Најдобри сигнали за трговија со синџири на врски 2024 година

Не инвестирајте освен ако не сте подготвени да ги изгубите сите пари што ги инвестирате. Ова е инвестиција со висок ризик и веројатно нема да бидете заштитени ако нешто тргне наопаку. Одвојте 2 минути за да дознаете повеќе

телеграма

Бесплатен канал за крипто сигнали

Повеќе од 50 илјади членови
Техничка анализа
До 3 бесплатни сигнали неделно
Едукативна содржина
телеграма Бесплатен Телеграмски канал

 

Дали размислувате за трговија со Chainlink, но не сте сигурни дали треба да продолжите затоа што ви треба повеќе искуство? Ако е така, сигналите за тргување со Chainlink може да бидат вистинскиот избор за вас - особено ако ви треба помош за да научите како да читате табели за цени и трендови на истражување.

Месечно сигнали за криптовалути
£42
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Квартален сигнал за криптовалути
£78
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Годишно сигнали за криптовалути
£210
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
arrow
arrow

Сигналите за тргување со синџир се генерираат од нашиот тим професионални трговци кои го посветуваат своето време анализирајќи ги пазарите на криптовалути.

Овие податоци ќе бидат основа на нашите занаети што треба да ги пласирате со избраниот брокер за дигитални средства. Како пример, сигнал за тргување може да ви каже да влезете на пазарот Chainlink со нарачка за купување од 29 долари и да излезете од него откако дигиталната паричка ќе достигне 38 долари. 

Во овој водич, ние ви покажуваме како сигналите за трговија со Chainlink ќе ви овозможат да го зголемите вашиот инвестициски капитал од пазарите на крипто-валути - дури и ако сте почетник.

Придружете се на нашиот бесплатен телеграм

Кои се сигналите за тргување со Chainlink?

Нашите сигнали од Chainlink се предлози за тргување што нашите експерти ќе им ги испратат на нашите членови откако ќе предвидиме дека се гледа можност за профит. На пример, може да испратиме сигнали кога ќе видиме дека Chainlink е преценет врз основа на длабинско истражување - од кои голем дел е насочена кон техничка анализа. 

Овде, на new.cryptosignals.org, ова исто така вклучува напредни методи за истражување на длабочина преку аналитички софтвер што ги поддржува нашите заклучоци. Овие податоци ви се потребни за да можете да ги следите правилните нарачки со вашиот брокер за крипто-валути. 

Пример за сигнал за тргување со Chainlink е како што следува:

 • Пар за синџири: ЛИНК / УСД
 • позиција: Купете нарачка 
 • Ограничување на цената: $ 29
 • Стоп-Загуба: $ 24
 • Земи-профит: $ 39

Како што можете да видите погоре, нашите домашни трговци предлагаат нарачка за купување на крипто пар LINK / USD (Chainlink / американски долар). Ова значи дека нашите експерти веруваат дека вредноста на Chainlink ќе се зголеми во многу блиска иднина.

Крипто сигналите, исто така, имаат дополнителни упатства, вклучително и ограничувањето, стоп-загубата и цените за нарачка за профит. Овие ќе бидат објаснети понатаму. Кога сте известени со сигнал за тргување со Chainlink од нашиот тим, сè што треба да направите за да го следите е да направите нарачка преку вашиот брокер за крипто.

Кои се придобивките од квалитетот на сигналите за трговија со синџири на врски?

Постојат многу причини зошто пријавувањето за нашите квалитетни сигнали за тргување со Chainlink може да биде корисно за вас. Во првите редови на ова е дека нашите предлози за трговија се насочени кон вашите долгорочни инвестициони цели во криптовалутата.

Продолжете напред за да дознаете за тоа што го прави нашето истражување толку витално и како тоа ќе ви помогне при трговијата со Chainlink:

Стручни аналитичари

new.cryptosignals.org е составен од тим домашни трговци со долгогодишно искуство во областа на дигиталните средства. Ние поминуваме многу часови вршејќи ажурирана техничка анализа и истражувајќи ги многуте промени што се случуваат постојано на пазарот на криптовалути.

Нашите професионалци ги собираат сите собрани податоци, што резултира со одговори што можеби не ги доставил почетник инвеститор.  

Затоа, со тоа што ќе станете член на нашата група за трговски сигнали Chainlink, ќе имате корист од истражувањето составено преку техничка анализа, алгоритми на вештачка интелигенција и фундаментални податоци. 

На овој начин, ќе имате најголеми шанси да ја зголемите вредноста на вашето портфолио за тргување.

