декември

Крипто сигнали

Крипто сигнали - мобилни

Ако во моментов гледате да станете поуспешни во тргувањето со Ethereum, но не сте сигурни како да навигирате или да го надминете пазарот - тогаш сигналите може да бидат токму она што го барате.

Да се ​​распадне малку подалеку, сигналите Ethereum се совети за тргување што можат да ви помогнат да научите кои нарачки се најдобри да ги направите со вашиот избран брокер и кога е најдобро време да ги направите.

Низ овој водич, ќе ви објасниме како можете да ги користите нашите сигнали Ethereum за да добиете профит и успех на пазарот за трговија со криптовалути, без да имате потреба да извршувате никаква техничка анализа.

НАШИТЕ ПЛАНОВИ

Месечно сигнали за криптовалути
Почетникот
£42/ месечно
£42 се наплаќа секој месец
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Квартален сигнал за криптовалути
Умешен
£26/ месечно
£78 се наплаќа на секои 3 месеци
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
Годишно сигнали за криптовалути
Експертот
£17.50/ месечно
£210 се наплаќа секоја година
 • 2-5 сигнали дневно
 • 82% стапка на успех
 • Влез, искористете профит и стоп загуба
 • Износ на ризик по трговија
 • Сооднос на награда за ризик
arrow
arrow
телеграма

Бесплатен канал за крипто сигнали

Повеќе од 50 илјади членови
Техничка анализа
До 3 бесплатни сигнали неделно
Едукативна содржина
телеграма Бесплатен Телеграмски канал

Кои се сигналите за тргување со Ethereum?

Сигналите на Ethereum најдобро можат да се објаснат како предлози за тргување што ќе ви ги испратат нашите домашни аналитичари кога ќе се најде профитабилна можност.

Нашиот тим ќе го искористи своето знаење за техничка анализа, стекнато повеќе години за да се осигури дека ги имате сите важни информации потребни за извршување на успешна трговија. На CryptoSignals.org, секој сигнал треба да вклучува пет клучни точки на податоци, вклучувајќи ја и потребната гранична цена, да ја земете цената на налогот за добивка и цената на нарачката за стоп-загуба.

Еве еден пример за тоа што можете да очекувате од нашите сигнали кога ќе се најавите кај нас:

Она што овој пример ни го покажува е дека нашите аналитичари веруваат дека парот Ethereum ETH / USD (Ethereum / US долар) ќе се зголеми во многу блиска иднина. Ова сега би сугерирало дека ќе продолжите да поставувате нарачка за купување кај вашиот брокер.

Исто така, ни ја покажува препорачаната граница, стоп-загуба и цена на нарачка за профит. Ова ќе биде опфатено подетално во овој водич. Откако ќе го добиете вашиот сигнал, тогаш станува збор за предавање на вашиот брокер преку Интернет и за нарачка со сите бројки и информации што ги дадоа нашите експерти.

Крипто сигнали - станете професионален трговец

Стручни аналитичари

Нашиот тим стручни аналитичари и искусни трговци овде на CryptoSignals.org поминаа години во усовршување на занаетот за техничка анализа. Ние го правиме ова со користење на широк спектар на технички индикатори (на пример, RSI, подвижни просеци, MACD и многу други.)

Ова значи дека можеме да извршиме фундаментално истражување за цените на криптовалутите и трендовите на пазарот. Едноставно кажано, со приклучување кон нашите квалитетни трговски сигнали Ethereum, можете да имате мир во умот дека нашите експерти ги користат своите вештини за да го истражат пазарот во ваше име.

икона за Wi-Fi

Стручни аналитичари

Нашиот тим стручни аналитичари и искусни трговци овде на CryptoSignals.org поминаа години во усовршување на занаетот за техничка анализа. Ние го правиме ова со користење на широк спектар на технички индикатори (на пример, RSI, подвижни просеци, MACD и многу други.)

Ова значи дека можеме да извршиме фундаментално истражување за цените на криптовалутите и трендовите на пазарот. Едноставно кажано, со приклучување кон нашите квалитетни трговски сигнали Ethereum, можете да имате мир во умот дека нашите експерти ги користат своите вештини за да го истражат пазарот во ваше име.

Одлично за неискусни трговци

Една од најголемите придобивки што сакаме да ја понудиме на CryptoSignals.org е простор каде и искусните и неискусните трговци можат целосно да ги истражат сите предности што можат да ги понудат нашите трговски сигнали Ethereum.

