Sinyal Crypto Pangsaéna 2021

CryptoSignals.org mangrupikeun tim padagang anu terlatih anu parantos dagang pasar cryptocurrency ti saprak 2014

Kami mutuskeun pikeun ngawangun komunitas telegram supados batur tiasa diajar tina sinyal cryptocurrency kami anu akurat.

RENCANA PREMIUM

Muka konci Sinyal Cryptocurrency Daily

gabung kami Grup VIP ku milih paket di handap ieu anu cocog pikeun anjeun, kami nawiskeun jaminan artos uih deui 30 dinten janten teu aya anu rugi ku nyobian sinyal cryptocurrency kualitas luhur kami.

  • Ditagihkeun seu sasih £ 35

    2-3 Sinyal Sapopoé
    82% Laju Suksés
    Éntri, Candak Untung & Eureun Karugian
    Jumlah Pikeun Risiko Per Dagang
    Rasio Pahala Résiko

    Mésér ayeuna
  • Nu pang populerna Ditagihkeun Quarterly £ 65

    2-3 Sinyal Sapopoé
    82% Laju Suksés
    Éntri, Candak Untung & Eureun Karugian
    Jumlah Pikeun Risiko Per Dagang
    Rasio Pahala Résiko

    Mésér ayeuna
  • Ditagihkeun BI-BULAN £ 95

    2-3 Sinyal Sapopoé
    82% Laju Suksés
    Éntri, Candak Untung & Eureun Karugian
    Jumlah Pikeun Risiko Per Dagang
    Rasio Pahala Résiko

    Mésér ayeuna
  • Ditagihkeun unggal taun £ 175

    2-3 Sinyal Sapopoé
    82% Laju Suksés
    Éntri, Candak Untung & Eureun Karugian
    Jumlah Pikeun Risiko Per Dagang
    Rasio Pahala Résiko

    Mésér ayeuna

PILIH BROKER PANGSAÉNA DI NEGARA anjeun

Janten padagang Profesional!

Buka rekening sareng salah sahiji calo kami. Sareng kéngingkeun aksés seumur hirup ka urang Sinyal Crypto VIP GRATIS! Ngadaptarkeun sareng neundeun minimum sareng calo Crypto diatur kami di handap.

Crystét rokét

CFD mangrupikeun instrumen anu rumit sareng ngagaduhan résiko tinggi kaleungitan artos gancang kusabab ngungkit. 71.2% rekening investor ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu.

Milih Calo

eToro

eToro mangrupikeun platform multi-asét anu nawiskeun duanana investasi dina Forex, Saham, sareng Cryptocurrencies, ogé dagang aset CFD. CFD mangrupikeun instrumen anu rumit sareng ngagaduhan résiko tinggi kaleungitan artos gancang kusabab ngungkit.

Milih Calo

modal

Dugi ka 500: 1 ngungkit, dagang rébuan CFD sareng fasilitas Pangungkit sayogi. Indéks, FX, Crypto sareng seueur deui dina hiji tempat. Kami mil mil tambahan ku nyayogikeun panganteur anu ramah pikeun pangguna sareng fitur inovatif.

Milih Calo

Miluan Kami Grup Telegram Gratis

Kami ngirimkeun 3 sinyal VIP saminggu di urang grup Telegram gratis, unggal sinyal hadir sareng analisis téknis lengkep ngeunaan kunaon kami nyandak perdagangan sareng kumaha nempatkeunana liwat calo anjeun.

Cokot rasa kumaha grup VIP sapertos gabung ayeuna GRATIS!

Gabung sareng Telegram Gratis KamiDiajar ngeunaan Sinyal kami
https://cryptosignals.org/wp-content/uploads/2021/07/Mask-Group-19.png

Bumi Sinyal Crypto Kelas Top

Dikirimkeun lempeng ka Anjeun App Telegram dina Real-Time!

Tim padagang di-imah kami di CryptoSignals.org nyeken pasar crypto sakitar jam janten anjeun henteu kedah. Ngaliwatan kombinasi analisis téknis anu jero, algoritma AI, sareng panilitian mendasar - CryptoSignals.org teras-terasan milari kasempetan dagang pikeun anggota kami.

Upami ieu pertama kalina anjeun nganjang ka kami, ijinkeun kami ngajelaskeun naon anu kami lakukeun di dieu
at CryptoSignals.org

Berita Trending

BACA BARENGAN TERBARU DINA WARTA TEKNIK JEUNG DANA ASAS

Naon anu anjeun lebet

Cryptocurrency Tien Juara Kami
Grup VIP Sinyal

Upami anjeun énggal dina pasar cryptocurrency sareng anjeun hoyong diajar kumaha dagangna, atur résiko kalayan leres sareng kéngingkeun akun dagang anjeun janten tingali langkung seueur ngeunaan naon anu kami nawiskeun di handap.

Bitcoin

Kami Tujuan pikeun ngahontal 1500 pips sabulan unggal bulan dagang Bitcoin nyalira!

analisis téhnis

Unggal perdagangan tunggal disertakeun ku analisis téknis lengkep, ngajelaskeun naha urang nyandak perdagangan, kami ngalakukeun ieu sahingga anjeun tiasa diajar nalika anjeun dagang.

RISIKO ANJEUN ANJEUN

Kami sacara jelas nyatakeun RRR (rasio résiko-pahala) sareng unggal perdagangan sareng damel dina rasio 1: 2 & 1: 3 sahingga anjeun moal résiko teuing per dagang sareng gaduh kasempetan anu langkung luhur pikeun nguntungkeun.

