Топ трендовски монети за денес, 1 октомври: PEPE, BTC, SHIB, HXA и LAVE

Топ трендовски монети за денес, 1 октомври: PEPE, BTC, SHIB, HXA и LAVE
Септември 30, 2023

Shiba Inu (SHIBUSD) се бори на попуст со намалување на влијанието

Анализа на SHIBUSD – Пазарните борби во зоната на попусти додека продажниот притисок опаѓа полека SHIBUSD се бори во зоната на попуст, бидејќи продажниот притисок полека опаѓа. Пред околу еден месец се случи промена на карактерот на негативна страна. Пазарот SHIB/USD оттогаш бележи бујна опаѓање.
Прочитај повеќе
Септември 30, 2023

Tamadoge (TAMA/USD) сè уште го има потенцијалот за акција за нагорна линија на цената

Помеѓу 27-ми септември и 28-ми септември, TAMA/USD Bulls се консолидираа во близина на ценовното ниво од 0.008 долари. Околу оваа ценовна точка, трговците покажаа силен куповен интерес, катализирајќи значително нагорно движење на пазарот. Сепак, пазарот наиде на отпор на ниво од 0.00900 долари,...
Прочитај повеќе
Септември 30, 2023

Предвидување на трговската цена на Dash 2 за денес, 30 септември: Купувачите на D2TUSD ќе притиснат повисоко

Прогноза за трговската цена на цртичка 2: Купувачите на D2TUSD ќе притиснат повисоко (30 септември) D2TUSD моментално се враќа по завршувањето на надолната корекција. Купувачите на монети ќе туркаат повисоко над сегашното ниво на тренд, под услов купувачите да не се откажат и да го зголемат нивниот импулс притисок на пазарот. Во случај...
Прочитај повеќе
Септември 30, 2023

Chainlink доживува импресивен пораст, но застој на 8.04 долари

Долгорочна анализа на Chainlink (LINK): Цената на Bullish Chainlink (LINK) продолжи да расте над нивото на отпор од 7.00 долари бидејќи прави импресивен пораст, но застој на 8.04 долари. Средството на криптовалутата се искачи на највисоко ниво од 8.07 долари на 29 септември, што претставува прекупена област на марката...
Прочитај повеќе
Септември 29, 2023

SUNGER/USD ($SONGE) Цена ја надминува цената од 0.000100 $

Од 25-ти септември, пазарот на SUNGER/USD доживеа забележителен пораст на нестабилноста. Ликвидноста на нахакан пазар доби значителен моментум, дури и по кратко отфрлање на цената на приближно 0.00009954 $. Насилниот тренд покажа конзистентна понуда на ликвидност, ултима...
Прочитај повеќе
Септември 29, 2023

Ripple го напушта стекнувањето на Fortress Trust среде контроверзии

Во изненадувачки пресврт на настаните, Рипл, истакнат играч во сферата на криптовалутите, ненадејно ги откажа плановите за стекнување на Fortress Trust, овластена труст компанија со седиште во Невада, специјализирана за чување на дигитални средства и услуги за плаќање. Објавата, објавена само неколку недели по CryptoSignal...
Прочитај повеќе
Септември 29, 2023

Гвеи: Што е тоа?

Gwei е едноставно многу мала единица на Ethereum, или Ether (ETH). Најмалата основна единица на Ethereum е Gwei, понекогаш познат како gigawei, што е еднакво на 1,000,000,000 wei. Дополнително, еден Gwei вреди само 0.000000001, или 109 ETH. Следствено, 1 ЕТХ вреди милијарда гвеи. Гвеи...
Прочитај повеќе
Септември 29, 2023

Апекоин (АПЕ/УСД) Асертивниот нагорен момент го нарушува распространетиот надолен тренд

Пазарот на мечки на Apecoin опстојува од раните месеци на 2023 година. Овој пад започна по годишниот врв, кој се случи на 6,400 долари во услови на поширокиот пазар на бикови што преовладуваше во тоа време. Во септември, надолниот тренд го доведе пазарот да се приближи до критичната пресвртница од $...
Прочитај повеќе
Септември 29, 2023

Цената на Solana (SOL/USD) е под 22 долари, стремејќи се кон зголемувања

Предвидување на цената на Солана – 29 септември Во процесот на Солана да одржува темпо за притискање во однос на американскиот долар, крипто-економската трговија е под 22 долари, стремејќи се кон зголемувања над трговската зона за поддршка од 18 долари. Чинот на замавнување за ниски и високи произлезе само низок пат, што означува коси...
Прочитај повеќе
1 2 ... 516

Придружете се на нашето бесплатно Телеграма група

Испраќаме 3 ВИП сигнали неделно во нашата бесплатна група Телеграма, секој сигнал доаѓа со целосна техничка анализа за тоа зошто ја извршуваме трговијата и како да ја поставиме преку вашиот брокер.

Добијте вкус за тоа каква е групата ВИП, приклучувајќи се сега БЕСПЛАТНО!

arrow Придружете се на нашата бесплатна телеграма