Sinjalet më të mira kripto 2021

CryptoSignals.org është një ekip tregtarësh shumë të trajnuar që kanë tregtuar tregun e kriptovalutave që nga viti 2014, ne vendosëm të formojmë një komunitet në Telegram në mënyrë që të tjerët të mësojnë nga sinjalet tona të sakta të kriptovalutave.

Anëtarësohuni në Telegramin tonë

Shtëpia e sinjaleve të nivelit të lartë të kriptos të dorëzuara drejtpërdrejt në aplikacionin tuaj të Telegramit në kohë reale!

Ekipi ynë i tregtarëve të brendshëm në CryptoSignals.org skanon tregjet e kriptove gjatë gjithë kohës që të mos keni nevojë. Përmes një kombinimi të analizës së thelluar teknike, algoritmeve të AI dhe kërkimit thelbësor - CryptoSignals.org është vazhdimisht në kërkim të mundësive të tregtimit për anëtarët tanë.

Nëse kjo është hera juaj e parë që na vizitoni, na lejoni të shpjegojmë se në çfarë bëjmë këtu CryptoSignals.org

Bashkohuni në Grupin tonë Falas të Telegramit

Ne dërgojmë 3 sinjale VIP në javë në grupin tonë falas të Telegramit, secili sinjal vjen me një analizë të plotë teknike se pse po kryejmë tregti dhe si ta vendosim atë përmes ndërmjetësit tuaj.

Merrni një shije se si është grupi VIP duke u bashkuar tani FALAS!


Anëtarësohuni në Telegramin tonë
Lajme tendencioze

LEXONI PPRDITSIMET E FUNDIT P ONR LAJMET TONA TEKNIKE DHE THEMELORE

Plani Premium
Zhbllokoni sinjalet ditore të kriptomonedhës

Bashkohuni në grupin tonë VIP duke zgjedhur një paketë më poshtë që është e përshtatshme për ju, ne ofrojmë një garanci të plotë 30-ditore për kthimin e parave kështu që nuk ka asgjë për të humbur duke provuar sinjalet tona të kriptovalutave me cilësi të lartë.

Faturuar
MUJOR
£ 35
 • 2-3 sinjale çdo ditë
 • 82% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
Blej tani
Faturuar
TREMUJORISHT
£ 65
 • 2-3 sinjale çdo ditë
 • 82% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
Blej tani
Faturuar
BI-VJETOR
£ 95
 • 2-3 sinjale çdo ditë
 • 82% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
Blej tani
Faturuar
VJETORE
£ 175
 • 2-3 sinjale çdo ditë
 • 82% e suksesit
 • Hyrja, Merr Fitimin & Ndalo Humbjen
 • Shuma e rrezikut për tregti
 • Raporti i Shpërblimit të Rrezikut
Blej tani
ZGJIDHNI BROKERIN M B T MIR N IN VENDIN TUAJ
Bëhuni një tregtar profesionist!

Hapni një llogari me një nga ndërmjetësit tanë. Dhe merrni akses gjatë gjithë jetës në FALAS sinjalet tona VIP të kriptës! Regjistrohuni dhe depozitoni minimumin me ndërmjetësin tonë të zgjedhur të rregulluar Crypto më poshtë.

Çfarë merrni në grupin tonë fitues të sinjalit të kriptomonedhës

Nëse jeni i ri në tregun e kriptovalutave dhe dëshironi të mësoni se si ta tregtoni atë, të menaxhoni rrezikun në mënyrë korrekte dhe të merrni llogarinë tuaj tregtare në fitim, atëherë shihni më shumë për ato që ne ofrojmë më poshtë.

Bitcoin

Ne synojmë të arrijmë 1500 pips në muaj çdo muaj duke tregtuar vetëm Bitcoin!