GROUP TELEGRAM

Sinyal kami ngan ukur dikirimkeun ku Telegram, cara éta pas sinyalna datang, éta bakal langsung dikirim ka anjeun.

ngalaan konci

Kalayan gabung sareng grup VIP kami anjeun muka konci seueur ilmu sareng pangalaman ti para padagang kami, pembayaran bulanan alit hartosna anjeun ngagabung kana ELITE

JENIS PERDAGANGAN

Dagang kami henteu salawasna dijalankeunnana pasar, janten anjeun bakal gaduh seueur waktos pikeun naek kapal sareng aranjeunna, urang ngayun dagang, kulit sirah sareng kami nganggo jinis dagang sapertos Mésér STOPS, SOKONGAN JUAL & Mésér BATAS jsb ..

Gabung Grup Telegram Gratis Kami

Kami ngirimkeun 3 sinyal VIP saminggu di grup Telegram gratis kami, unggal sinyal disayogikeun ku analisa téknis lengkep ngeunaan kunaon kami nyandak perdagangan sareng kumaha nempatkeunana liwat calo anjeun.

Cokot rasa kumaha grup VIP sapertos gabung ayeuna GRATIS!

Kumaha Sinyal Crypto Kami Gawé

Upami anjeun leres-leres énggal dina dunya sinyal crypto, kéngingkeun kami ngarecah dasar-dasar pikeun anjeun dina Sarat Layman.

Premis utama sinyal crypto nyaéta anjeun bakal nampi saran dagang. Ieu bakal nembus sacara real-time ngalangkungan
telegram - janten anjeun moal sono kana kasempetan dagang poténsial. Masing-masing sinyal yén tim di CryptoSignals.org ngirim kaluar bakal ngandung sakumpulan inpormasi penting. Inpormasi ieu anu nyaritakeun kumaha kauntungan tina sinyal urang ku nempatkeun
pesenan masing-masing di calo pilihan anjeun. Pikeun masihan anjeun ideu naon a CryptoSignals.org Sinyal crypto siga kitu - parios conto na LTC / USD handap:

$231.79
HARGA Wates
$229.48
STOP-RUGI
$238.74
Candak-kauntungan

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina di luhur, sinyal crypto pangsaéna kedahna ngandung lima titik data konci. Ieu pasangan crypto nyalira - anu dina conto ieu, nyaéta LTC / USD. Anjeun bakal ningali yén sinyalna ogé netepkeun bakal lami - hartosna analis di-imah kami pikir pasangan bakal naék nilai. Anu pangpentingna, sinyal crypto pangsaéna ogé kedahna ngagaduhan watesan, stop-loss, sareng harga order take-profit anu diperyogikeun. Upami anjeun énggal dina istilah perdagangan konci ieu, langkung saé anjeun ngagaduhan pamahaman anu mantep naon hartosna ieu sateuacan anjeun daptar pikeun layanan sinyal crypto.

Pikeun ngabantosan halimun, kami ngajelaskeun titik data sinyal konci ieu kalayan langkung rinci di handap ieu.

Naon anu kedahna nyaéta tandatangan CRYPTO PANGSAÉNA?

Ieu ngarecahna naon anu kedahna sapertos sinyal crypto anu pangsaéna - sareng naon hartosna unggal istilah.

1.

Pasangan Crypto

Anu hiji ieu cukup ngajelaskeun. Barina ogé, éta henteu kedah nyarios yén anjeun kedah terang pasangan mana sinyal urang pakait sareng. Urang kedah dicatet yén analis di-imah di CryptoSignals.org ngahususkeun kana rupa-rupa pasar cryptocurrency. Henteu ngan ukur ieu kalebet crypto-to-fiat, tapi pasangan crypto-to-crypto ogé. Pikeun anu henteu sadar, pasangan crypto-to-fiat bakal ngandung hiji mata uang digital sapertos Bitcoin sareng hiji mata uang fiat sapertos dolar AS. Dina conto ieu, pasangan bakal diwakilan salaku BTC / USD. Saliwatan, ieu pasangan cryptocurrency anu paling diperdagangkan di industri - kalayan milyaran dolar silih gentos unggal dinten. Kalayan dina pipikiran ieu, seueur sinyal crypto anu anjeun tampi ti kami, CryptoSignals.org bakal museur di pasar ieu. Nanging, padagang urang ogé ahli dina perdagangan rupa-rupa pasangan crypto-to-crypto. Ieu kalebet suka BTC / ETH - hartosna kami dagang kurs antara Bitcoin sareng Ethereum. Pasangan crypto sanés anu ...

Maca deui

2.

Panjang atanapi Pondok

Métrik konci tambahan anu wajib di rohangan sinyal crypto nyaéta arah pasar. Kalayan kecap séjén, naha anjeun kedah lami atanapi pondok dina perdagangan? Tanpa inpormasi ieu, sinyal crypto bakal aya hargana. Pikeun anu henteu sadar: Upami sinyal crypto kami ngawartosan anjeun pikeun panjang, ieu ngandung harti yén kami pikir pasangan bakal ningkat nilaina Upami sinyal crypto urang nyarioskeun anjeun pondok, ieu ngandung harti yén kami pikir pasanganna bakal turun nilaina Kanggo langkung netelakeun: Upami sinyal crypto henteu maréntahkeun anjeun pikeun panjang, maka anjeun kedah nempatkeun urutan mésér di calo crypto anu anjeun pilih Upami, kumaha ogé, sinyal crypto nyababkeun anjeun pondok, maka anjeun kedah milih urutan jual Tim kami tina analis di PipSignals raoseun badé lami sareng pondok dina pasangan crypto. Krusial, teu aya kantétan émosional kana mata uang digital masing-masing anu urang dagang. Sabalikna, tujuan utama urang nyaéta nguntungkeun tina jabatan. ...

