Нашите контакти

Пинг ни порака во случај сакате да дознаете повеќе за нашите криптосигнали или да станете наш партнер.

Придружете се на нашиот телеграм
 • Нашата локација:

  Block Media Ltd – 67
  Улица Форт, Куќа Артемида,
  Гранд Кајман, KY1-1111,
  Кајмански острови.

 • Телефонски број:

  02045384226

   

   

Како можеме да ви помогнеме?  Придружи се на нашите Бесплатна група за телеграми

  Ние испраќаме 3 ВИП сигнали неделно во нашите бесплатна група за телеграми, секој сигнал доаѓа со целосен
  техничка анализа зошто ја земаме трговијата и како да ја пласираме преку вашиот брокер.

  Добијте вкус за тоа каква е групата ВИП, приклучувајќи се сега БЕСПЛАТНО!

  Придружете се на нашиот телеграм