Analiza teknike

Çdo tregti e vetme vjen me një analizë të plotë teknike, duke shpjeguar pse po bëjmë tregti, ne e bëjmë këtë në mënyrë që ju të mësoni ndërsa jeni duke bërë tregti.

Raporti i Shpërblimit të Rrezikut

Ne shprehim qartë RRR (raporti rrezik-shpërblim) me çdo tregti dhe punojmë në një raport 1: 2 & 1: 3 në mënyrë që të mos rrezikoni kurrë shumë për tregti dhe të keni një shans më të lartë për të bërë një fitim.

Grupi Telegram

Sinjalet tona dërgohen vetëm përmes Telegramit, në atë mënyrë posa të vijë sinjali, ai vjen menjëherë tek ju.

Hap

Duke u bashkuar në grupin tonë VIP ju po zhbllokoni një pasuri të njohurive dhe përvojave nga tregtarët tanë, një pagesë e vogël mujore do të thotë që po bashkoheni në ELITE

Llojet e tregtisë

Tregtitë tona nuk janë gjithmonë ekzekutimi i tregut, kështu që ju do të keni shumë kohë për të hyrë në bord me ta, ne bëjmë tregti, kokë dhe ne përdorim lloje të ndryshme të tregtive si BLEJ STOP, SHITJE STOP & BUY LIMIT etj ...

Si funksionojnë sinjalet tona kripto

Nëse jeni plotësisht i ri në botën e sinjaleve kripto, na lejoni të prishim bazat për ju në Kushtet e Layman. Premisa kryesore e sinjaleve kripto është që ju do të merrni një sugjerim tregtar. Kjo do të vijë në kohë reale përmes Telegram - kështu që nuk do të humbni kurrë një mundësi të mundshme tregtimi.

Çdo sinjal që ekipi në CryptoSignals.org dërgon do të përmbajë një sërë informacionesh të rëndësishme. Thisshtë ky informacion që ju tregon se si të përfitoni nga sinjalet tona duke vendosur porositë përkatëse në ndërmjetësin tuaj të zgjedhur. Për t'ju dhënë një ide se si duket një sinjal kripto CryptoSignals.org - shikoni shembullin më poshtë:

Çifti i kriptos: LTC / USD

E gjatë ose e shkurtër: Gjatë

Çmimi limit: $ 231.79

Ndalo humbjen: $ 229.48

Merrni-Fitimi: $ 238.74

Siç mund ta shihni nga sa më sipër, sinjalet më të mira kripto gjithmonë duhet të përmbajnë pesë pika kryesore të të dhënave. Ky është vetë çifti kripto - i cili në këtë shembull, është LTC / USD. Do të shihni se sinjali specifikon gjithashtu që të zgjasë - do të thotë analisti ynë i brendshëm mendon se çifti do të rritet në vlerë. Më e rëndësishmja, sinjalet më të mira kripto duhet të vijnë gjithashtu me kufirin e kërkuar, ndalimin e humbjeve dhe çmimet e porosive të fitimit. Nëse jeni i ri në këto kushte kryesore të tregtisë, është më mirë që të keni një kuptim të fortë se çfarë do të thotë këto para se të regjistroheni për një shërbim të sinjalit kripto.

Për të ndihmuar në pastrimin e mjegullës, ne i shpjegojmë këto pika kryesore të të dhënave të sinjalit më në detaje më poshtë.

Si duhet të duken sinjalet më të mira kripto?

Këtu keni një ndarje të asaj se si duhet të duken sinjalet më të mira kripto - dhe çfarë do të thotë çdo term.

1Çift Crypto

Kjo është mjaft shpjeguese. Në fund të fundit, është e vetëkuptueshme që do të duhet të dini se me cilën palë lidhet sinjali ynë.

Duhet të kemi parasysh se analistët e brendshëm në CryptoSignals.org specializohen në një gamë të gjerë të tregjeve të kriptovalutave. Kjo jo vetëm që përfshin çiftet e kripto-me-fiat, por edhe kripto-me-kripto.

