CryptoSignals nyheter
Bli med i vårt telegram

Bitcoin (BTC/USD)-markedet fortsetter, med nær under $45,000 XNUMX

Ikke invester med mindre du er forberedt på å tape alle pengene du investerer. Dette er en høyrisikoinvestering, og du vil neppe være beskyttet hvis noe går galt. Bruk 2 minutter på å lære mer

Bitcoin (BTC/USD)-markedet fortsetter, med nær under $45,000 XNUMX

Prediksjon av Bitcoin - 16. januar
BCT/USD-markedet fortsetter, med nær under $45,000 43,634 handelsgrensen siden forrige gang punktet brøt sørover. For tiden handler den kryptoøkonomiske prisen mellom de høyere og lavere verdilinjene på $42,871 0.24 og $XNUMX XNUMX til en minutt negativ prosentsats på omtrent XNUMX per skriving.

BTC / USD Market
Nøkkelnivåer:
Motstandsnivåer: $ 45,000, $ 47,500, $ 50,000
Støttenivåer: $ 40,000, $ 37,500, $ 35,000

BTC / USD - Dagskart
Det daglige diagrammet for BTC/USD viser at det kryptoøkonomiske markedet fortsetter, med nær under $45,000 50. Variant bearish lysestaker er under salgssignalsiden til den mindre SMA. 14-dagers SMA-indikatoren er over 80-dagers SMA-indikatoren. Det indikerer at kryptoøkonomien kjører under en fallende kraft. De bearish kanalene legemliggjør banene som prisen må holde for bærekraften til den nåværende nedadgående trenden. De Stokastiske Oscillatorene er tilsynelatende nesten utmattet og springer nordover når de nærmer seg det høyere området ved XNUMX. Det tyder på at markedet snart kan miste styrken til å presse høyere pålitelig i de påfølgende øktene.

Vil BTC/USD-markedsoperasjonene presse forbi $45,000 XNUMX ettersom det kryptoøkonomiske markedet fortsetter, med tett under verdilinjen?
Det ser fortsatt ut til at BTC/USD-handelen mangler styrke til å holde seg flytende over $45,000 XNUMX, selv om den brytes nordover mens det kryptoøkonomiske markedet fortsetter, og ligger tett under punktet. I mellomtiden er noen oppadgående momentum noe fortsatt på plass på en lettere tone under verdilinjen. Som et resultat vil det være psykologisk ideelt at tradere holder seg våken for å observere når en aktiv fallkraft dukker opp igjen rundt verdilinjen nevnt tidligere før de lanserer en salgsordre.

På oppsiden av den tekniske analysen, må den aggressive kraften være med, bryte ut på $45,000 50,000-nivået for å foreslå å få flere opp over verdigrensen i de følgende operasjonene. Imidlertid kan den antatte plutselige stigningen ha en tendens til å teste motstand rundt $40,000 37,500. Tvert imot kan langposisjonstakere holde seg unna å legge inn en ordre inntil markedet beveger seg lavere ned til en støttehandelssone mellom $XNUMX og $XNUMX for å se om det vil være rundt før de lanserer en kjøpeposisjon.

BTC / USD 4-timers diagram
BTC/USD-diagrammet på mellomlang sikt avslører at kryptomarkedet fortsetter, med nær under $45,000 50 under trendlinjen til større SMA. 14-dagers SMA-indikatoren er over 80-dagers SMA-indikatoren. Den bearish trendlinjen som er tegnet, er ved siden av den større indikatoren. Stokastiske oscillatorer har flyttet inn i den overkjøpte regionen. Og de krysset kort linjene sørover mot området XNUMX. Prisen finner det for øyeblikket vanskelig å bryte gjennom noen motstander rundt den nevnte verdilinjen. Ved å følge disse følelsene kan kryptoverdien snart begynne å falle mens den amerikanske dollaren intensiverer sine holdninger i forretningsaktiviteter.


OBS: Cryptosignals.org er ikke en finansiell rådgiver. Gjør din forskning før du investerer midlene i noen finansiell eiendel eller presentert produkt eller begivenhet. Vi er ikke ansvarlige for dine investeringsresultater.

Du kan kjøpe kryptomynter her. Kjøp poletter

Siste Nyheter

April 02, 2022

Cardano når overkjøpt region til $1.24, kan bli avvist

Cardano (ADA) Langtidsanalyse: BullishCardanos (ADA)-kurs handles i den bullish trendsonen, men kan bli avvist. 29. mars steg kryptovalutaen til det høyeste på 1.24 dollar. Oksene brøt motstandsnivåene på $1.01 og $1.11, men klarte ikke å bryte motstanden på $1.26. Siden...
Les mer
Juli 02, 2023

SVAMP/USD ($SVAMP) Bulls ser nå prisnivået på $0.0001457

Sterk bearish sentiment utstedt fra tilbudsnivået på $0.0001460, men som forventet kunne ikke SPONGE/USD-bjørnemarkedet gå utover $0.00014 fordi bullish sentimentet også var sterkt på dette nivået. Bulls har nå vært i stand til å opprettholde et høyere støttenivå rundt $0.0001411, og støttenivået ...
Les mer

Bli med i vår gratis Telegram Gruppe

Vi sender 3 VIP-signaler i uken i vår gratis Telegram-gruppe, hvert signal kommer med en fullstendig teknisk analyse om hvorfor vi tar handelen og hvordan du plasserer den gjennom megleren din.

Få en smakebit på hvordan VIP-gruppen er ved å bli med GRATIS nå!

arrow Bli med på vårt gratis telegram