Diajar Kumaha Poé Dagang Crypto

Dagang Cryptocurrency parantos janten populér di pasar global. Seueur peminat cryptocurrency ayeuna maca kana sababaraha token anu béda dina usaha ngartos gerakan harga na. Ieu kusabab volatility of cryptocurrencies cocog pisan pikeun dagang jangka pondok. 

Cryptocurrency dinten dagang hartosna anjeun ngalebetkeun sareng kaluar sababaraha posisi dina 24 jam. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah gaduh sababaraha pangalaman nganggo token digital sareng diajar kumaha dinten dagang crypto sapertos pro. Sapertos kitu, nalika dinten dagang aset digital, anjeun kedah gaduh strategi dumasar-panilitian sareng tetep diapdet sareng pasar.

Ieu bakal mastikeun anjeun terang iraha bade lebet sareng kaluar dagang. Dina panduan ieu, kami bakal ngalalana anjeun sadayana anu anjeun kedah terang sacara épéktip diajar kumaha dinten dagang crypto tina kanyamanan di bumi. Kami ogé bakal ngabahas pertimbangan anu anjeun kedah pas nalika dagang cryptocurrency dina jangka pondok.

Diajar Kumaha Day Trade Crypto: Quickfire Walkthrough ka Day Trade Crypto Dina 10 Menit

Dagang dinten mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngahasilkeun pangasilan anu luar biasa dina pasar cryptocurrency. Anjeun tiasa ngamimitian dina waktos 10 menit upami anjeun nuturkeun jalan satapak gancang ieu.

  • Léngkah 1: Pilih Situs Perdagangan: Pikeun anjeun perdagangan dinten cryptocurrency, anjeun kedah ngagaduhan calo épisién. Sapertos kitu, anjeun kedah nimbangkeun kapercayaan calo sateuacan ngamimitian. Calo sapertos eToro mangrupikeun pilihan anu saé kusabab kanyataan yén éta diatur sareng ngagaduhan struktur anu murah.
  • Léngkah 2: Buka Akun: Léngkah munggaran nyaéta milih calo. Saatos éta, anjeun kedah muka rekening supados anjeun tiasa dinten dagang crypto sareng calo. Anjeun kedah ngalangkungan prosés Know Your Customer (KYC) saatos anjeun bakal dipasihan aksés ka pasar crypto.
  • Léngkah 3: Tambahkeun Dana Pikeun Akun anjeun: Sateuacan anjeun tiasa dagang, anjeun kedah gaduh modal dina akun anjeun. Dina eToro, kalayan $ 200, anjeun tiasa nyayogikeun setoran anu diperyogikeun minimum sareng ngamimitian. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu nganggo debit / kartu kiridit, rekening bank, atanapi Paypal anjeun.
  • Léngkah 4: Pilih Pasar: Saatos nambihan dana kana akun anjeun, anjeun kedah milih pasangan dagang pikeun token crypto anu anjeun pikahoyong. Di dieu, anjeun ngan saukur kedah milarian token ngalangkungan tab pamilarian. 
  • Léngkah 5: Tempatkeun Dagang Anjeun: Sakali anjeun dugi ka halaman token, mutuskeun urutan anu anjeun badé anggo pikeun asup ka pasar. Ieu tiasa janten meuli or ngajual mesen. Salaku tambahan, anjeun kedah nunjukkeun jumlah anu anjeun pikahoyong. Sakali parantos, béréskeun perdagangan anjeun kanggo lebet pasar crypto. 

Aya anjeun ngagaduhan. Anjeun ngan saukur ngalebetkeun pasar anu anjeun pilih ku léngkah-léngkah di luhur. Kusabab anjeun nuju dagang siang, ieu hartosna anjeun bakal ngajalankeun perdagangan anjeun dumasar kana pergerakan harga anu pikaresep.

Kusabab frékuénsi ieu, anjeun panginten panginten ngémutan CFD sadidinten. Kami bakal ngajelaskeun ieu gancang-gancang, tapi sateuacan éta, hayu urang nimbangkeun calo pangsaéna anu tiasa anjeun anggo pikeun dagang dinten crypto online.