Për ata që nuk janë në dijeni, një palë kripto-to-fiat do të përmbajë një monedhë dixhitale si Bitcoin dhe një monedhë fiat si dollar amerikan. Në këtë shembull, çifti do të përfaqësohej si BTC / USD.

Rastësisht, kjo është çifti më i tregtuar i kriptovalutave në industri - me miliarda dollarë duke ndryshuar duart çdo ditë. Duke pasur parasysh këtë, shumë prej sinjaleve kripto që merrni nga ne, CryptoSignals.org do të përqendrohen në këtë treg.

Sidoqoftë, tregtarët tanë janë gjithashtu të aftë në tregtinë e një shumëllojshmërie çifteve kripto-kripto. Kjo përfshin llojet e ngjashme të BTC / ETH - që do të thotë se ne jemi duke tregtuar kursin e këmbimit midis Bitcoin dhe Ethereum.

Një palë tjetër kripto që analistët tanë të brendshëm pëlqejnë të tregtojnë është XRP / XLM. Kjo përbëhet nga Ripple dhe Stellar dhe paraqet shumë mundësi të sinjalit kripto për shkak të karakteristikave të tij tepër të paqëndrueshme.

2E gjatë ose e shkurtër
Një metrikë shtesë kyçe që është e detyrueshme në hapësirën e sinjaleve kripto është drejtimi i tregut. Me fjalë të tjera, duhet të shkoni gjatë ose gjatë në tregti? Pa këtë informacion, sinjali kripto do të ishte i pavlefshëm.
Për ata që nuk janë në dijeni:
 • Nëse sinjali ynë kripto ju tregon të shkoni gjatë, kjo do të thotë që ne mendojmë se çifti do të rritet në vlerë
 • Nëse sinjali ynë kripto ju tregon të shkoni shkurt, kjo do të thotë që ne mendojmë se çifti do të ulet në vlerë
Për të sqaruar më tej:
 • Nëse sinjali i kriptos ju udhëzon të shkoni gjatë, atëherë duhet të vendosni një porosi blerjeje në ndërmjetësin tuaj të zgjedhur për kripto
 • Nëse, megjithatë, kripto sinjali ju tregon që të shkoni pak, atëherë duhet të zgjidhni një porosi të shitjes
Ekipi ynë i analistëve në PipSignals është i kënaqur duke shkuar gjatë dhe shkurtër në çiftet e kriptos. Ç'është më e rëndësishmja, nuk ka asnjë lidhje emocionale me monedhën dixhitale përkatëse që tregtojmë. Në vend të kësaj, objektivi ynë kryesor është të fitojmë një fitim nga pozicioni.
3Limit Çmimi i Porositjes

Mos gabo në lidhje me këtë - sinjalet më të mira kripto do të vijnë gjithmonë me çmimin e kërkuar të porosisë kufitare. Nëse jeni i ri në tregti, zakonisht keni dy mundësi kur bëhet fjalë për të hyrë në treg.

Si parazgjedhje, shumica e ndërmjetësve në internet ju pyesin nëse doni të vendosni një 'porosi tregu'. Kjo thjesht do të thotë që ndërmjetësi do të kryejë tregtinë tuaj menjëherë - me çmimin tjetër të disponueshëm.

Edhe pse kjo është mirë për investime afatgjata, nuk është me të vërtetë e përshtatshme për tregtinë e kriptave afatshkurtra. Kjo është për shkak se është shumë më larg rrezikut për të hyrë në një tregti me një çmim specifik - sipas hulumtimit themelor që është kryer.

 • Për shembull, le të supozojmë se ne në CryptoSignals.org jemi duke tregtuar BTC / USD - e cila aktualisht ka çmim prej $ 49,500.
 • Ekipi ynë i analistëve të brendshëm mund të shikojë teknikat dhe të vendosë që nëse BTC / USD shkel $ 50,000 - atëherë duhet të merret një pozicion i gjatë.
 • Për të siguruar që ne vendosim vetëm me një çmim mbi 50,000 dollarë - dhe jo çmimin aktual prej 49,500 XNUMX dollarë - këtu hyn një urdhër limit.