Maca deui

3.

Ngawatesan Harga Pesenan

Teu aya kasalahan ngeunaan éta - sinyal crypto pangsaéna bakal salawasna dibarengan ku harga urutan watesan anu diperyogikeun. Upami anjeun énggal dina perdagangan, anjeun umumna gaduh dua pilihan nalika lebet kana pasar. Sacara standar, kaseueuran calo online naroskeun naha anjeun badé nempatkeun 'pasar order'. Ieu ngan saukur hartosna yén calo bakal ngaéksekusi perdagangan anjeun langsung - dina harga anu salajengna. Sanaos ieu saé kanggo investasi jangka panjang, éta henteu cocog pikeun perdagangan crypto jangka pondok. Ieu kusabab éta jauh langkung résiko-averse ngalebetkeun perdagangan dina harga anu khusus - sakumaha tina hasil panalungtikan anu parantos dilakukeun. Salaku conto, hayu urang anggap yén urang di CryptoSignals.org dagang BTC / USD - anu ayeuna dibanderol $ 49,500. Tim analis internal kami panginten tiasa ningali téknis sareng mutuskeun yén BTC / USD ngalanggar $ 50,000 - maka posisi anu panjang kedah dicandak. Pikeun mastikeun kami ngan ukur ngiringan harga luhur $ 50,000 - sareng sanés arus ...

Maca deui

4.

Harga Pesenan Stop-Loss

Sajauh ieu, kami parantos netepkeun yén sinyal crypto anu pangsaéna bakal nyaritakeun pasangan anu diperdagangkan, naha anjeun kedah panjang atanapi pondok, sareng harga entri naon anu anjeun kedah atur urutan. Nanging, ieu ngan satengah perang. Barina ogé, pikeun dagang sacara résiko-averse, anjeun kedah ngagaduhan strategi éntri dina tempatna. Sakali deui, kami di CryptoSignals.org mastikeun yén anjeun ngagaduhan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nguntungkeun tina sinyal crypto kami - naha sababna kami salawasna masihan paréntah stop-loss sareng take-profit. Ngeunaan stop-loss, ieu mangrupikeun alat manajemén résiko anu mastikeun urang ulah kaleungitan teuing artos dina perdagangan - upami éta henteu kedah direncanakeun. Ieu penting, saolah-olah urang gaduh catetan lagu anu parantos lami tina kaluar-ngajalankeun pasar crypto - kami henteu ngaku meunang masing-masing perdagangan. Sabalikna, bakal aya kaleungitan padagangan. Ku ieu diémutan, kami nyarankeun harga order stop-loss anu cocog anu anjeun kedah nyebarkeun nalika tumerap kana sinyal crypto kami. Di cr ...

Maca deui

5.

Harga Pesenan Ambil-Untung

Aya hiji inpormasi anu langkung penting yén sinyal crypto pangsaéna bakal nyayogikeun anjeun - sareng éta harga urutan take-profit anu disarankeun. Ieu jalanna sami sareng urutan stop-loss, tapi tibatan ngirangan résiko urang, éta bakal ngusahakeun ngonci kauntungan urang tina perdagangan. Dina conto anu urang pasihkeun sateuacanna, urang nyatet yén harga urutan nyandak-kauntungan anu disarankeun nyaéta $ 238.74. Ieu linggih dina 3% di luhur harga urutan watesan anu disarankeun $ 231.79 - hartosna urang milari kauntungan tina 3% dina sinyal crypto khusus ieu. Sakali deui, kedah harga nyandak-kauntungan dicocogkeun ku pasar - calo crypto sual otomatis bakal nutup perdagangan. Sapertos kitu, urang tiasa ngonci kauntungan urang tanpa kedah linggih di alat urang pikeun sacara manual kaluar tina posisi éta.
6.

Résiko vs Pahala

Anjog ti bagian di luhur ngeunaan stop-loss sareng take-profit order, tim analis kami di CryptoSignals.org bakal salawasna ngagaduhan rasio résiko / pahala nalika ngirim sinyal crypto. Dina conto di luhur, résiko éta 1% - sabab éta anu disarankeun harga eureun-rugi kami. Bagéan hadiah tina persamaan éta nyaéta 3% - sabab éta tempat kami nempatkeun urutan nyandak-kauntungan. Krusial, kaseueuran sinyal crypto anu urang kirimkeun bakal nuturkeun babandingan résiko / ganjaran 1/3. Dina istilah anu saderhana, ieu ngandung harti yén urang mempertariskeun 1% modal urang pikeun ngahasilkeun 3%. Ku ngalakukeun éta, urang ngan kedah ngagaduhan hiji perdagangan anu suksés tina unggal tilu pikeun nguntungkeun.

Pasangan Crypto

Anu hiji ieu cukup ngajelaskeun. Barina ogé, éta henteu kedah nyarios yén anjeun kedah terang pasangan mana sinyal urang pakait sareng.
Urang kedah dicatet yén analis di-imah di CryptoSignals.org ngahususkeun kana rupa-rupa pasar cryptocurrency. Henteu ngan ukur ieu kalebet crypto-to-fiat, tapi pasangan crypto-to-crypto ogé.
Pikeun anu henteu sadar, pasangan crypto-to-fiat bakal ngandung hiji mata uang digital sapertos Bitcoin sareng hiji mata uang fiat sapertos dolar AS. Dina conto ieu, pasangan bakal diwakilan salaku BTC / USD.
Saliwatan, ieu pasangan cryptocurrency anu paling diperdagangkan di industri - kalayan milyaran dolar silih gentos unggal dinten. Kalayan dina pipikiran ieu, seueur sinyal crypto anu anjeun tampi ti kami, CryptoSignals.org bakal museur di pasar ieu.
Nanging, padagang urang ogé ahli dina perdagangan rupa-rupa pasangan crypto-to-crypto. Ieu kalebet suka BTC / ETH - hartosna kami dagang kurs antara Bitcoin sareng Ethereum.
Pasangan crypto anu sanés anu analis kami resep dagang nyaéta XRP / XLM. Ieu diwangun ku Ripple sareng Stellar sareng éta nyayogikeun seueur kasempetan sinyal crypto kusabab karakteristikna anu teuing volatil.