Одлично за неискусни трговци

Услугата што ја нудиме е идеална за почетници. Исто така, нуди одлична можност за заинтересираните членови да научат детали за арената за криптовалути. Ние честопати шириме информации што ви даваат можност да стекнете цврсто разбирање за тоа како се обидуваме да го задржиме пазарот.

Обично, ако одите сами на пазарот за трговија со крипто-валути, можеби ќе бидат потребни многу години за вистински да се разбере и на тој начин - да резултира во тоа да изгубите многу пари на патот. Ова е причината зошто new.cryptosignals.org е тука за да ве научи и да ве води на патувањето кон тоа да станете независен трговец. 

Во меѓувреме, исто така имате шанса да тргувате со Chainlink без потребното знаење и знаење како да успеете на пазарите со криптовалути. 

Имајте јасни цели за влез и излез

Ние на CryptoSignal.org силно веруваме дека имањето конкретни цели при тргување со крипто-валути, како што е Chainlink, е многу важно. Поради оваа причина, ние секогаш ги испраќаме нашите трговски сигнали со цел за влез и излез.

Овие сигнали ви даваат јасна индикација која ви овозможува да влезете / излезете од пазарот во точно вистинско време и по најдобри цени. Да додадеме на ова, ние исто така ви обезбедуваме стоп-загуба и цена на добивка.

На крајот, кога ќе му наложите на вашиот брокер преку Интернет да ги следи нашите предлози за нарачки, нема да остане ништо да се прави со одредена трговија.

Трговија во рамките на вашиот буџет 

Одлуката за реален буџет е важен потег со цел да го зголемите вашиот капитал и истовремено да ги минимизирате сите идни загуби. Кога сте известени со сигнал за тргување со Chainlink, секогаш е на ваша дискреција да изберете за влогот по ваш избор.

Како и да е, нашите експерти советуваат да не ризикуваат повеќе од 1% од вашата трговска сметка. На пример, ако салдото на вашата сметка е 3,000 УСД, препорачаната сума на нашиот сигнал ќе биде 30 УСД. Или, ако вашето салдо е на повисока завршница и достигне 15,000 УСД, тогаш би препорачале да внесувате не повеќе од 150 УСД по трговија.

Затоа, тоа е процес во кој ќе видите промена во доделениот капитал како што минуваат деновите. Но, ако вашите нарачки се направени разумно, тогаш вие го трасирате патот за раст на профитот на ризичен начин.

Како функционираат нашите сигнали за трговија со синџири?

Овде, на new.cryptosignals.org, знаеме дека најсилните сигнали за тргување мора да содржат пет совети за витални податоци. Ова детално ќе биде објаснето подолу:

Пар за синџири

Како и на девизните пазари, можете да изберете кои валути се тргуваат против Chainlink од страна на „пар“ што тие го претставуваат. На пример, ако тргувате со Chainlink во однос на американскиот долар, тој ќе биде претставен како LINK / USD.

Нашите професионалци се обучени за справување со крипто-крос и крипто-фиат парови подеднакво. Оттука, може да забележите како нашите трговци истражуваат цени не само за Chainlink, туку и Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin и Binance Coin - да споменеме неколку. Ова секогаш се прави со ќе на ум, да се прошират и да се изберат најдобрите хоризонти на тргување.

Бидејќи со Chainlink може да се тргува со широк спектар на пазари, многу е важно да изберете онлајн брокер кој ви овозможува да се справите со добар број на парови. 

Купете или продадете позиција

Откако ќе знаете кој пар на Chainlink ви го предлагаме за тргување, следниот чекор е разбирање како да се справите со вашиот брокер. Непотребно е да се каже, нашите аналитичари на new.cryptosignals.org секогаш ќе бараат да профитираат како од порастот, така и од падот на пазарите на криптовалути.

Затоа, ако нашиот сигнал за тргување со Chainlink ве насочи кон поставување нарачка за купување, ова значи дека мислиме дека парот ќе се зголеми во вредност.

Од друга страна, сигналот претставен како „краток“ во однос на позицијата на продажба, предвидува дека овој пар ќе се намали во временската вредност. Во секој случај, ние ве водиме низ процесот јасно, за да можете да донесувате најдобри одлуки за секоја трансакција, што значи дека нема да го чувствувате товарот сами. 

Ограничување на цената

Без разлика дали сте нови со криптовалутата или не, секогаш запомнете дека следниве три бита на информации се од витално значење за правење профитабилна трговија - ограничувања, стоп-загуба и налози за профит. 