Me fjalë të tjera, në mënyrë që të kryejmë tregtinë tonë me 50,000 dollarë - ne duhet të krijojmë një porosi limit me këtë çmim. Kur ta bëjmë këtë, ndërmjetësi ynë do të ekzekutojë tregtinë tonë vetëm nëse dhe kur BTC / USD kap 50,000 dollarë. Deri atëherë, urdhri i kufirit mbetet në pritje.

Në të gjitha, përveç disa rasteve të rralla, të gjitha sinjalet kripto në CryptoSignals.org do të vijnë me një çmim limit të porositur. Përjashtimi i vetëm këtu është nëse vërejmë një mundësi tregtare që duhet vepruar menjëherë për të shmangur humbjen.

4Çmimi i porosisë Stop-Humbje

Deri më tani, ne kemi vërtetuar që sinjalet më të mira kripto do t'ju tregojnë se çfarë palë duhet të tregtoni, nëse duhet të shkoni gjatë ose shkurt, dhe me cilin çmim hyrje duhet të vendosni porosinë tuaj kufitare.

Sidoqoftë, kjo është vetëm gjysma e betejës. Mbi të gjitha, në mënyrë që të tregtoni në një mënyrë që shmang rrezikun, duhet të keni një strategji hyrëse të vendosur.

Edhe një herë, ne në CryptoSignals.org sigurojmë që të keni të gjithë informacionin që ju nevojitet për të përfituar nga sinjalet tona të kriptos - e cila është arsyeja pse ne gjithmonë ofrojmë porosi të humbjes së ndalimit dhe fitimit. Lidhur me humbjet e ndaluara, ky është një mjet i menaxhimit të rrezikut që siguron që të mos humbasim shumë para në një tregti - nëse nuk shkon sipas planit.

Kjo është e rëndësishme, pasi megjithëse kemi një histori të gjatë të mbarimit të tregut të kriptove - ne nuk pretendojmë të fitojmë secilën tregti.

Përkundrazi, gjithmonë do të ketë tregti të humbur. Duke pasur këtë në mendje, ne sugjerojmë një çmim të përshtatshëm të porosisë së humbjes që duhet të vendosni kur veproni në sinjalet tona kripto.

Në shembullin e sinjalit kripto që kemi dhënë më herët, kemi vërejtur që një pozicion i gjatë duhet të vendoset në BTC / USD me një çmim hyrje prej 231.79 $. Ne gjithashtu deklaruam që porosia e humbjes së ndalimit duhet të vendoset në 229.48 $.

Kjo është për një arsye të mirë - pasi kjo përfaqëson një humbje maksimale prej 1%. Kjo do të thotë, nëse BTC / USD shkon kundër nesh me 1% dhe më pas godet një çmim prej 229.48 $ - urdhri i ndalimit të humbjes do të fillojë. Kur të ndodhë, ndërmjetësi i kripto automatikisht do të na mbyllë pozicionin dhe ne do të ecim larg me një humbje të vogël prej 1%.

5Çmimi i Porosisë Merrni me Fitim

Ekziston një informacion më i rëndësishëm që sinjalet më të mira kripto do t'ju ofrojnë - dhe ky është një çmim i sugjeruar i porosisë së përfitimit. Kjo funksionon njësoj si një urdhër stop-humbje, por në vend që të zbutë rreziqet tona, ai do të kërkojë të bllokojë fitimet tona nga tregtia.

Në shembullin që kemi dhënë më parë, kemi vërejtur që çmimi i sugjeruar i porosisë së fitimit është 238.74 $. Kjo qëndron në 3% mbi çmimin e sugjeruar të porosisë kufitare prej 231.79 $ - që do të thotë që ne kërkojmë të fitojmë prej 3% në këtë sinjal të veçantë kripto.