Panjang atanapi Pondok

Métrik konci tambahan anu wajib di rohangan sinyal crypto nyaéta arah pasar. Kalayan kecap séjén, naha anjeun kedah lami atanapi pondok dina perdagangan? Tanpa inpormasi ieu, sinyal crypto bakal aya hargana.

Pikeun anu henteu sadar:
  • Upami sinyal crypto urang ngawartosan anjeun pikeun panjang, ieu ngandung harti yén kami pikir pasanganna bakal ningkat dina nilaina
  • Upami sinyal crypto urang nyarios ka anjeun pondok, ieu ngandung harti yén kami pikir pasanganna bakal turun nilaina
Pikeun langkung ngajelaskeun:
  • Upami sinyal crypto leresna maréntahkeun anjeun pikeun panjang, maka anjeun kedah nempatkeun urutan mésér di calo crypto pilihan anjeun
  • Upami kitu, sinyal crypto ngawartosan anjeun pondok, maka anjeun kedah milih urutan jual

Tim analis kami di PipSignals raoseun badé lami sareng pondok dina pasangan crypto. Krusial, teu aya kantétan émosional kana mata uang digital masing-masing anu urang dagang. Sabalikna, tujuan utama urang nyaéta nguntungkeun tina jabatan.

Ngawatesan Harga Pesenan

Teu aya kasalahan ngeunaan éta - sinyal crypto pangsaéna bakal salawasna dibarengan ku harga urutan watesan anu diperyogikeun. Upami anjeun énggal dina perdagangan, anjeun umumna gaduh dua pilihan nalika lebet kana pasar.

Sacara standar, kaseueuran calo online naroskeun naha anjeun badé nempatkeun 'pasar order'. Ieu ngan saukur hartosna yén calo bakal ngaéksekusi perdagangan anjeun langsung - dina harga anu salajengna.

Sanaos ieu saé kanggo investasi jangka panjang, éta henteu cocog pikeun perdagangan crypto jangka pondok. Ieu kusabab éta jauh langkung résiko-averse ngalebetkeun perdagangan dina harga anu khusus - sakumaha tina hasil panalungtikan anu parantos dilakukeun.

  • Salaku conto, hayu urang anggap yén urang di CryptoSignals.org dagang BTC / USD - anu ayeuna dibanderol $ 49,500.
  • Tim analis internal kami panginten tiasa ningali téknis sareng mutuskeun yén BTC / USD ngalanggar $ 50,000 - maka posisi anu panjang kedah dicandak.
  • Pikeun mastikeun kami ngan ukur lebet kana harga anu saluhureun $ 50,000 - sanés harga ayeuna $ 49,500 - ieu mangrupikeun urutan wates sumping.

Kalayan kecap sanésna, supados perdagangan urang dieksekusi dina $ 50,000 - urang kedah nyiptakeun urutan wates dina harga ieu. Nalika urang ngalakukeun, calo kami ngan ukur bakal ngajalankeun perdagangan urang upami sareng iraha BTC / USD pencét $ 50,000. Dugi ka éta, urutan wates tetep ditunda.

Dina sadaya tapi sababaraha kasus langka, sadaya sinyal crypto di CryptoSignals.org bakal sumping sareng harga urutan limit anu disarankeun. Hiji-hijina pengecualian di dieu nyaéta upami urang ningali kasempetan dagang anu kedah langsung dipilampah pikeun nyingkahan sono.

Harga Pesenan Stop-Loss

Sajauh ieu, kami parantos netepkeun yén sinyal crypto anu pangsaéna bakal nyaritakeun pasangan naon anu diperdagangkan, naha anjeun kedah panjang atanapi pondok, sareng harga entri naon anu anjeun kedah atur urutan.

Nanging, ieu ngan satengah perang. Barina ogé, pikeun dagang sacara résiko-averse, anjeun kedah ngagaduhan strategi éntri dina tempatna.

Sakali deui, kami di CryptoSignals.org mastikeun yén anjeun ngagaduhan sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nguntungkeun tina sinyal crypto kami - naha sababna kami salawasna masihan paréntah eureun-rugi sareng kauntungan. Ngeunaan stop-loss, ieu mangrupikeun alat manajemén résiko anu mastikeun urang ulah kaleungitan teuing artos dina perdagangan - kedahna henteu angkat.

Ieu penting, saolah-olah urang gaduh catetan lagu anu parantos lami tina kaluar-ngajalankeun pasar crypto - kami henteu ngaku meunang masing-masing perdagangan.

Sabalikna, bakal aya kaleungitan padagangan. Ku ieu diémutan, kami nyarankeun harga order stop-loss anu cocog anu anjeun kedah nyebarkeun nalika tumerap kana sinyal crypto kami.

Dina conto sinyal crypto anu kami pasihkeun sateuacanna, kami nyatet yén posisi anu panjang kedah ditempatkeun dina BTC / USD dina harga éntri $ 231.79. Kami ogé nyatakeun yén urutan stop-loss kedah ditempatkeun dina $ 229.48.