Прво и најважно, ограничената нарачка го наведува вашиот избран брокер за цената по која би сакале да влезете на пазарот. На пример, можеби ќе се одлучите да нарачате продажба на LINK / USD по цена од 29 УСД. Ако е така, вашиот брокер ќе се посвети на трговијата само по дадената гранична цена (29 американски долари), без оглед какви се околностите на пазарот.

Постои и пазарен налог, кој ви овозможува брзо да влезете на пазарот по следната достапна цена. Сепак, нашите трговци тешко дека некогаш го користат ова, бидејќи не може да се избере конкретно цената за влез.

Вашиот следен потег е да продолжите до брокерот избран од вас, да поставите ограничување на нарачката и само да ја внесете цената за влез што ја препорачавме преку нашиот сигнал за трговија Chainlink.

Стоп-загуба цена

Цената на стоп-загубата е саморазбирлива и беше наменета за да ги ограничи загубите на постојано менувачките трговски пазари. Нашите домашни професионалци секогаш обезбедуваат цена на стоп-загуба што не надминува загуба од 1%.

Од 2014 година, нашиот тим е горд што држи рекорд во остварување стабилни придобивки; иако загубите се дел од ризикот за трговија преку Интернет. Од оваа причина, нашите аналитичари се позитивни дека преку своето истражување - тие произведуваат и испраќаат многу умешни цени на стоп-загуба.

Цена на профит

На истата белешка, цената на профит беше дизајнирана за да се осигури дека остварените добивки не се изгубени. Ова е причината што сигналите за тргување со Chainlink создаваат јасни цели за излез и ги споделуваат со вас.

Под нормални околности, ние целиме на соодносот на ризик-награда од 1: 3 - така што ако сакате да нарачате на удел од 60 американски долари, да се стремите кон профит од 180 долари. Како и да е, нашите сигнали за тргување со Chainlink исто така ќе имаат цена за нарачка од профит. Во овој момент, важно е да ја внесете секоја препорачана целна цена со вашиот брокер.

Телеграм група за сигнали за трговија со синџири

Отпрвин, на new.cryptosignals.org порано ги испраќавме сите наши сигнали за трговија по е-пошта. Иако нашите сигнали беа многу профитабилни, овој систем имаше некои назадувања. Една од нив беше дека нашите клиенти мораа редовно да ги ажурираат своите сандачиња за да се осигурат дека не пропуштаат профитабилна можност за тргување.

Поради овој факт, сега ја користиме апликацијата Телеграм. Тоа е одлична лесна платформа за корисници и ни овозможува да ги испраќаме сите наши совети за тргување во реално време. Ефективно, вашите известувања пристигнуваат до вас во точниот момент кога ќе го испратиме нашиот трговски сигнал!

Секој сигнал ќе содржи опис на техничките карактеристики што ги поддржуваат причините за нашите заклучоци кон вашата трговија и како да ја обезбедите позицијата со вашиот брокер. Исто така, ќе ве едуцираме со претстави на графикони и графикони, а потоа ќе ви го олесниме влезот во светот на маркетингот со криптовалути.

Бесплатни сигнали за тргување со мрежни мрежи

Ако сè уште не сте решени да се претплатите на нашите сигнали за трговија со Chainlink, дозволете ни да ви дадеме добра идеја за тоа како би било кога би се приклучиле. Првата опција за искористување е да испраќаме три БЕСПЛАТНИ сигнали за крипто трговија секоја недела од нашата група на Телеграм.

Овие сигнали ќе ги содржат истите совети што им ги нудиме на нашите премиум членови, така што нема да пропуштите никакви важни стратегии за тргување. Бесплатните сигнали ќе ги вклучуваат важните точки на податоци за кои зборувавме погоре; предмет на крипто пар за трговијата, цената на стоп-загубата и цената на профитот.

После тоа, кога ќе почнете да ги доживувате нашите сигнали за крипто трговија, не само што ќе можете да профитирате од пазарот на дигитални средства - туку и да научите на тој пат. Плус, ако се одлучите за бесплатна услуга за крипто сигнали, во суштина можете да нè тестирате пред да продолжите со нашиот премиум план.

Премиум сигнали за тргување со синџири со врски

Дозволете ни да објасниме што можете да очекувате откако ќе се придружите на нашето премиум членство во new.cryptosignals.org. 

Нашите планови ви овозможуваат пристап до 3 квалитетни сигнали секој ден - (понеделник-петок), значително зголемување од нашата бесплатна услуга за телеграма. Како резултат на ова, повеќето од нашите претплатници избраа да продолжат да ја користат нашата премиум услуга за да извлечат максимум од нашите квалитетни сигнали.