Edhe një herë, nëse çmimi i fitimit fitohet i ngjashëm me tregun - ndërmjetësi i kriptos në fjalë do të mbyllë automatikisht tregtinë. Si të tillë, ne mund të mbyllim fitimet tona pa pasur nevojë të ulemi në pajisjen tonë për të dalë manualisht nga pozicioni.

6Rreziku vs Shpërblimi

Duke udhëhequr nga seksioni i mësipërm mbi urdhërat e ndalimit dhe humbjes, ekipi ynë i analistëve në CryptoSignals.org do të ketë gjithmonë një raport rreziku / shpërblimi në mendje kur dërgoni sinjale kripto.

Në shembullin e mësipërm, rreziku ishte 1% - pasi kjo ishte ajo që arriti në çmimin tonë të ndalimit të humbjes. Pjesa e shpërblimit të ekuacionit ishte 3% - pasi aty pozicionuam urdhrin tonë të përfitimit.

Ç'është më e rëndësishmja, shumica e sinjaleve kripto që ne dërgojmë do të ndjekin një raport 1/3 rrezik / shpërblim. Në terma të thjeshtë, kjo do të thotë që ne jemi duke rrezikuar 1% të kapitalit tonë për të fituar fitime prej 3%. Duke vepruar kështu, duhet të kemi vetëm një tregti të suksesshme nga çdo tre për të arritur një fitim.

Crypto Sinjalet për Fillestarët në CryptoSignals.org
Kjo është ajo ku CryptoSignals.org mund të ndihmojë. Ndërsa shpjegojmë më në detaje më poshtë, sinjalet tona kripto do t'ju tregojnë gjithçka që duhet të dini për të tregtuar në një mënyrë që shmang rrezikun. Kjo do të thotë, sapo të merrni një sinjal nga ne - do të dini se cilën palë kripto mund të tregtoni, nëse duhet të shkoni gjatë ose shkurt, dhe çfarë çmimi të hyrjes dhe daljes të synoni.

A po kërkoni të tregtoni kriptovaluta si Bitcoin, Ethereum dhe Ripple - por keni pak ose aspak kuptim se si funksionon kjo treg?

Nëse është kështu, duhet ta dini se tregtarët me përvojë kanë kaluar vite duke mësuar zanatin e analizës teknike. Kjo nënkupton kryerjen e hulumtimeve të avancuara mbi trendet e çmimeve të kriptovalutave përmes një larmie të gjerë treguesish. Mendoni sipas linjave të RSI, MACD, Mesataret Lëvizëse, dhe më shumë. E vërteta është - nëse nuk keni aftësi të përcaktuara për të kryer kërkime teknike në një nivel të përparuar, do të përpiqeni të bëni fitime të qëndrueshme në industrinë e tregtimit të kriptove. Në vend të kësaj, ekziston çdo mundësi që të depërtoni në bilancin e llogarisë tuaj. Nga ana tjetër, kjo ju lejon të tregtoni tregjet e kriptovalutave pa pasur nevojë të vendosni ndonjë nga punimet. Nga ana tjetër, duhet të vërejmë gjithashtu se sinjalet tona kripto nuk janë të përshtatshme vetëm për fillestarët. Përkundrazi, ju thjesht mund të mos keni kohë të hulumtoni tregjet. Si i tillë, CryptoSignals.org mund të ndihmojë tregtarët e të gjitha grupeve të aftësive!
CRYPTOSIGNAL.ORG ISSHT TIPARUAR N
Bashkohuni në Grupin tonë Falas të Telegramit

Ne dërgojmë 3 sinjale VIP në javë në grupin tonë falas të Telegramit, secili sinjal vjen me një analizë të plotë teknike se pse po kryejmë tregti dhe si ta vendosim atë përmes ndërmjetësit tuaj.

