разликата помеѓу понудата и прашаната цена цитирана за предметното крипто средство. Колку е поголем јазот помеѓу овие цени - толку повеќе плаќате на вашиот брокер преку Интернет. Ширењето може да се разликува со секој пазар и средство - па не заборавајте да внимавате на ова кога истражувате за вашиот брокер за крипто!

Безбедност и доверба

Кога пребарувате за вашиот брокер за крипто, добра идеја е да изберете целосно регулирана платформа. Причината е што голем дел од размената на крипто-валути се нерегулирани - што значи дека секој може да отвори сметка и да тргува без да дава лични детали. 

На крајот на краиштата, ќе биде побарано да ризикувате процент од вашите тешко заработени средства на пазарот. Како такво, обезбедувањето на вашиот профит треба да биде главен приоритет. 

Поддржани крипто пазари

Како што претходно опфативме, нашите сигнали за трговија со крипто можат и ќе бидат насочени кон различни различни пазари. На пример, може да добиете известување за крипто-вкрстен пар, како што е АДА / БТК. Во следната инстанца, нашите трговци би можеле да ви обезбедат трговија со крипто-фиат како БНБ / УСД.

Имајќи го ова на ум, од витално значење е да изберете брокер преку Интернет кој ви претставува пристап до широк спектар на пазари на криптовалути. Така, овозможувајќи ви да дејствувате веднаш според нашите сигнали за тргување со Кардано - сето тоа преку една независна брокерска страница. 

Депозити, повлекувања и плаќања. 

Да претпоставиме дека барате да депонирате и подигнете средства користејќи фиат пари. Во тој случај, најдобриот предлог е користење на регулиран брокер. Како што споменавме погоре, повеќето размени не се регулирани, што значи дека тие ќе прифаќаат само плаќања со криптовалути.

На пример, некои брокери се обидуваат да го олеснат од кога и да е да ги постават вашите нарачки веднаш - бидејќи платформата ги прифаќа сите главни дебитни/кредитни картички како што се Visa, Maestro и Mastercard. Ако сте повеќе заинтересирани за е-паричници, можете да користите и Paypal, Skrill и Neteller. 

Во зависност од тоа каде живеете во светот, може да имате и опција за банкарство Кларна / Софорт и можеби други локални типови на плаќање. 

Како дополнителен бонус, надоместокот за депозит на некои брокери е само 0.5%. Ако сакате да ја финансирате вашата сметка со начин на плаќање во УСД, компанијата со задоволство ќе се откаже од оваа такса за конверзија од 0.5%. За да го ставиме ова во перспектива - Coinbase наплатува надомест од 3.99% за дебитни картички!

Започнете со најдобрите сигнали за тргување со кардано денес

Ако она што може да го понуди cryptosignals.org е токму тоа што го барате, тогаш започнувањето не може да биде полесно. За ваша погодност, ви дадовме чекор по чекор водич за тоа што треба да направите следно: 

Чекор 1: Придружете се на cryptosignals.org

Првото нешто што треба да направите за да започнете да ги примате нашите сигнали за трговија со Кардано е да отворите сметка со cryptosignals.org. 

Ако ви е поудобно да започнете со нашата бесплатна услуга, ова ќе ви донесе три совети за тргување неделно преку каналот Телеграм. Сепак, имајте на ум дека ќе имате огромна предност од 3-5 трговски сигнали дневно кога ќе се приклучите на нашите премиум планови! 

Месечно сигнали за криптовалути
£42
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Квартален сигнал за криптовалути
£78
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Годишно сигнали за криптовалути
£210
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
arrow
arrow

И не заборавајте - ние нудиме 30-дневна гаранција за враќање на парите на сите нови членови на премиум план - така да немате што да изгубите ако не испробате!

Чекор 2: Придружете се на нашата група за сигнали за трговија со крипто

Откако ќе завршите со креирање на вашата сметка со cryptosignals.org - ќе издадеме е-пошта спакувана со сите информации потребни за влез во групата ВИП Телеграм. 

Како придружна белешка, поволно е да поставите предупредување за известување што е прилагодено за себе. Правејќи го ова, можете да идентификувате кога сте добиле нов сигнал за крипто трговија - давајќи ви многу време да ги пласирате нашите предложени занаети.  

Чекор 3: Поставете нарачки за сигнал за тргување со кардано

Кога ќе добиете сигнал за тргување со Кардано од нас, сè што треба да направите е да се најавите на вашата избрана брокерска страница и да ги направите нашите предложени нарачки.

Да ве потсетам, ова ќе го вклучи парот Кардано, без разлика дали станува збор за позиција за продажба или за купување, и предложената граница, профит и цена на загуба.  

Во крајна линија

Да резимираме, нашите сигнали за трговија со Кардона ја отвораат вратата кон профитабилниот пазар на криптовалута. Значење - можете да тргувате како професионалец, додека нашиот тим експерти ги прави сите основни истражувања и техничка анализа во ваше име! Сè што треба да направите е да го изберете вашиот брокер и да ги направите предложените нарачки што нашиот тим ги испраќа. 

Ако сакате да ги добиете вашите сопствени квалитетни трговски сигнали Кардона, изберете соодветен план за премија за ќе. И запомнете, ние на секој нов член му нудиме целосна 30-дневна гаранција за враќање на парите - што значи cryptosignals.org дали сте ги покриле на секој можен начин!