Ieu alesan anu saé - sabab ieu ngagambarkeun rugi maksimum 1%. Maksudna, kedah BTC / USD ngalawan urang ku 1% sareng teras pencét harga $ 229.48 - urutan stop-loss bakal nincak. Nalika éta, calo crypto bakal otomatis nutup posisi pikeun urang sareng urang bakal leumpang jauh kalayan rugi alit 1%.

Harga Pesenan Ambil-Untung

Aya hiji inpormasi anu langkung penting yén sinyal crypto pangsaéna bakal nyayogikeun anjeun - sareng éta harga urutan take-profit anu disarankeun. Ieu jalanna sami sareng urutan stop-loss, tapi tibatan ngirangan résiko urang, éta bakal ngusahakeun ngonci kauntungan urang tina perdagangan.

Dina conto anu urang pasihkeun sateuacanna, urang nyatet yén harga urutan nyandak-kauntungan anu disarankeun nyaéta $ 238.74. Ieu linggih dina 3% di luhur harga urutan watesan anu disarankeun $ 231.79 - hartosna urang milari kauntungan tina 3% dina sinyal crypto khusus ieu.

Sakali deui, kedah harga nguntungkeun dicocogkeun ku pasar - calo crypto sual otomatis bakal nutup perdagangan. Sapertos kitu, urang tiasa ngonci kauntungan urang tanpa kedah linggih di alat urang pikeun sacara manual kaluar tina posisi éta.

Résiko vs Pahala

Anjog ti bagian di luhur ngeunaan stop-loss sareng take-profit order, tim analis kami di CryptoSignals.org bakal salawasna ngagaduhan rasio résiko / pahala nalika ngirim sinyal crypto.

Dina conto di luhur, résiko éta 1% - sabab éta anu disarankeun harga eureun-rugi kami. Bagéan hadiah tina persamaan éta nyaéta 3% - sabab éta tempat kami nempatkeun urutan nyandak-kauntungan.

Krusial, kaseueuran sinyal crypto anu urang kirimkeun bakal nuturkeun babandingan résiko / ganjaran 1/3. Dina istilah anu saderhana, ieu ngandung harti yén urang mempertariskeun 1% modal urang pikeun ngahasilkeun 3%. Ku ngalakukeun éta, urang ngan kedah ngagaduhan hiji perdagangan anu suksés tina unggal tilu pikeun nguntungkeun.

Sinyal Crypto kanggo Wiwitan di CryptoSignals.org

01. Ngartos Pasar

Naha anjeun milarian dagang cryptocurrency sapertos Bitcoin,
Ethereum, sareng Ripple - tapi teu pati ngartos kumaha jalanna pasar ieu?

Upami kitu, anjeun kedah terang yén padagang berpengalaman parantos sababaraha taun diajar karajinan analisis téhnis. Ieu hartosna
ngalaksanakeun panilitian maju ngeunaan tren harga cryptocurrency ngalangkungan sababaraha rupa indikator. Pikirkeun sapanjang garis RSI, MACD, Moving Averages, sareng seueur deui.

02. Mangtaun skill-set urang

Kaleresan nyaéta - upami anjeun henteu ngagaduhan skill-set pikeun ngalaksanakeun téknis
Panilitian dina tingkat anu maju, anjeun bakal bajoang ngadamel
kauntungan anu konsisten dina industri dagang crypto. Sabalikna, aya unggal kasempetan anu anjeun bakal niupkeun kasaimbangan akun anjeun. Dina gilirannana, ieu ngamungkinkeun anjeun perdagangan pasar cryptocurrency tanpa kedah nempatkeun kana salah sahiji legwork.

Di sisi anu sanésna, urang ogé kedah dicatet yén sinyal crypto kami henteu ngan ukur cocog pikeun pemula. Sabalikna, anjeun panginten ngan saukur teu gaduh waktos pikeun nalungtik pasar. Sapertos kitu, CryptoSignals.org tiasa ngabantosan padagang sadaya skill-set!

03. Dagang sareng Untung

Ieu dimana CryptoSignals.org tiasa ngabantosan. Nalika kami ngajelaskeun langkung jéntré salajengna, sinyal crypto kami bakal nyaritakeun anjeun
sadayana anu anjeun kedah terang pikeun dagang sacara résiko-averse. Maksudna, sakali anjeun nampi sinyal ti kami - anjeun bakal terang pasangan crypto mana anu diperdagangkan, naha anjeun kedah panjang atanapi pondok, sareng naon asupna sareng kaluarna harga pikeun sasaran.

Mitra urang

Éta Kéngingkeun Klién Kami

Mark Z

Fort Worth, TX

Kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun tapi ti saprak kuring ngagabung kana grup telegram gratis ayeuna kuring parantos muka rekening sareng tanaga ahli calo jeung abdi ayeuna nuturkeun dagang ti grup VIP.  Kuring ayeuna maca analisis téhnis sadidinten sareng nuturkeun youtube terusan sareng nonton sadaya pidéo na.

Mark K

Fort Worth, TX

Kuring parantos diajar langkung seueur perkawis crypto saprak ngagabung kana VIP Telegram grup. Tuh mangrupikeun tulisan sadidinten kuring bisa maca teras dagang pikeun nyokong éta inpormasi. Éta a 10 ti 10 pikeun kuring.

Jennifer A

Irvine, CA

Kuring ngagabung kana Telegram gratis teras gancang ningkatkeun kana grup VIP. Kuring mendakan analisa téknis leres-leres informatif sareng anu leres-leres ngabantosan kuring diajar langkung seueur ngeunaan cryptocurrency sareng cara dagang na.
Sinyal anu disayogikeun gampang pisan dituturkeun.