67% akun udagan ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu.

Naon ari Dinten Crypto?

Dina diajar kumaha dinten dagang crypto, anjeun kedah ngémutan naon anu leres-leres dipikabutuh ku konsép. Dagang Cryptocurrency lumayan siga investasi dina alat kauangan naon waé. Nalika anjeun investasi, tujuan anjeun pikeun ngahasilkeun kauntungan moneter.

Sapertos kitu, anjeun kedah ngajual dina harga anu langkung luhur tibatan nilai jual komoditi. Dina cara anu sami, nalika anjeun dagang crypto, anjeun ngaduga yén bakal aya kenaikan harga dina token.

Ku alatan éta, nalika harga token ieu ningkat, anjeun ngajual éta sareng ngamankeun pangembalian anjeun. Beda utama sareng perdagangan dinten nyaéta prosés jual beuli ieu kajantenan dina waktos anu singget sareng sababaraha kali dina hiji dinten. 

  • Salaku conto, anggap token sapertos Algorand dibanderol sakitar $ 1.05.
  • Anjeun ngalebetkeun pasar dina harga éta sareng ngajual nalika token na pencét harga $ 2.50.
  • Dumasar perdagangan ieu, anjeun parantos kéngingkeun kauntungan tina kanaékan 95% token.
  • Keuntungan anjeun dina perdagangan ieu intina 95% tina jumlah anu saham. Salaku conto, upami anjeun ngisinkeun $ 100 dina perdagangan, anjeun bakal ngahasilkeun kauntungan tina $ 95.

Anjeun kedah perhatoskeun yén cryptocurrency didagangkeun dina pasangan. Ieu ngandung harti yén token anu anjeun dinten dagang dipasangkeun sareng aset sanés. Akibatna, token pilihan anjeun hargana dumasar kana aset sanés anu tiasa janten USD atanapi BTC diantara pilihan sanés.

Janten, salaku padagang dinten crypto, tugas anjeun pikeun ngaramal naha token pilihan anjeun bakal ningkat atanapi turun nilai. Dumasar spekulasi anjeun, anjeun teras muka posisi. Anu matak ngeunaan perdagangan dinten nyaéta anjeun henteu kedah ngantosan lami-lami deui pikeun mulang. Anjeun ngan ukur ningali arah ngamaksimalkeun pergerakan harga konstan pasar.

Milih calo pikeun Cryptocurrency Dagang Poé

Nalika industri cryptocurrency tumuh ageung, seueur calo anyar terus muncul unggal dinten. Sedengkeun calo ieu masihan anjeun aksés ka pasar, henteu sadayana ogé tiasa ngalayanan anjeun cekap. Hal ieu ngajadikeun penting pikeun nimbangkeun faktor-faktor anu tangtu nalika milih calo.

Ieu kusabab calo anjeun milih nangtoskeun pangalaman anjeun nalika dagang siang. Sapertos kitu, di handap we parantos nyorot sababaraha hal konci anu anjeun kedah nimbangkeun sateuacan milih calo dagang dinten crypto pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun.

aturan

Salah sahiji hal konci anu kedah diperhatoskeun nalika milih calo pikeun perdagangan dinten nyaéta naha platform éta diatur. Calo anu diatur masihan anjeun langkung aman sareng kapercayaan.

  • Seringna, calo anu diatur ieu ngagaduhan tungtunan anu pasti anu aranjeunna kedah patuh. Ku cara ieu, aranjeunna henteu tiasa meta saluareun ruang lingkup operasionalna, hartosna anjeun nampi tingkat panyalindungan anu lumayan. 
  • Salaku conto, eToro, Capital.com, sareng AvaTrade sadayana diatur. Capital.com diatur ku FCA sareng CySEC sedengkeun AvaTrade dilisensikeun dina langkung ti tujuh yurisdiksi.
  • eToro diatur ku FCA, CySEC, sareng ASIC. 