Merrni një shije se si është grupi VIP duke u bashkuar tani FALAS!


Anëtarësohuni në Telegramin tonë
Zgjedhja e një ndërmjetësi për sinjalet më të mira kripto

Jo vetëm që ju duhet të gjeni sinjalet më të mira kripto të disponueshme në treg - por edhe një ndërmjetës me vlerësim të lartë për të bërë porositë e kërkuara. Në fund të fundit, pa një ndërmjetës të mirë pranë jush, nuk do të jeni në gjendje të përdorni skenën e tregtimit të kriptove.

1Rregullim

Para se të shikoni madje edhe tarifat dhe komisionet, është e rëndësishme që të përdorni sinjalet tona kripto me një ndërmjetës të rregulluar dhe të besuar.

Për fat të keq, shumica e skenës së tregtisë me kripto funksionon pa licencë rregullatore - e cila është shumë problematike.

E thënë thjesht, kjo do të thotë që ndërmjetësi nuk ka nevojë t'i përgjigjet asnjë lloj organizmi financiar - kështu që gjëra të tilla si kujdesi ndaj klientit dhe mbrojtja e investitorëve zakonisht nuk ekzistojnë.

Për t'ju ndihmuar t'ju drejtojmë në drejtimin e duhur - disa nga rregullatorët kryesorë në këtë hapësirë ​​përfshijnë FCA (MB) SEC (SH.B.A.), ASIC (Australi) dhe CySEC (Qipro).

2Komisionet dhe përhapjet

Ndërsa disa nga sinjalet tona kripto synojnë fitime të shpejta dhe modeste, është me të vërtetë e rëndësishme që të zgjidhni një ndërmjetës që ofron komisione të ulëta dhe përhapje të ngushtë.

Lidhur me të parën, ka shumë agjentë kripto aktivë në hapësirë ​​që ju lejojnë të tregtoni pa komisione. Kjo do të thotë që e vetmja tarifë që do të paguani vjen përmes spread-it.

3levave
Jo të gjithë anëtarët tanë në grupin CryptoSignals VIP Telegram kanë një sasi të madhe kapitali për të tregtuar. Nëse kjo tingëllon si ju, kjo nuk do të thotë që ju nuk mund të bëni një sukses të sinjaleve tona. Përkundrazi, duke përdorur një ndërmjetës kripto që ofron fuqi, ju do të jeni në gjendje të tregtoni me më shumë se sa keni në llogarinë tuaj. Shuma e huasë që mund të merrni do të varet nga disa faktorë - të tillë si ndërmjetësi në fjalë dhe vendi në të cilin jetoni.
4tregjet

Vetëm për shkak se ndërmjetësi juaj i zgjedhur ofron tregje dixhitale të monedhës, kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se do të jetë i përshtatshëm për sinjalet tona kripto.

Mbi të gjitha, ekipi ynë i analistëve të brendshëm pëlqen të marrë një qasje të larmishme ndaj tregtisë - që do të thotë se ata synojnë çifte kripto të të gjitha formave dhe madhësive. Për shembull, një sinjal mund të ketë të bëjë me BTC / USD ndërsa tjetri mund të duket se përfiton nga ETH / XRP!

Duke pasur këtë në mendje, është më mirë të përdorni një ndërmjetës kripto që ofron shumë tregje - duke mbuluar çiftet crypto-to-fiat dhe crypto-to-crypto.

5pagesat

Ju gjithashtu duhet të siguroheni që ndërmjetësi juaj i zgjedhur për kripto ofron mënyrën tuaj të preferuar të pagesës. Platformat më të mira që ne dëshirojmë të përdorim ofrojnë depozita të kartave të debitit / kreditit dhe portofolit elektronik. Kjo ju lejon të financoni menjëherë llogarinë tuaj dhe në shumë raste - falas.