Ние секогаш сме транспарентни за тоа што правиме и ве покануваме да погледнете во нашиот ценовник пред да се придружите:

Месечно сигнали за криптовалути
£42
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Квартален сигнал за криптовалути
£78
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Годишно сигнали за криптовалути
£210
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
arrow
arrow

Ако сте уморни од нашиот премиум план што е најдобра опција за вас, тогаш new.cryptosignals.org ви овозможува погоден и без ризик предлог.

По претплата на еден од нашите премиум планови, новите членови автоматски добиваат 30-дневна гаранција за враќање на парите. Можеби прашувате зошто го правиме ова - и нашиот одговор е дека сме сигурни дека нашата услуга е идеална за нови и потенцијални членови, без оглед на нивното трговско искуство и цели.

Сигнали за трговија со синџири - Стратегија без ризици

Откако ќе се најавите на new.cryptosignals.org за премиум план - автоматски имате 30 дена да ја испробате нашата услуга од прва рака. Со ова, препорачуваме да пронајдете брокер кој исто така нуди бесплатна демо сметка за брокер. Ова ќе ви овозможи да тргувате со нашите крипто сигнали и да започнете да се вклучите со пазарот на дигитални валути без ризик да изгубите пари!

Подолу на списокот е прикажано што треба да направите чекор-по-чекор:

 • Изберете крипто брокер. Секогаш погрижете се да најдете таков што ви овозможува да водите бизнис со добар избор на пазари. Тој нуди голем избор на парови на криптовалути без да треба да плаќате провизија.
 • Започнете со демо-сметка за тргување со брокерот што ќе го изберете.
 • Пријавете се за премиум план со нас на new.cryptosignals.org.
 • Придружете се на нашиот канал ВИП Телеграм.
 • По добивањето на вашиот прв сигнал за тргување - направете ја нашата предложена нарачка преку вашата новосоздадена брокерска демо-сметка.
 • По неколку недели, проверете ја вашата сметка и уверете се во профитот што сте го оствариле.

Кога сте задоволни со нашите услуги и ако сакате да продолжите со вашиот трговски потфат, постои можност да ви предложиме да размислите да се одлучите за некој од нашите подолги планови. Ова ќе ги намали месечните трошоци за нашите премиум сигнали и на тој начин - ќе добиете подобра сеопфатна зделка.

Ако претпочитате да побарате гаранција за враќање на парите - сè што треба да направите е да не известите за вашата одлука во рок од 30 дена по пријавувањето и ќе ви биде вратена претплатата.

Избор на крипто-брокер за најдобри сигнали за трговија со синџири 

Како што веројатно сте сфатиле досега, ние постојано потенцираме колку е важно да се користи врвен квалитетен брокер за криптирање од почеток. Ова е затоа што тоа ќе биде директна врска помеѓу вас и вашите занаети. 

Со други зборови, брокерот ќе ги извршува нашите предложени нарачки како што шпекулирате на пазарот за трговија Chainlink.

Следните делови ќе ви дадат брз водич за тоа што треба да внимавате пред да го изберете вашиот брокер Chainlink.

Надоместоци и провизии

Меѓу многуте начини на кои крипто-брокерите можат да заработат пари - еден е со наплата на своите клиенти голем број такси и провизии. Да бидеме јасни, многу од овие крипто-брокери можат да наплатат повеќе од 2% на секоја трговија што ја извршувате. Ова е главната причина зошто многу трговци со крипто претпочитаат да ги користат услугите на некои брокери.

Пред сè, овие брокери преку Интернет имаат политика за провизија од 0% - што ви дава можност за трговија на пазарите со крипто-валути по ниска цена. Затоа, кристално е јасно дека нашите сигнали за тргување со Chainlink – заедно со неколку брокери, го прават совршеното совпаѓање! Како што рековме претходно, нашата главна цел е да насочиме скромни добивки - така што нема да треба да се грижите за таксите за тргување што ќе го намалат вашиот профит. 

Важен фактор што треба да се разгледа е „ширењето“ - што е разликата помеѓу понудата и прашаната цена за парот Chainlink со кој тргувате. Во суштина, толку е поголем јазот помеѓу овие цени - толку повеќе плаќате на вашиот брокер.  Ширењето може да се промени со секој пазар и средство - затоа не го занемарувајте ова при изборот на вашиот онлајн брокер за крипто.