URANG NGirim ANALISIS TÉNIKAL LENGKAP DENGAN SAKTI PERDAGANGAN, NINGALI conto tina perdagangan urang di handap!

Padagang Kami Telah Diintai Ti Dagang Lantai Dumasar Sakumna Dunya!

Anjeun tiasa ngiringan gratis Grup VIP di handap ieu ku klik tombol kanggo ningali conto perdagangan urang.

Gabung Grup Telegram Gratis Kami

Kami ngirimkeun 3 sinyal VIP saminggu di grup Telegram gratis kami, unggal sinyal disayogikeun ku analisa téknis lengkep ngeunaan kunaon kami nyandak perdagangan sareng kumaha nempatkeunana liwat calo anjeun.

Cokot rasa kumaha grup VIP sapertos gabung ayeuna GRATIS!

Milih calo a
Pikeun tanda tangan CRYPTO Pangsaéna

Henteu ngan ukur anjeun kedah milari sinyal crypto pangsaéna anu sayogi di pasar - tapi ogé calo paling luhur pikeun nempatkeun pesenan anu diperyogikeun. Barina ogé, tanpa calo anu hadé di sisi anjeun, anjeun moal tiasa ngakses adegan dagang crypto.

aturan

Sateuacan anjeun ningali biaya sareng komisi, penting pisan anjeun nganggo sinyal crypto kami ku calo anu dipercaya sareng dipercaya. Hanjakalna, seuseueurna adegan perdagangan crypto beroperasi tanpa lisénsi pangaturan - anu masalah pisan. Sacara sederhana, ieu hartosna yén calo henteu kedah ngajawab kana badan kauangan naon waé - janten hal-hal sapertos perawatan pelanggan sareng panangtayungan investor biasana henteu aya. Pikeun ngabantosan anjeun arahkeun ka arah anu leres - sababaraha régulator konci dina rohangan ieu kalebet FCA (UK) SEC (AS), ASIC (Australia), sareng CySEC (Siprus). ...

Maca deui

Komisi sareng Nyebarkeun

Kusabab sababaraha sinyal crypto kami nargétkeun kauntungan gancang sareng saderhana, penting pisan anjeun milih calo anu nawiskeun komisi rendah sareng panyebaran ketat. Ngeunaan tilasna, aya seueur calo crypto aktip di rohangan anu ngamungkinkeun anjeun dagang bebas komisi. Ieu ngandung harti yén hiji-hijina biaya anu anjeun bakal mayar lumayan sumebar.

ngungkit

Henteu sadaya anggota kami dina grup CryptoSignals VIP Telegram ngagaduhan seueur modal pikeun didagangkeun. Upami ieu sapertos anjeun, ieu sanés hartosna anjeun henteu tiasa ngagentos sinyal urang. Sabalikna, ku ngagunakeun calo crypto anu nawiskeun ngungkit, anjeun bakal tiasa dagang kalayan langkung ti anu anjeun gaduh dina akun anjeun. Jumlah pangungkit anu anjeun tiasa kéngingkeun gumantung kana sababaraha faktor - sapertos calo anu dimaksud sareng nagara dimana anjeun cicing.

pasar

Ngan kusabab calo anu anjeun pilih nawiskeun pasar mata uang digital, ieu henteu kedah hartosna yén éta bakal cocog pikeun sinyal crypto urang. Barina ogé, tim analis di-imah kami resep nyandak pendekatan anu beragam pikeun dagang - hartosna aranjeunna sasaran pasangan crypto tina sagala rupa sareng ukuran. Salaku conto, hiji sinyal panginten aya hubunganana sareng BTC / USD sedengkeun anu salajengna panginten nguntungkeun tina ETH / XRP! Ku ieu diémutan, langkung saé nganggo calo crypto anu nawiskeun tumpukan pasar - kalebet pasangan crypto-to-fiat sareng crypto-to-crypto.

pangmayaran

Anjeun ogé kedah pastikeun yén calo crypto pilihan anjeun nawiskeun metode pamayaran anu anjeun pikaresep. Platform anu pangsaéna kami resep nganggo tawaran debit / kartu kiridit sareng deposit e-wallet. Ieu ngamungkinkeun anjeun dana langsung akun anjeun sareng dina sababaraha kasus - gratis. Anjeun panginten hoyong nyingkahan platform anu ngan ukur nampi pambayaran kawat bank. Ieu sabab tiasa nyandak sababaraha dinten kanggo dana sumping.

Sinyal Bitcoin

Éta nyarios yén Bitcoin mangrupikeun cryptocurrency anu paling diperdagangkan di pasar ieu. Sapertos kitu, padagang urang sacara rutin bakal ningali kauntungan tina kelas aset anu cair pisan ieu. Nalika dina sababaraha kasus kami bakal ngirim sinyal dagang Bitcoin kami dina BTC / USD - kami ogé nutupan pasangan crypto-to-crypto. Salaku conto, upami paniliti di bumi urang mikir yén BTC kaleuleuwih teuing ngalawan ETH - kami bakal ngirimkeun sinyal dagang Bitcoin sareng papanggihan urang. Pikeun masihan anjeun ideu kumaha sinyal dagang Bitcoin pangsaéna dianggo didieu di CryptoSignals.org - parios conto ieu di handap. Pasangan: Pesenan BTC / USD: Sho ...

Maca deui

Sinyal Crypto

Anjeun panginten aya perhatosan yén sinyal crypto pangsaéna anu aya di pasar diaksés ku grup Telegram. Ieu kusabab anjeun bakal nampi sinyal crypto kualitas sacara real-time - hartosna anjeun moal sono deui kasempetan nguntungkeun deui! Sinyal crypto pangsaéna Grup Telegram biasana gaduh rébuan anggota aktip. Ieu ngamungkinkeun anjeun sareng sasama anggota anjeun pikeun ngadiskusikeun ide dagang crypto ngalangkungan aplikasi. Sinyal crypto pangsaéna Grup Telegram ogé ngagaduhan pangrojong pelanggan sacara real-time. Anu langkung penting deui, ku nampi sinyal kualitas ngalangkungan Telegram - anu paling saé ...