Dagang sareng calo alam ieu nempatkeun anjeun dina jaring pengatur. Ieu saé kusabab seueur alesan, salah sahijina nyaéta calo anu diatur tetep modal anjeun nyalira tina perusahaan, hartosna anjeun ngagaduhan aksés kana artos anjeun nalika anjeun mikahayang.

Biaya-strukturna

Calo ngecas biaya anu béda nalika dijalankeunnana perdagangan. Ti saprak deposit ka titik anjeun nutup perdagangan, aya biaya anu béda anu anjeun kedah mayar. Sapertos kitu, anjeun kedah nimbangkeun struktur biaya tina calo anu dipikahoyong pikeun ningali sabaraha biaya platform dina jasa anu sanés. Pangpentingna, nimbangkeun komisi sareng sumebar.

Pikeun perdagangan dinten kalayan épéktip hemat, bakal palinter mertimbangkeun calo anu ngecas biaya anu murah pisan atanapi bahkan henteu aya pisan. Conto anu saé nyaéta eToro - dimana anjeun tiasa dagang sacara sumebar waé.

Salaku tambahan, calo ngagaduhan syarat deposit minimum anu murah ngan ukur $ 200 sareng anjeun tiasa ngamimitian dagang sakedik $ 25 per saham. Ku alatan éta, ngagunakeun calo sapertos kitu anjeun tiasa nguntungkeun dina dagang jangka pondok anjeun. 

pasar

Penting pisan pikeun nimbangkeun naha calo anjeun ngadukung cryptocurrency anu anjeun diniatkeun pikeun dagang beurang. Sanaos rébuan token anu tiasa dinten diperdagangkan online, ieu henteu hartosna yén sadaya calo ngadukung koin ieu.

  • Ku alatan éta, upami anjeun milarian nguntungkeun tina proyék cap leutik, anjeun kedah parios pikeun mastikeun naha aya pasar dina calo pilihan anjeun.
  • Dina hubungan ieu, anjeun panginten hoyong mertimbangkeun Capital.com, sabab platform dagang ngadukung rupa-rupa pasar cryptocurrency. Nyatana, aya langkung ti 200+ pasar crypto dina platform - sadayana tiasa didagangkeun kalayan pangungkit. 

Ieu kalebet pasangan crypto-cross, pasangan fiat-to-crypto, sareng seueur token Defi. Kusabab kitu, upami anjeun henteu yakin naha calo anjeun ngadukung proyék anu anjeun pilih, pastikeun parios ieu sateuacan muka akun.

Métode pamayaran

Dina diajar kumaha dinten dagang crypto, anjeun kedah ngartos pentingna pilihan pamayaran. Nalika anjeun nganggo calo terkemuka sapertos eToro, Capital.com, atanapi AvaTrade, anjeun kéngingkeun seueur pilihan pembayaran kanggo neundeun setoran anjeun. Tilu platform ieu ngadukung kartu debit / kiridit, e-dompet sapertos Paypal, sareng transfer kawat. 

Langkung resep, anggo kartu debit / kiridit atanapi e-dompét pikeun mayar anjeun nalika dagang siang, sabab langkung gancang tibatan transfer kawat. Salajengna, calo ieu mastikeun anjeun tiasa ngadamel ditarikna sareng kéngingkeun dana anjeun gancang, anu mangrupikeun padamel anu saé pikeun padagang sadidinten. 

Panilitian Sacara éksténsif

Mimiti, nalika anjeun nuju dagang crypto, penting pisan pikeun nalungtik salengkepna. Ieu bakal nginpokeun pilihan proyék anjeun sareng strategi dagang anjeun. Ku alatan éta, calo anu nawiskeun anjeun jalan ka diajar bari dagang langkung pikaresep. Nalika anjeun nganggo calo ieu, anjeun kéngingkeun aksés kana alat pendidikan, bagan, pituduh, sareng bahkan kursus. 