Еден од основните фактори за стекнување профит на пазарот за трговија со криптовалути е можноста за вршење техничка анализа, покрај тоа што можете да ги прочитате потребните табели за цени.

Ова се вештини што може да траат со години за да се постигнат, поради што пријавувањето на CryptoSignals.org е идеално за неискусни трговци. Имате можност да тргувате со Ethereum во реално време без претходно знаење за техничка анализа или пазар за трговија со криптовалути.

Изјави за нас
Марк З.
Марк З.
Форт Ворт, Тексас
икона за цитат Бидејќи сум член на ВИП групата неколку недели, моите интеракции со тимот поминаа добро. Тие се директни и искрени. Најголемата сила на нивната статистика е тоа што е можно одделно да се проверат. Тие можат да испратат до пет сигнали дневно, во зависност од состојбата на пазарот, иако повеќето од нив се профитабилни. Работев со нив само неколку недели, но веќе забележав одреден профит. Од се срце им го препорачувам cryptosignals.org на сите трговци кои сакаат да го подобрат својот бизнис. Овие мажи се најдобри во тоа што го работат.
Марк к
Форт Ворт, Тексас
икона за цитат Изгубив пари само откако станав ВИП на Телеграм за зделки што ги напуштив од нетрпеливост или страв. Немав експертиза за тргување пред да се приклучам на ВИП каналот Телеграм, и секогаш кога се обидував да обложувам, веќе бев во минус. Ако никогаш не ги прашате нивните занаети, ќе добиете. И покрај мојот оригинален скептицизам, тие ми помогнаа да преминам од целосно неук на првиот ден кон постепено разбирање на мисловните процеси. Фантастично досегашно искуство.
Енифер А.
Ирвин, CA
икона за цитат Бесплатно се пријавив на Telegram и би сакал да ја купам нивната ВИП претплата. Навистина уживам во читањето техничка анализа бидејќи ме учи многу за криптовалутите и како да тргувам со нив. Само услугата за бесплатен крипто сигнал некогаш ја користев и јас сум многу задоволен од тоа. Тие ви ги даваат сите потребни детали, како што се влезната цена, нивото на профит и нивото на стоп-загуба.
Дастин Л
Дастин Л
Велика Британија, Лондон
икона за цитат CS тврди дека има учинок од 82% профит, и во моето искуство со тргување, се приближува до таа бројка, иако тргувањето не оди секогаш според планираното. Направив до 500 точки во одлични недели. Поради оваа причина, мора да ги проучите и другите нивни технички анализи. Покрај ажурирањата, анализата на графиконите и доводот на пазарот, CS обезбедува и сигнали. Едноставно се приклучив на ВИП-трговскиот телеграмски канал. Концизни, јасни информации за занаети и историски контекст. Исто така, тие често ја ажурираат својата платформа со вести, техники за тргување, проценки и други податоци, како и довод на пазарот.
Антоан Ц
Франција
икона за цитат Секоја трговија што ја започнав и го затворив CS досега беше успешна. Има многу трговци кои мислат дека нивните занаети ќе профитираат откако ќе бидат ставени. Мора да почекате поради тоа какви се трендовите понекогаш. Анализирајте ги графиконите и дадените податоци. Ова е една од врвните услуги за криптосигнал што ги користев неодамна. Неколку од моите пријатели веќе препорачаа CS. Предупредувачките сигнали се прилично јасни и лесни за разбирање. Се разбира, има моменти кога занаетите не одат според планираното, но дури и тие прилики можат да ни обезбедат вреден увид во иднина.
arrow
arrow
декември
Придружете се на бесплатниот канал

Отклучете ги сигналите за дневна крипто валута

Дозволете ни да разложиме што точно вклучуваат нашите премиум членства и зошто нашите постојни членови продолжуваат да се претплаќаат на нашите Телеграма група месец по месец. Dailyе добивате 3-5 сигнали за тргување со Ethereum дневно (од понеделник до петок).

Дополнително, ќе ги добиете нашите предложени ограничувања, нарачки на добивки и нарачки за стоп-загуба што ги анализираа нашите експерти за вас. И, како што споменавме погоре, повеќето од нашите сигнали доаѓаат со објаснувач околу техничката анализа - така да учите додека тргувате. Подолу вклучивме како изгледаат нашите цени кога се наплатуваат месечно, квартално, двогодишно и годишно:

декември

Сигнали за тргување со Ethereum

Стратегија без ризици

Нашата гаранција за враќање на парите без ризик е услуга што ја нудиме на сите наши нови претплатници. Ова е временски период од 30 дена за да ги тестираме нашите сигнали за тргување со Ethereum заедно со нашата услуга. За почеток, ние често предлагаме да ги извршуваме нашите сигнали преку брокерска демо-сметка. Како резултат, можете да ги поставите нашите сигнали за тргување на начин без ризик.
Еве чекор по чекор водич за да ви покажам што треба да направите:

Изберете онлајн брокер кој има широк спектар на пазари со криптовалути. eToro е добар извик бидејќи ви овозможува да разменувате десетици парови без провизија.

