Tala Fou a CryptoSignals
Auai i la matou Telegram

Bitcoin (BTC / USD) Tau Paʻu Paʻu latalata ile $ 30,000

Aua e te teu faafaigaluega sei vagana ua e sauni e leiloa uma tupe na e teu faafaigaluega. Ose tupe fa'afaigaluega maualuga ma e ono le puipuia oe pe a iai se mea e tupu. Fa'aalu le 2 minute e aoao atili ai

Bitcoin (BTC / USD) Tau Paʻu Paʻu latalata ile $ 30,000

Valoiga o tau o Bitcoin - Iulai 19
O le tau BTC / USD ua faʻaititia nei latalata i le fuafuaina o le $ 30,000 e fefaʻatauaʻi ai le tulaga o le $ 31,649. O le tau o le maketi a le crypto e tu i le tulaga o le -1.16.

Maketi BTC / USD
Tulaga Autu:
Tulaga tetee: $ 35,000, $ 40,000, $ 45,000,
Lagolago lagolago: $ 30,000, $ 27,500, $ 25,000

BTC / USD - Chart Daily
O le BTC / USD aso taʻitasi o loʻo atagia mai ai le tau faʻaititia i le fuafuaina latalata ile $ 30,000 o loʻo iai le faʻavae lagolago taua. O le 14-aso SMA faʻailoga o loʻo i lalo ifo o le 50-aso SMA faʻailoga, ma se avanoa iloga i le va o latou. O le bearish trend-line na agai i lalo i tala atu o le SMA, e faailoa ai le tikeri o le tamaoaiga o le crypto na tuleia i saute latalata i le vaega na taua muamua. O le Stochastic Oscillators na paʻi atu i le loloto o fefaʻatauaiga i le vaega tele o faleoloa, o loʻo faʻailoa mai ai le ono iʻu o faʻatonuga na faia i le tamaoaiga o le crypto.

Mata e mafai lava ona i ai se tuleiga i saute faasaga i le tulaga i le $ 30,000 ona o le tau paʻu ifo latalata i ai?
E foliga mai nei o le maketi faʻagaioiga o BTC / USD atonu e le tuleia ma le fefefe i saute tala atu o le tulaga o le $ 30,000 i le lata sauniga e ui lava o le tau faʻaititia latalata ia. O loʻo tumau pea fefaʻatauaʻiga a le maketi crypto ile $ 35,000 ma le $ 30,000. I le taimi nei, o le mamafa i le pito i lalo ua amata ona faʻaitiitia ina ia mafai ai e povi ona maua se toe faʻalauiloaina o latou tulaga. Ae ui i lea, o le faʻailoga e lava i tua le ulufale e le o faʻaalia nei.

I luga o lalo ifo auiliiliga, pei o le taimi o le tusitusi, urosa na toetoe lava a uma lo latou malosi. A o tau paʻu ifo latalata i le lagolago lagolago tulaga faigata, sa faigata tele faasaga i le tausia o tulaga i lalo ifo o le taimi muamua vasega. O lona iʻuga, e manaʻomia e urosa le faʻamutaina o le puʻupuʻu i le laina na taʻua muamua.

BTC / USD Siata 4-itula
I luga o le BTC / USD auala feololo, o le crypto maketi gaioiga gaioi atu i tulaga o $ 35,000 ma $ 32,500. Taimi nei, o le tau faʻaitiitia laititi teʻa le maualalo laina laina. Pei o le poto, o le 14-aso SMA faʻailoga na siitia foi i se taimi puʻupuʻu lalo o le laina laina maualalo ona o le 50-aso SMA faʻailoga i luga atu o ia. O le Stochastic Oscillators o loʻo tusi i saute e faʻailoa mai o loʻo i lalo pea le malosiʻaga i lalo. Afai e faʻateleina, e ono unaʻia e le tamaoaiga o le crypto le sailia o le lagolago i le va o le $ 30,000 ma le $ 27,500 i le taimi umi.


Manatua: Cryptosignals.org e le o se faufautua faufautua. Fai lau suʻesuʻega ae e te leʻi faʻatupeina au tupe i soʻo se mea tautupe poʻo se oloa ua tuʻuina atu poʻo se mea na tupu. Matou te le tali atu mo au faʻatupeina o iʻuga.

E mafai ona e faʻatauina tupe siliva ii.  Faʻatau Faʻailoga

News lata mai nei

Aperila 27, 2023

O le Chainlink o loʻo i lalo ae luʻitauina le $7.50 maualuga

Chainlink (LINK) Suʻesuʻega Umi: O le tau o le BearishChainlink (LINK) o loʻo faʻaitiitia i lalo ole laina faʻasolosolo ae luʻitauina le $ 7.50 maualuga. O loʻo pa'ū le cryptocurrency ina ua maeʻa se isi teena i le $ 7.50 maualuga. E pei o le taimi o le tusitusi, Chainlink o loʻo fefaʻatauaʻi ile $7.13. O le aso 26 o Aperila, o le p...
faitau sili
Iuni 08, 2021

Ripple (XRP) Ua Pa'ū, Aʻoga Level $ 0.314

Ripple (XRP) Suʻesuʻega Tumau: BullishMo le vaiaso talu ai, o Ripple o loʻo agai i lalo. XRP pa'u ina ua mavae le tele o taumafaiga le manuia e talepe le tetee i le tulaga $1.05. I le taimi nei, ua pa'ū le XRP i luga aʻe o le $0.83 lagolago. I le pito i lalo, afai e paʻu le tau i lalo ole lagolago o loʻo i ai nei, XRP e pei ...
faitau sili
Iulai 17, 2023

SPONGE/USD ($SPONGE) Pa'u I tua i le $0.0001354

A'o fa'aauau pea le $SPONGE tau toe fa'afo'i mai, ua toe fa'afo'i atu nei le au fa'atau ile tulaga taua ole mana'oga. I le taimi nei, na mafai e povi ona taofi le eleele i se tulaga maualuga teisi lagolago, lea e $0.000137. O le tau na va'aia i autafa mai iinei ona o sapalai e fetaui ma manaoga. Ae talu ai e le mafai e povi ona uuina se mea...
faitau sili

Auai i la matou Free uālesi vasega

Matou te lafoina ni faʻailoga VIP se 3 i le vaiaso i le matou vaega Telegram fua, o faʻailoga taʻitasi e omai ma se auiliiliga faʻapitoa o mafuaʻaga ua matou faia ai le fefaʻatauaiga ma faʻafefea ona tuʻuina atu i lau tagata fai pisinisi.

Maua se tofo i le mea o le VIP kulupu e pei o le auai nei mo saoloto!

ū Auai i la matou telefoni feaveai