Maca deui

aturan

Sateuacan anjeun ningali biaya sareng komisi, penting pisan anjeun nganggo sinyal crypto kami ku calo anu dipercaya sareng dipercaya.

Hanjakalna, seuseueurna adegan perdagangan crypto beroperasi tanpa lisénsi pangaturan - anu masalah pisan.

Sacara sederhana, ieu hartosna yén calo henteu kedah ngajawab kana badan kauangan naon waé - sahingga hal-hal sapertos perawatan palanggan sareng perlindungan investor biasana henteu aya.

Pikeun ngabantosan anjeun arahkeun ka arah anu leres - sababaraha régulator konci dina rohangan ieu kalebet FCA (UK) SEC (AS), ASIC (Australia), sareng CySEC (Siprus).

Komisi sareng Nyebarkeun

Kusabab sababaraha sinyal crypto kami nargétkeun kauntungan gancang sareng saderhana, penting pisan anjeun milih calo anu nawiskeun komisi rendah sareng panyebaran ketat.

Ngeunaan tilasna, aya seueur calo crypto aktip di rohangan anu ngamungkinkeun anjeun dagang bebas komisi. Ieu ngandung harti yén hiji-hijina biaya anu anjeun bakal mayar lumayan sumebar.

ngungkit

Henteu sadaya anggota kami dina grup CryptoSignals VIP Telegram ngagaduhan seueur modal pikeun didagangkeun. Upami ieu sapertos anjeun, ieu sanés hartosna anjeun henteu tiasa ngagentos sinyal urang. Sabalikna, ku ngagunakeun calo crypto anu nawiskeun ngungkit, anjeun bakal tiasa dagang kalayan langkung ti anu anjeun gaduh dina akun anjeun. Jumlah pangungkit anu anjeun tiasa kéngingkeun gumantung kana sababaraha faktor - sapertos calo anu dimaksud sareng nagara dimana anjeun cicing.

pasar

Ngan kusabab calo anu anjeun pilih nawiskeun pasar mata uang digital, ieu henteu kedah hartosna yén éta bakal cocog pikeun sinyal crypto urang.

Barina ogé, tim analis di-imah kami resep nyandak pendekatan anu beragam pikeun dagang - hartosna aranjeunna sasaran pasangan crypto tina sagala rupa sareng ukuran. Salaku conto, hiji sinyal panginten aya hubunganana sareng BTC / USD sedengkeun anu salajengna panginten nguntungkeun tina ETH / XRP!

Ku ieu diémutan, langkung saé nganggo calo crypto anu nawiskeun tumpukan pasar - kalebet pasangan crypto-to-fiat sareng crypto-to-crypto.

pangmayaran

Anjeun ogé kedah pastikeun yén calo crypto pilihan anjeun nawiskeun metode pamayaran anu anjeun pikaresep. Platform anu pangsaéna kami resep nganggo tawaran debit / kartu kiridit sareng deposit e-wallet. Ieu ngamungkinkeun anjeun dana langsung akun anjeun sareng dina sababaraha kasus - gratis.

Anjeun panginten hoyong nyingkahan platform anu ngan ukur nampi pembayaran kawat bank. Ieu sabab tiasa nyandak sababaraha dinten kanggo dana sumping.

Sinyal Bitcoin

Éta nyarios yén Bitcoin jauh mangrupikeun cryptocurrency anu paling diperdagangkan di pasar ieu. Sapertos kitu, padagang urang sacara rutin bakal ningali kauntungan tina kelas asét anu cair pisan ieu.

Nalika dina sababaraha kasus kami bakal ngirim sinyal dagang Bitcoin kami dina BTC / USD - kami ogé nutupan pasangan crypto-to-crypto. Salaku conto, upami paniliti di bumi urang mikir yén BTC kaleuleuwih teuing ngalawan ETH - kami bakal ngirimkeun sinyal dagang Bitcoin sareng papanggihan urang.

Pikeun masihan anjeun ideu kumaha sinyal dagang Bitcoin pangsaéna dianggo didieu di CryptoSignals.org - parios conto ieu di handap.

  • Pasangan: BTC / USD
  • Pesenan: Pondok
  • Watesna: $ 61,500
  • Eureun-Rugi: $ 62,000
  • Candak-Untung: $ 57,000

Saran sinyal Bitcoin di luhur nunjukkeun yén padagang di bumi kami yakin yén BTC / USD bakal turun dina sababaraha jam ka hareup. Tapi, kami henteu hoyong lebet pasar kecuali pasangan anu pencét titik pemicu pilihan urang - anu dina conto ieu $ 61,500.

Pikeun mastikeun yén kami ditutupan nalika ayunan luhur terus, saran sinyal Bitcoin ogé nyarankeun harga eureun-rugi $ 62,000.

Ieu mangrupikeun hal anu urang salawasna nyayogikeun nalika urang ngadistribusikaeun sinyal Bitcoin kualitas kami - sabab kami ogé terang kana perdagangan résiko-averse. Sinyal dagang Bitcoin kami ogé ngandung urutan anu diuntungkeun. Upami dipicu, ieu sacara otomatis bakal ngonci kauntungan anjeun di calo crypto anu anjeun pilih.

