Правила и услови

Правила и услови

Добредојдовте на cryptosignals.org!

Овие услови ги опишуваат правилата и прописите за употреба на веб-страницата на FIRST AMO LTD, лоцирана на cryptosignals.org.

Со пристапување до оваа веб-страница, претпоставуваме дека ги прифаќате овие правила и услови. Не продолжувајте да користите cryptosignals.org ако не се согласувате да ги земете сите услови утврдени на оваа страница.

Следната терминологија се однесува на овие Услови и правила, Изјава за приватност и Известување за одрекување и сите договори: „Клиент“, „Вие“ и „Ваш“ се однесува на вас, лицето што се најавува на оваа веб-страница и е во согласност со условите и условите на компанијата. „Компанијата“, „Самите нас“, „Ние“, „Наши“ и „Нас“, се однесува на нашата компанија. „Партија“, „Партии“ или „Нас“, се однесува и на Клиентот и на нас самите. Сите услови се однесуваат на понудата, прифаќањето и разгледувањето на плаќањето потребно за да се преземе процесот на наша помош на Клиентот на најсоодветен начин за изразена цел на задоволување на потребите на клиентот во врска со обезбедувањето на наведените услуги на компанијата, во согласност со и се предмет на, преовладувачкиот закон на Холандија. Секоја употреба на горенаведената терминологија или други зборови во еднина, множина, голема буква и / или тој / тие се сметаат за заменливи и затоа се однесуваат на истите.

Колачињата

Вработуваме употреба на колачиња. Со пристап до cryptosignals.org, се согласивте да користите колачиња во договор со Политиката за приватност на FIRST AMO LTD.

Повеќето интерактивни веб-страници користат колачиња за да ни дозволиме да ги превземеме деталите на корисникот за секоја посета. Колачињата се користат од нашата веб-страница за да се овозможи функционалноста на одредени области за да им олесни на луѓето кои ја посетуваат нашата веб-страница. Некои од нашите партнерски / рекламирање партнери, исто така, можат да користат колачиња.

лиценца

Освен ако не е поинаку наведено, FIRST AMO LTD и / или неговите лиценцари ги поседуваат правата на интелектуална сопственост за целиот материјал на cryptosignals.org. Сите права на интелектуална сопственост се задржани. Можете да пристапите до ова од cryptosignals.org за ваша лична употреба, подложено на ограничувања утврдени во овие правила и услови.

Вие не мора да:

  • Повторно објавете материјал од cryptosignals.org
  • Продавајте, изнајмувајте или подлиценцирајте материјал од cryptosignals.org
  • Репродуцирајте, удвојувајте или копирајте материјал од cryptosignals.org
  • Редистрибуирајте ја содржината од cryptosignals.org

Овој договор ќе започне на датумот на овој текст. Нашите Услови и правила се создадени со помош на Генераторот на Услови и Услови и Генераторот на Политиката за приватност.

Делови од оваа веб-страница нудат можност за корисниците да објавуваат и разменуваат мислења и информации во одредени области на веб-страницата. FIRST AMO LTD не ги филтрира, уредува, објавува или прегледува коментарите пред нивното присуство на веб-страницата. Коментарите не ги одразуваат ставовите и мислењата на ФИРС АМО ЛТД, неговите агенти и / или филијали. Коментарите ги одразуваат ставовите и мислењата на лицето кое ги објавува своите ставови и мислења. До степенот што е дозволен со важечките закони, FIRST AMO LTD нема одговорност за коментарите или за каква било одговорност, штета или трошоци предизвикани и / или претрпени како резултат на каква било употреба на и / или објавување и / или појава на коментари на оваа веб-страница.

FIRST AMO LTD го задржува правото да ги следи сите коментари и да ги отстрани сите коментари што може да се сметаат за несоодветни, навредливи или да предизвикаат кршење на овие Услови и правила.