Ju mund të dëshironi të shmangni platformat që pranojnë vetëm pagesa bankare. Kjo pasi mund të duhen disa ditë që të mbërrijnë fondet.

6Sinjalet Bitcoin

Shkon duke thënë se Bitcoin është deri tani kriptomonedha më e tregtuar në këtë treg. Si të tillë, tregtarët tanë rregullisht do të kërkojnë të përfitojnë nga kjo klasë e pasurive mjaft likuide.

Ndërsa në shumë raste ne do të dërgojmë sinjalet tona të tregtimit të Bitcoin në BTC / USD - ne gjithashtu mbulojmë çifte kripto-kripto. Për shembull, nëse studiuesit tanë të brendshëm mendojnë se BTC është mbivlerësuar ndaj ETH - ne do të dërgojmë një sinjal tregtar Bitcoin me gjetjet tona.

Për t'ju dhënë një ide se si funksionojnë sinjalet më të mira tregtare Bitcoin këtu në CryptoSignals.org - shikoni shembullin më poshtë.

 • Çifti: BTC / USD
 • Renditja: e shkurtër
 • Kufiri: 61,500 XNUMX dollarë
 • Stop-Humbja: 62,000 dollarë
 • Merrni-Fitimi: $ 57,000

Sugjerimi i sinjalit Bitcoin më lart tregon se tregtarët tanë të brendshëm besojnë se BTC / USD do të bjerë në orët e ardhshme. Por, ne nuk duam të hyjmë në treg nëse çifti nuk godet pikën tonë të preferuar të këmbëzës - e cila në këtë shembull është 61,500 dollarë.

Për të siguruar që jemi të mbuluar në rast të një lëvizjeje të vazhdueshme lart, sugjerimi i sinjaleve Bitcoin gjithashtu këshillon një çmim të ndaluar të humbjes prej 62,000 $.

Kjo është diçka që ne gjithmonë e sigurojmë kur shpërndajmë sinjalet tona cilësore të Bitcoin - pasi ne jemi të aftë në tregtinë e rrezikshme. Sinjalet tona tregtare Bitcoin gjithashtu përmbajnë një urdhër të sugjeruar të përfitimit. Nëse shkaktohet, kjo automatikisht do të bllokojë fitimet tuaja në ndërmjetësimin tuaj të kriptove të zgjedhur.

Sinjalet tregtare falas të Bitcoin

A jeni në treg për sinjale falas Bitcoin? Nëse është kështu, ne në CryptoSignals.org ofrojmë një shërbim falas të sinjalit Bitcoin që përbëhet nga tre sugjerime tregtare në javë. Ndryshe nga shumë nga konkurrentët tanë - ne nuk kërkojmë nga ju që të paguani para shtesë për të zbuluar porosinë e kufirit ose çmimin e humbjes.

Përkundrazi, ju do të merrni të gjitha informacionet që diskutuam më sipër - kështu që është çifti Bitcoin, pozicion i gjatë ose i shkurtër, dhe kufizimi, humbja e ndaljes dhe marrja e fitimit.

Arsyeja që ne ofrojmë sinjale tregtare falas Bitcoin është se kjo i lejon anëtarët e rinj të provojnë shërbimin tonë përpara se të bëjnë një angazhim. Ç'është më e rëndësishmja, gjithçka që ju duhet të bëni për të marrë sinjalet tona falas të Bitcoin është të regjistroni një llogari me ne këtu në CryptoSignals.org.

Ju nuk keni nevojë të depozitoni fonde për të pasur qasje në sinjalet tona falas të kriptos tregtare. Përkundrazi, pasi të jeni regjistruar - mund të drejtoheni drejt grupit tonë falas të sinjalit Telegram!

7Sinjalet kripto

Ju mund të keni vërejtur që sinjalet më të mira kripto të disponueshme në treg arrihen përmes një grupi Telegram. Kjo është për shkak se ju do të merrni sinjale kripto cilësore në kohë reale - do të thotë që nuk do të humbni kurrë më një mundësi fitimi!