Sinyal Dagang Bitcoin Gratis

Naha anjeun di pasar pikeun sinyal Bitcoin gratis? Upami kitu, urang di CryptoSignals.org nawiskeun jasa sinyal Bitcoin gratis anu diwangun ku tilu saran dagang per minggu. Béda sareng seueur pesaing kami - kami henteu nyungkeun anjeun mayar artos anu langkung seueur pikeun nembongkeun urutan wates atanapi harga stop-loss.

Sabalikna, anjeun bakal kéngingkeun sadaya inpormasi anu dibahas di luhur - janten pasangan Bitcoin, posisi panjang atanapi pondok, sareng wates, stop-loss, sareng harga take-profit.

Alesan yén kami nawiskeun sinyal dagang Bitcoin gratis nyaéta hal ieu ngamungkinkeun anggota anyar pikeun nguji jasa kami kaluar sateuacan ngalakukeun komitmen. Krusial, anu kedah anjeun laksanakeun pikeun nampi sinyal Bitcoin gratis kami nyaéta ngadaptarkeun rekening sareng kami didieu di CryptoSignals.org.

Anjeun teu kedah nyimpen dana naon waé pikeun kéngingkeun aksés kana sinyal dagang crypto gratis kami. Sabalikna, pas anjeun parantos ngadaptar - anjeun tiasa langsung ka grup sinyal Telegram gratis kami!

Sinyal Crypto

Anjeun panginten aya perhatosan yén sinyal crypto pangsaéna anu aya di pasar diaksés ku grup Telegram. Ieu kusabab anjeun bakal nampi sinyal crypto kualitas sacara real-time - hartosna anjeun moal sono deui kasempetan nguntungkeun deui!

  • Sinyal crypto pangsaéna Grup Telegram biasana gaduh rébuan anggota aktip.
  • Ieu ngamungkinkeun anjeun sareng sasama anggota anjeun pikeun ngadiskusikeun ide dagang crypto ngalangkungan aplikasi.
  • Sinyal crypto pangsaéna Grup Telegram ogé ngagaduhan pangrojong pelanggan sacara real-time.
  • Anu langkung penting deui, ku nampi sinyal kualitas ngalangkungan Telegram - panyadia pangsaéna dina rohangan ieu ogé bakal ngagantelkeun grafik atanapi bagan kana unggal saran.
  • Kalayan kecap séjén, sinyal crypto pangsaéna Grup Telegram ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun sareng diajar dina waktos anu sami.

Sateuacan anjeun ngamimitian grup crypto sinyal Telegram pangsaéna anu anjeun pilih - kami bakal nyarankeun nyetél béwara khusus. Ku mastikeun béwara sora ieu unik pikeun Grup crypto sinyal Telegram anjeun - anjeun bakal terang muka aplikasi langsung janten anjeun tiasa nempatkeun pesenan anu disarankeun.

Grup Telegram Sinyal Crypto Gratis

Sababaraha anjeun panginten hoyong nyobian sinyal crypto kualitas kami kaluar sateuacan ningkatkeun kana rencana premium kami. Upami kitu, anjeun bakal resep terang yén kami ogé nawiskeun grup sinyal crypto gratis Telegram. Sakali anjeun ngagabung kana saluran Telegram kami anu terus berkembang - anjeun bakal nampi 3 x sinyal crypto gratis per minggu.

Ieu tiasa nutupan pasangan crypto-to-crypto sapertos BTC / EUR, BTC / USD, atanapi ETH / USD. Dina kasus anu sanés, sababaraha sinyal crypto gratis kami bakal nutupan pasangan anu ngandung dua aset digital. Salaku conto, urang rutin ngirimkeun sinyal crypto gratis kami dina BTC / ETH, BTC / XRP, sareng ETH / LTC.

Sakali anjeun nampi sinyal crypto gratis ngalangkungan grup Telegram kami - anu kedah anjeun lakukeun nyaéta angkat ka calo anu anjeun pilih sareng nempatkeun pesenan anu disarankeun. Nyatana, upami anjeun padagang anu cerdik - anjeun sigana bakal mutuskeun pikeun nguji kami ngalangkungan akun démo perantara gratis.

Ku ngalakukeun éta - anjeun teu kedah gaduh résiko sapérak sen dina sinyal crypto gratis kami. Sabalikna, anjeun bakal nempatkeun pesenan anu disarankeun ku 'dana kertas'. Saatos unggal posisi sinyal parantos ditutup - anjeun teras tiasa nyerat hasil tina posisi éta.

Salaku conto, upami urang ngadamel 25 pips dina sinyal crypto gratis, pastikeun pikeun nyatet ieu. Dina akhir sidang anjeun - upami anjeun mendakan yén sinyal crypto gratis kami parantos nyumponan harepan anjeun - anjeun panginten ngémutan ningkatkeun kana rencana premium kami. Ku ngalakukeun éta, anjeun bakal nampi 3-5 sinyal crypto premium unggal dinten!

Naon anu kaasup kana VIP CRYPTO SIGNAL urang GROUP TELEGRAM

Gabung sareng anggota 10,000+ urang ti sakumna dunya anu parantos nguntungkeun ti kami Sinyal Crypto VIP sareng janten padagang profesional.

  • 3-5Sinyal Crypto Sapoe
  • 82%Laju Kasuksesan
  • 10k +Anggota Telegram
Gabung sareng Telegram Gratis Kami

Naha anjeun siap janten
A TRADER CRYPTO SUKSES?

CryptoSignals.org mangrupikeun tim padagang anu terlatih anu parantos dagang pasar cryptocurrency ti saprak 2014, urang mutuskeun pikeun ngabentuk komunitas telegram supados batur tiasa diajar tina sinyal cryptocurrency kami anu akurat.