Вие гарантирате и застапувате дека:

Вие имате право да ги објавите коментарите на нашата веб страница и да ги имате сите потребни лиценци и согласности за тоа;
Коментарите не напаѓаат никакви права на интелектуална сопственост, вклучувајќи без ограничување авторски права, патент или трговска марка на која било трета страна;
Коментарите не содржат клеветнички, клеветнички, навредлив, непристоен или на друг начин незаконски материјал кој претставува инвазија на приватноста
Коментарите нема да се користат за да се бараат или промовираат деловни или обични или презентирани комерцијални активности или незаконски активности.
Со ова доделувате неисклучителна лиценца на FIRST AMO LTD за употреба, репродукција, уредување и овластување на други да користат, репродуцираат и уредуваат кој било од вашите коментари во која било форма и форма, медиум.

 

Поврат на средства

Услугата Premium понудена на Cryptosignals.org доаѓа со 30-дневна гаранција за враќање на парите за сигналните производи, ова не важи ако е користен код за попуст при наплатата или ако не сте оствариле добивка следејќи ги нашите ТОЧНИ занаети во овој рок рамка, со код за попуст или направени профитабилни занаети, не се издава рефундирање на ниту еден од производите на Crypto Signals. Мора да побарате враќање на средствата во писмена форма во рок од 30 дена. Само вашиот прв производ се враќа.

Можете да ја откажете претплатата со испраќање порака до [заштитена по е-пошта] за да го завршите вашето откажување. Ќе треба да го наведете вашето корисничко име на Telegram. Имајте предвид дека ако допрва треба да креирате корисничко име на Telegram, ќе треба да го завршите овој чекор пред да продолжиме со вашето барање. Едноставно одете во апликацијата Telegram и кликнете на Settings, проследено со корисничко име. Потоа, креирајте корисничко име што веќе не е преземено. Вашиот проект ќе започне со @.

Важно е да ни го дадете вашето корисничко име, бидејќи без него Crypto Signals не може да ве отстрани од групата Premium Telegram. За да ја откажеме вашата претплата и да го откажеме повторливото плаќање, ќе треба да ни ја дадете и адресата на е-пошта што ја користевте при регистрирањето со Crypto Signals.

Хиперврска на нашата содржина

Следниве организации можат да се поврзат на нашата веб-страница без претходно писмено одобрување:

  • Владини агенции;
  • Пребарувачите;
  • Новински организации;

Онлајн дистрибутерите на веб-директориумот можат да се поврзат со нашата веб-страница на ист начин како тие хиперврска на веб-страниците на други котирани друштва; и
Акредитирани бизниси ширум системот, освен прибирање на непрофитни организации, добротворни трговски центри и добротворни групи за прибирање финансиски средства кои не можат да се поврзат со нашата веб-страница.
Овие организации можат да се поврзат со нашата почетна страница, со публикации или со други информации за Интернет, се додека врската: (а) не е на некој начин измамен; (б) не лажно подразбира спонзорство, одобрување или одобрување на страната која ги поврзува и нејзините производи и / или услуги; и (в) се вклопува во контекст на страницата на поврзувачката страна.

Можеме да ги разгледаме и одобриме другите барања за врски од следните типови на организации:

попознати извори на потрошувачки и / или деловни информации;
сајтови на заедницата на dot.com;
здруженија или други групи што ги претставуваат добротворните организации;
онлајн директориум дистрибутери;
интернет портали;
сметководство, правни и консултантски фирми; и
образовни институции и трговски здруженија.
Willе ги одобриме барањата за врски од овие организации ако одлучиме дека: (а) врската не прави да изгледаме неповолно кон себе или кон нашите акредитирани деловни активности; (б) организацијата нема никакви негативни записи кај нас; (в) придобивките за нас од видливоста на хиперврската го компензираат отсуството на FIRST AMO LTD; и (г) врската е во контекст на општи информации за ресурси.

Овие организации можат да се поврзат со нашата домашна страница се додека врската: (а) не е на некој начин измамен; (б) не лажно подразбира спонзорство, одобрување или одобрување на страната која ги поврзува и нејзините производи или услуги; и (в) се вклопува во контекст на страницата на поврзувачката страна.