Откако ќе го направите ова, можете да отворите демо-сметка.

Претплатете се на членство во премиум план со CryptoSignals.org

Придружете се на нашата група за телеграми ВИП.

Кога ќе го добиете вашиот сигнал - повелете и поставете ги нашите предложени нарачки со вашата избрана брокерска демо-сметка.

2/3 недели подоцна, разгледајте ги вашите резултати и видете колку сте заработиле.

Ако ги исполнивме вашите очекувања и вие би биле среќни да ги надградите, може да предложиме еден од нашите подолги планови да ви помогнеме да го искористите најдоброто од нашите месечни надоместоци. Од друга страна, можеби ќе сакате да ја примените нашата гаранција за враќање на парите.

Во овој случај, треба да не известите во рок од 30 дена по пријавувањето и ќе ви ја вратиме цената на претплатата во целост. Ова го правиме за да им покажеме на нашите потенцијални членови дека сме целосно сигурни во услугата што ја нудиме!

Ethereum пар

Првата клучна точка за податоци вклучена во нашите трговски сигнали Ethereum е пар што треба да го тргувате. За дополнително појаснување, „трговски пар“ или „пар криптовалути“ може најдобро да се дефинираат како средства што можат да се тргуваат едни со други во замена.

На пример, ако требаше да тргувате со Ethereum против Bitcoin - ова ќе се покаже како ETH / BTC. Ова е познато како крипто-крст пар бидејќи парот содржи две конкурентни дигитални валути. Или, друг пример е крипто-фиат пар како ETH / USD (Ethereum / УСД).

Главната премиса на сигналите за тргување со Ethereum (или кој било крипто сигнал) е дека тие се препораки за тргување или совети. На CryptoSignal.org веруваме дека најсигурните сигнали за тргување содржат пет важни точки на податоци.

За да дадеме појасно разбирање за тоа како работат нашите крипто сигнали, ќе ја разложиме секоја точка на податоци подолу.

Бесплатни сигнали за тргување со Ethereum

Откако ќе ги прочитаме сите информации што ги дадовме досега, можеме да замислиме дека некои од нив може да бидат застрашувачки. Ова е причината зошто CryptoSignals.org исто така нуди бесплатни сигнали за тргување со Ethereum.

Испраќаме 3 бесплатни сигнали неделно преку нашата телеграма група споменати погоре. Сигналите ги содржат истите клучни точки на податоци што им ги даваме на членовите на нашиот премиум план. На пример, нарачки за стоп-загуба или заработка со профит.

Ние сакаме нашите потенцијални претплатници да добијат јасна идеја за тоа како работиме пред да се обврземе финансиски. Кога имате подобро чувство за тоа што вклучуваат сигналите за тргување со Ethereum и сте посигурни во вашите способности, тогаш може да одлучите дека сакате да го подигнете тоа на ниво. Тоа е местото каде што нашите премиум планови може да имаат поголема корист од вас.

Започнете со најдобрите сигнали за трговија со Ethereum денес

 

01.Придружете се на CryptoSignals.org

Првите работи прво - ќе треба да отворите сметка со нас. Ова треба да трае само неколку минути.

Запомнете дека можете да започнете со нашите бесплатни сигнали преку апликацијата Телеграм, која ќе ви даде 3 предлози неделно. Или, можете да се одлучите за премиум план што дава огромна предност од 3-5 сигнали на ден.

 

02.Придружете се на нашата група за сигнали за трговија со крипто

Кога ќе се пријавите на CryptoSignals.org, ние ќе ви испратиме е-пошта за тоа како да се приклучите на групата ВИП телеграма.

Совет што сакаме да им го дадеме на нашите нови членови е да поставиме прилагоден звук за известување на апликацијата Телеграм за да се осигурате дека можете да идентификувате кога достигнал нов сигнал за трговија со Ethereum. Така, давајќи ви многу време да постапувате според нашите предлози.

 

03.Место сигнал за тргување со Ethereum

Откако ќе добиете сигнал за тргување со Ethereum, дали е време да ги предадете нашите предлози до вашиот избран британски крипто и да ја нарачате вашата нарачка.

