Kompleksi (COMPUSD) bie poshtë mbështetjes kryesore për më shumë lëvizje negative

Janar 21, 2022

# Përbërë#Crypto# Analiza e kriptos#KRIPTOVALUTA# Diagrami ditor# Pritja e Tregut# Çmimi Veprimi

Analiza COMPUSD – Çmimi bie nën 180 dollarë për më shumë lëvizje negative

COMPUSD bie nën nivelin kryesor të mbështetjes në 180 dollarë, ndërsa qëndron për më shumë lëvizje negative. Pasi çmimi bie më tej nën 250 dollarë, nivelet kryesore u angazhuan nga tregu, duke filluar nga 250 deri në 180 dollarë. Kjo vazhdon për më shumë se një muaj në vitin e ri. Deri në datën 8 janar, tregu shihet të ketë zhvilluar një afinitet drejt rënies. Prandaj, qëndron afër nivelit të mbështetjes për më shumë se një javë përpara se të bjerë poshtë tij.


KOMPUSD Nivele të rëndësishme

Nivelet e rezistencës: 560 dollarë, 385 dollarë, 250 dollarë
Nivelet e Mbështetjes: 300 dollarë, 180 dollarë, 120 dollarë

Trendi i tregut është shumë i qartë në grafikun ditor. Çmimi shihet të luftojë në një nivel kyç përpara se të tregtohet në rënie. Shkalla e parë ishte kur çmimi u rrit mbi nivelin e çmimit 385 dollarë. Demat nuk mund të mbanin vrullin e tyre. Rezultati është një luhatje mbi këtë nivel, me 510 dollarë që kufizon tregun nga lart. Rezultati është se çmimi bie në rënie më 20 shtator në nivelin e konsiderueshëm 300 dollarë.

Në nivelin e konsiderueshëm 300 dollarë, e njëjta prirje ndodhi përsëri, por këtë herë me një afinitet të qartë drejt linjës mbështetëse dhe së shpejti çmimi bie poshtë tij në mbështetjen 180 dollarë. COMPUSD ndjek të njëjtin trend dhe bie nën mbështetjen 180 dollarë. Trendi i tregut e formon atë në një formacion pykë në rënie, i cili është një model bullish. Megjithatë, më shumë lëvizje negative do t'i paraprijnë çdo ndërhyrjeje rritëse.


Parashikimi i tregut

Në grafikun 4-orësh, niveli i mbështetjes prej 180 dollarë mund të shihet duke mbrojtur tregun, por për shkak të presionit nga kufiri i sipërm i formimit të pykës, çmimi ka rënë nën të. COMPUSD tani është drejtuar për 120 dollarë. Divergjenca e Mesatares Lëvizëse të Konvergjencës tregon një konvergjencë në anën negative, duke treguar rënie. Indeksi i Forcave të Pleqve u pa të qëndrojë në ekuilibër për një kohë derisa çmimi të bjerë nga 180 dollarë. Megjithatë, linja e energjisë tregon një kthesë të mprehtë në drejtimin lart.

Ju mund të blini monedha kriptoje këtu: Blini Shenja

Shënim: Cryptosignals.org nuk është këshilltar financiar. Bëni hulumtimin tuaj përpara se të investoni fondet tuaja në ndonjë aktiv financiar ose produkt apo ngjarje të paraqitur. Ne nuk jemi përgjegjës për rezultatet tuaja të investimit.

Bashkohu Tona Grup Telegram Falas

Ne dërgojmë 3 sinjale VIP në javë në tonat grup falas Telegram, çdo sinjal vjen me një të plotë
analiza teknike pse po e marrim tregtinë dhe si ta vendosim atë përmes ndërmjetësit tuaj.

Merrni një shije se si është grupi VIP duke u bashkuar tani FALAS!

Anëtarësohuni në Telegramin tonë