Ако сте една од организациите наведени во став 2 погоре и сте заинтересирани да водите врска до нашата веб-страница, мора да не известите со испраќање е-пошта до FIRST AMO LTD. Внесете го вашето име, името на вашата организација, информациите за контакт, како и URL-то на вашата страница, список со било какви URL-адреси од кои имате намера да се поврзете на нашата веб-страница и список на URL-адреси на нашата веб-страница до кои би сакале врска. Почекајте 2-3 недели за одговор.

Одобрените организации може да ги поврзат на нашата веб-страница, на следниов начин:

Со користење на нашето корпоративно име; или
Со користење на единствен локатор за ресурси со кој е поврзан; или
Со користење на било кој друг опис на нашата веб-страница што е поврзана со тоа има смисла во контекст и формат на содржината на страната на поврзувачот.
Нема да се дозволи употреба на логото на FIRST AMO LTD или други уметнички дела за поврзување на отсутен договор за лиценца на трговска марка.

iFrames

Без претходно одобрување и писмена дозвола, не смеете да создавате рамки околу нашите веб-страници кои на било кој начин го менуваат визуелната презентација или појавата на нашата веб-страница.

Одговорност за содржината

Ние нема да бидеме одговорни за било која содржина што се појавува на вашата веб-страница. Вие се согласувате да нè заштитите и да се одбраните од сите побарувања што се зголемуваат на вашата веб-страница. Не треба да се појавуваат линкови на било кој веб-сајт кој може да се толкува како клеветнички, непристоен или кривичен, или кој ги повредува, инаку ги прекршува или се залага за прекршување или други повреди на правата на трети лица.

Ваша приватност

Ве молиме прочитајте Политика за приватност

Резервација на права

Ние го задржуваме правото да бараме да ги отстраните сите линкови или некоја конкретна врска на нашата веб-страница. Вие одобрувате веднаш да ги отстраните сите линкови до нашата веб-страница на барање. Ние, исто така, го задржуваме правото да ги обновиме овие услови и тоа е политика за поврзување во секое време. Со континуирано поврзување со нашата веб-страница, вие се согласувате да бидете обврзани да ги следите овие услови и услови кои ги поврзуваат.

Отстранување на линкови од нашата веб-страница

Ако најдете било која врска на нашата веб-страница која е офанзива од која било причина, можете слободно да контактирате и да не известите во кој било момент. Ние ќе ги разгледаме барањата за отстранување на врски, но ние не сме должни да или така или да ви одговориме директно.

Ние не гарантираме дека информациите на оваа веб-страница се точни, не гарантираме нејзината комплетност или точност; ниту пак ветуваме дека ќе се осигуриме дека веб-страницата останува достапна или дека материјалот на веб-страницата е ажуриран.

Општи услови

До максималниот степен дозволен со применливиот закон, ги исклучуваме сите претстави, гаранции и услови кои се однесуваат на нашата веб-страница и користењето на оваа веб-страница. Ништо во ова одрекување нема:

ограничување или исклучување на нашата или вашата одговорност за смрт или лична повреда;
ограничување или исклучување на нашата или вашата одговорност за измама или измамничко погрешно толкување;
ограничи било која од нашите или вашите обврски на кој било начин што не е дозволено според важечкиот закон; или
исклучете ја која било од нашите или вашите обврски кои не може да се исклучат според применливиот закон.
Ограничувањата и забраните за одговорност утврдени во овој дел и на други места во ова одрекување: (а) се предмет на претходниот став; и (б) ги уредува сите обврски што произлегуваат од одрекувањето, вклучувајќи ги и обврските што произлегуваат од договорот, како измама и за прекршување на законската обврска.

Додека веб-страницата и информациите и услугите на веб-страницата се обезбедуваат бесплатно, ние нема да бидеме одговорни за каква било загуба или штета од која било природа.