Да ве потсетам, нарачката ќе вклучува кој крипто пар е, дали да се оди „долг“ (да се купи) или „краток“ (да се продава), како и цените на лимитот, профитот и стоп-загубата.

 

Придружете се на нашата Група бесплатна телеграма

Ние испраќаме 3 ВИП сигнали неделно во нашите бесплатна група за телеграми, секој сигнал доаѓа со целосна техничка анализа за тоа зошто ја извршуваме трговијата и како да ја пласираме преку вашиот брокер.

Добијте вкус за тоа каква е групата ВИП, приклучувајќи се сега БЕСПЛАТНО!

 

Дали сте подготвени да станете УСПЕШЕН ТРГОВЕК НА КРИПТО?

 

CryptoSignals.org е тим на високо обучени трговци кои тргуваат со пазарот на криптовалути од 2014 година, решивме да формираме заедница на Телеграм за другите да можат да учат од нашите точни сигнали на криптовалути.

 

Избор на брокер за НАЈДОБРИ КРИПТО СИГНАЛИ

Не само што треба да ги пронајдете најдобрите крипто сигнали достапни на пазарот - туку и брокерот со највисок ранг за да ги направите потребните нарачки. На крајот на краиштата, без добар брокер покрај вас, нема да можете да пристапите до сцената со трговија со крипто.

Регулативата

Пред да ги разгледате таксите и провизиите, клучно е да ги користите нашите крипто сигнали со регулиран, доверлив брокер. За жал, голем дел од сцената со крипто трговија работи без регулаторна лиценца - што е многу проблематично.

Едноставно кажано, ова значи дека брокерот не треба да одговара на какво било финансиско тело - така што работите како грижата за клиентите и заштитата на инвеститорите обично не постојат. Да ви помогнеме да ве насочиме во вистинската насока - некои од клучните регулатори на овој простор ги вклучуваат FCA (Велика Британија) SEC (САД), ASIC (Австралија) и CySEC (Кипар).

Bitcoin сигнали

Се подразбира дека Биткоинот е убедливо најтргуваната криптовалута на овој пазар. Како такви, нашите трговци редовно ќе бараат да профитираат од оваа високоликвидна класа на средства.

Додека во многу случаи ние ќе ги испраќаме сигналите за тргување со Биткоин на БТК / УСД - ние исто така ги покриваме паровите крипто-крипто. На пример, ако нашите домашни истражувачи сметаат дека БТК е преценет во однос на ЕТХ - ние ќе испратиме сигнал за трговија со Биткоин со наодите.

За да ви дадеме идеја за тоа како функционираат најдобрите трговски сигнали за Bitcoin овде на CryptoSignals.org - погледнете го примерот подолу:

пар: БТК / УСД
Цел: Кратко
Ограничете: $ 61,500
Стоп-Загуба: $ 62,000
Земи-Добивка: $ 57,000

Предлогот за сигнал Bitcoin погоре покажува дека нашите домашни трговци веруваат дека БТК / УСД ќе се намали во наредните часови. Но, ние не сакаме да влеземе на пазарот, освен ако парот не ја погоди претпочитаната точка на активирање - што во овој пример е 61,500 американски долари.

За да се осигураме дека сме опфатени во случај на продолжување нагорен замав, предлогот за сигнали на Биткоин исто така советува цена на стоп-загуба од 62,000 УСД.

Ова е нешто што ние секогаш го обезбедуваме кога ги дистрибуираме нашите квалитетни сигнали на Биткоин - бидејќи сме добро упатени во тргувањето одбивно од ризици. Нашите сигнали за тргување со Биткоин содржат и предлог налог за профит. Ако се активира, ова автоматски ќе ги заклучи вашите профити во избраниот брокер за крипто.

Бесплатни сигнали за тргување со Bitcoin

Дали сте на пазарот за бесплатни сигнали за Bitcoin? Ако е така, ние во CryptoSignals.org нудиме бесплатна услуга за Bitcoin сигнал што се состои од три предлози за тргување неделно. За разлика од многу наши конкуренти - ние не бараме да платите дополнителни пари за да ја откриете граничната нарачка или цената на стоп-загубата.

Напротив, ќе ги добиете сите информации што ги дискутиравме погоре - така, тоа е парот Bitcoin, долга или кратка позиција и ограничување, стоп-загуба и цени на профит.