Безбедност и доверба

Кога се информирате за опциите за крипто-брокер, не заборавајте да изберете оној што функционира од целосно лиценцирана платформа. Причината за оваа информација е дека голем дел од размената на крипто-валути се нерегулирани - дозволувајќи никому да отвори сметка без дури да ги дадат своите лични податоци.

Вистината е дека од вас ќе биде побарано да ризикувате процент од вашиот капитал на крипто-пазарот, па затоа е од клучно значење да бидете сигурни дека вашиот профит е безбеден.  

Поддржани крипто пазари

Како што претходно споменавме, нашите сигнали за трговија со крипто ќе разгледаат широк спектар на пазари. На пример, можеби ќе бидете известени за крип-вкрстен пар како LINK / BTC. Нешто потоа, можеби ќе слушнете од нас за трговија со крипто-фиат, како што е ЛИНК / УСД.

Имајќи го ова на ум, мора да најдете брокер преку Интернет што ви овозможува да пристапите до голем избор на пазари за криптовалути. Ова ќе ви овозможи пристапност да постапувате според нашите сигнали за трговија со Chainlink - сето тоа преку едношалтерска сигурна брокерска страница.

Депозити, повлекувања и плаќања. 

Вие исто така може да сакате да депонирате и да подигнете средства со користење на фиат пари. Ако е така, ќе треба да користите целосно регулиран брокер. Како што веќе споменавме, голем број размени се нерегулирани, со што се прифаќаат само плаќања со криптовалути.

Од искуство, ByBit е многу удобен за депонирање средства – бидејќи платформата ги прифаќа сите главни дебитни/кредитни картички како Visa, Maestro и Mastercard. Овој брокер поддржува и различни е-паричници. Во зависност од моменталната локација, можете да користите банкарство Кларна / Софорт или други локални начини на плаќање.

Започнете со најдобрите сигнали за трговија со врски со врски денес

Ако со new.cryptosignals.org го пронајдовте она што го барате, тогаш пријавувањето со нас е многу лесно. Подолу ќе најдете водич со чекорите што треба да ги преземете за да започнете да ги користите нашите квалитетни сигнали на Chainlink:

Чекор 1: Придружете се на new.cryptosignals.org

За да ги добиете нашите сигнали за тргување со Chainlink, мора да отворите сметка на new.cryptosignals.org:

Разликата помеѓу нашата бесплатна услуга (3 совети за тргување неделно) и регистрирањето за еден од нашите премиум планови е значителна, со тоа што вториот ви дава корист да добивате 3 сигнали дневно од понеделник до петок, во текот на целата година!

Придружете се на нашиот бесплатен телеграм

Разгледајте исто така - ние автоматски им даваме 30-дневна гаранција за враќање на парите на сите наши нови членови на премиум план - така што нема да има загуби ако сакате да не испробате!

Чекор 2: Придружете се на нашата група за сигнали за трговија со крипто

Кога ќе ја креирате вашата сметка со new.cryptosignals.org - ние ќе ви испратиме е-пошта за тоа како да се приклучите на нашата група за телеграми ВИП.

За практичност, секогаш е подобро да поставите сопствено известување за да реализирате веднаш по добивањето на сигнал за тргување од нас. Ова ќе ја олесни вашата акција побрзо кога ја добивате нарачката со вашиот брокер за крипто-валути преку Интернет.

Чекор 3: Поставете нарачки за сигнал за трговија со синџир

Кога ќе добиете сигнал за тргување со Chainlink од нас, останува само да ги внесете податоците за вашата нарачка со вашиот избран брокер.

Сигналот ќе се состои од пар Chainlink и дали претставува позиција за купување или продажба. Исто така, ќе ги препорача границата, цената на профит и стоп-загуба.

Во крајна линија

Како заклучок, нашите сигнали за трговија со Chainlink го отвораат патот кон пазарот на криптовалути на кој можете да профитирате. Ова подразбира - можете да тргувате како искусен трговец додека нашиот тим ги собира сите податоци потребни за да ви помогнеме во постигнувањето на вашите трговски цели. Сè што треба да направите е да ги внесете нашите предложени нарачки со брокерот што го избравте.

Затоа, ако се чувствувате подготвени да ги добиете целосните придобивки од нашите квантитативни и квалитативни сигнали за тргување со Chainlink, изберете го најдобриот премиум план за вас. Запомнете, ние на секој нов член му нудиме целосна 30-дневна гаранција за враќање на парите - што значи дека new.cryptosignals.org ви носи корист од секој поглед!