 • Sinjalet më të mira kripto Grupet e Telegramit zakonisht kanë mijëra anëtarë aktivë.
 • Kjo ju lejon juve dhe kolegët tuaj anëtarët të diskutojnë idetë e kripto tregtare përmes aplikacionit.
 • Sinjalet më të mira të kriptos Grupet Telegram gjithashtu vijnë me mbështetjen e klientëve në kohë reale.
 • Edhe më e rëndësishmja, duke marrë sinjale cilësore përmes Telegram - ofruesit më të mirë në këtë hapësirë ​​do t'i bashkëngjitin një grafik ose tabelë secilit sugjerim.
 • Me fjalë të tjera, sinjalet më të mira kripto Grupet e Telegramit ju lejojnë të fitoni dhe të mësoni në të njëjtën kohë.

Para se të filloni me kripto sinjalet më të mira Grupi i Telegramit që keni zgjedhur - ne do t'ju sugjeronim të vendosni një njoftim të personalizuar. Duke siguruar që ky njoftim i tingullit është unik për sinjalet tuaja kripto në grupin Telegram - do të dini ta hapni menjëherë aplikacionin në mënyrë që të mund të bëni porositë e sugjeruara.

Grupi falas i sinjaleve kripto

Disa prej jush mund të dëshirojnë të provojnë sinjalet tona kripto të cilësisë përpara se të azhurnohen në planin tonë premium. Nëse po, do të jeni të kënaqur të dini se ne gjithashtu ofrojmë një grup të Telegramit falas të sinjaleve kripto. Pasi të bashkoheni në kanalin tonë gjithnjë në rritje të Telegramit - do të merrni 3 x sinjale kripto falas në javë.

Kjo mund të mbulojë çiftet e kripto-kriptos si BTC / EUR, BTC / USD ose ETH / USD. Në raste të tjera, disa nga sinjalet tona kripto falas do të mbulojnë çifte që përmbajnë dy aktive dixhitale. Për shembull, ne rregullisht dërgojmë sinjalet tona kripto falas në BTC / ETH, BTC / XRP dhe ETH / LTC.

Pasi të merrni një sinjal kripto falas përmes grupit tonë Telegram - gjithçka që duhet të bëni është të kaloni te ndërmjetësi juaj i zgjedhur dhe të bëni porositë e sugjeruara. Në fakt, nëse jeni një tregtar i zgjuar - ka të ngjarë të vendosni të na provoni përmes një llogarie demo falas të brokerimit.

Duke vepruar kështu - nuk keni nevojë të rrezikoni asnjë qindarkë të vetme në sinjalet tona kripto falas. Në vend të kësaj, ju do të vendosni porositë tona të sugjeruara me 'fonde letre'. Pasi të jetë mbyllur çdo pozicion i sinjalit - atëherë mund të shkruani rezultatin e pozicionit.

Për shembull, nëse kemi bërë 25 pips në sinjalin e kripto falas, sigurohuni që të bëni një shënim për këtë. Në fund të provës suaj - nëse zbuloni se sinjalet tona kripto falas i kanë përmbushur pritjet tuaja - ju mund të konsideroni azhurnimin në planin tonë premium. Duke vepruar kështu, do të merrni 3-5 sinjale kripto premium çdo ditë!

A jeni gati të bëheni një tregtar i suksesshëm kripto?

CryptoSignals.org është një ekip tregtarësh shumë të trajnuar që kanë tregtuar tregun e kriptovalutave që nga viti 2014, ne vendosëm të formojmë një komunitet në Telegram në mënyrë që të tjerët të mësojnë nga sinjalet tona të sakta të kriptovalutave.
Anëtarësohuni në Telegramin tonë
Anëtarësohuni në Grupin tonë VIP të Telegramit