Причината што ние нудиме бесплатни сигнали за тргување со Биткоин е дека ова им овозможува на новите членови да ја тестираат нашата услуга пред да преземат обврска. Од клучно значење, сè што треба да направите за да ги добиете нашите бесплатни Bitcoin сигнали е да регистрирате сметка кај нас тука на CryptoSignals.org.

Не треба да депонирате средства за да добиете пристап до нашите бесплатни сигнали за крипто трговија. Наместо тоа, откако ќе се регистрирате - може директно да се префрлите на нашата бесплатна сигнална група на телеграми!

Крипто сигнали

Можеби сте забележале дека до најдобрите крипто сигнали достапни на пазарот се пристапува преку група на Телеграм. Ова е затоа што ќе добиете квалитетни крипто сигнали во реално време - што значи дека никогаш повеќе нема да ја пропуштите можноста за профит!

 • Најдобрите крипто сигнали Телеграм групите обично имаат илјадници активни членови.
 • Ова ви овозможува на вашите колеги и членови да разговарате за идеи за крипто трговија преку апликацијата.
 • Најдобрите крипто сигнали Телеграм групите исто така доаѓаат со поддршка на клиенти во реално време.
 • Уште поважно, со добивање на квалитетни сигнали преку Телеграм - најдобрите провајдери во овој простор исто така ќе прикачат графикон или табела на секој предлог.
 • Со други зборови, најдобрите крипто сигнали Телеграм групите ви овозможуваат да заработувате и да учите истовремено.

Пред да започнете со најдобрите крипто сигнали Телеграм група по ваш избор - ние би предложиле поставување на прилагодено известување. Со осигурување дека ова известување за звук е единствено за вашите крипто сигнали Телеграм група - ќе знаете да ја отворите апликацијата веднаш за да можете да ги поставувате предложените нарачки.

Бесплатна телеграма група за крипто сигнали

Некои од вас можеби ќе сакаат да ги испробаат нашите квалитетни крипто сигнали пред да го надградите нашиот премиум план. Ако е така, ќе бидете задоволни да знаете дека ние исто така нудиме бесплатна крипто сигнали Телеграм група. Откако ќе се придружите на нашиот постојано растечки телеграмски канал - ќе добивате 3 x бесплатни крипто сигнали неделно.

Ова може да опфати крипто-крипто парови како БТК / ЕУР, БТК / УСД или ЕТХ / УСД. Во други случаи, некои од нашите бесплатни крипто сигнали ќе покриваат парови кои содржат два дигитални актива. На пример, редовно ги испраќаме нашите бесплатни крипто сигнали на BTC / ETH, BTC / XRP и ETH / LTC.

Откако ќе добиете бесплатен крипто сигнал преку нашата група на Телеграм - сè што треба да направите е да се префрлите на вашиот избран брокер и да ги поставите предложените нарачки. Всушност, ако сте остроумен трговец - најверојатно ќе одлучите да нè тестирате преку бесплатна демо сметка за брокер.

Притоа - не треба да ризикувате ниту денар на нашите бесплатни крипто сигнали. Наместо тоа, ќе ги плаќате нашите предложени нарачки со „средства од хартија“. Откако ќе се затвори секоја позиција на сигналот - тогаш можете да го запишете резултатот од позицијата.

На пример, ако направивме 25 пипеви на бесплатниот крипто сигнал, не заборавајте да го забележите ова. На крајот од вашиот пробен период - ако откриете дека нашите бесплатни крипто сигнали ги исполниле вашите очекувања - може да размислите за надградба на нашиот премиум план. Притоа, ќе добивате 3-5 премиум крипто сигнали секој ден!

Во крајна линија

Да резимираме, нашите сигнали за трговија со Ethereum ви даваат моќ не само да пристапувате, туку и да ги учите начините на пазарите за тргување со криптовалути - сето тоа од удобноста на вашите сопствени уреди. И како бонус, имате искусни трговци кои ги прават сите истражувања и техничка анализа за вас!

Ако сте подготвени да започнете со нашите трговски сигнали Ethereum, тогаш изберете план што најдобро одговара на вашите потреби. Од клучно значење, имајте во предвид на сите наши нови претплатници им е понудена 30-дневна гаранција за враќање на парите без прашања!

2-5
Крипто сигнали дневно
82%
Стапка на успех
50k +
Членови на телеграма
Нецентрализирани протоколи за цели на складирање
декември

Нашите трговци беа извидувани од трговските подови од целиот свет!

Испраќаме целосна техничка анализа со секоја трговија, видете примери на нашите занаети подолу
декември декември
Можете да се придружите на бесплатната ВИП група со кликнување на копче за да видите примери од нашите занаети