Daptar panjang ieu ogé kalebet alat panilitian sareng indikator téknis anu tiasa anjeun anggo pikeun nganalisis pembaruan pasar cryptocurrency. Gaduh alat-alat ieu di calo pilihan anjeun ngajantenkeun langkung merenah sareng mulus pikeun anjeun perdagangan dinten crypto. 

Calo Pangsaéna Kanggo Anjeun Pikeun Dagang Cryptocurrency

Pangetahuan anjeun nalika diajar kumaha dinten dagang cryptocurrency moal kumplit dugi ka anjeun terang calo pangsaéna pikeun dianggo. Kalayan dina pipikiran ieu, di handap ieu kami ngabahas calo online pangsaéna anu ngamungkinkeun anjeun pikeun dagang crypto dina lingkungan anu murah sareng aman. 

1. eToro - Keseluruhan Platform Dagang Crypto Terbaik 2021

eToro mangrupikeun calo anu unggul sareng ramah pikeun anu diatur ku lembaga keuangan luhur sapertos ASIC, FCA, sareng CySEC. Nalika anjeun damel dagang dina eToro, anjeun ngan ukur nganggo sumebar, janten épéktip pikeun nganggo calo. eToro ogé ngamungkinkeun anjeun ngamimitian damel dagang token anu anjeun pilih sakedik $ 25 per saham, ngamungkinkeun nyandak résiko minimal salaku pamula.

Kusabab eToro ngagaduhan struktur anu murah, anu anjeun kedah hariwang nyaéta nutupan panyebaran. Salajengna, anggap anjeun kedah nyimpen token anjeun iraha waé dina waktuna, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku dompét calo anu diwangun. Ieu ngaheéat anjeun masalah mindahkeun token ti calo kana dompét éksternal, anu tiasa kompromi koin anjeun.

Tina ieu, anjeun tiasa ningali yén platform éta ngoperasikeun ngajantenkeun perdagangan dinten anu épéktip hemat. Kusabab kitu, upami anjeun milarian ngamimitian dagang siang kalayan jumlah sakedik sareng résiko minimal, ieu mangrupikeun calo pikeun anjeun. Urang ogé kedah nyebatkeun alat eToro Copy Trading, anu ngamungkinkeun anjeun dinten dagang crypto dina sipat pasip.

Sacara sederhana, anjeun bakal milih padagang eToro anu suksés anu anjeun pikahoyong, mutuskeun sakantenan anjeun hoyong nanem modal, sareng éta waé - sadaya padamelan kahareup bakal ngeunteung dina portopolio anjeun nyalira. Dina hal pasar, eToro nawiskeun puluhan pasangan crypto-cross sareng fiat-to-crypto. eToro ngamungkinkeun anjeun neundeun dana nganggo kartu debit / kiridit, e-dompét, atanapi transfer bank.

Peunteun kami

  • Dagang puluhan aset crypto dina dasar ukur-nyebar
  • Diatur ku FCA, CySEC, sareng ASIC - ogé disatujuan di Amérika Serikat
  • Platform anu ramah-pangguna sareng saham crypto minimum ngan ukur $ 25
  • Fee ditarikna $ 5
67% investor ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu

2. Capital.com - Platform Crypto Pangsaéna pikeun Trading Day CFD Leveraged

Capital.com mangrupikeun salah sahiji platform dagang anu ngarah pikeun anjeun perdagangan dinten di pasar cryptocurrency. Calo ngahususkeun kana CFD, anu mangrupikeun pilihan anu kapaké pikeun padagang siang. Ku dagang CFD, anjeun henteu kedah nyandak kapamilikan token sateuacan anjeun muka posisi.

Salaku tambahan, calo diatur ku CySEC sareng FCA, nunjukkeun kredibilitas platform dagang. Capital.com ogé ngamungkinkeun anjeun meniru perdagangan cryptocurrency. Di dieu, anjeun dagang token anu anjeun pilih dina kaayaan pasar langsung, tapi tanpa résiko anu dicandak dina conto kahirupan nyata. Fasilitas démo ieu saé pikeun pemula.

Salajengna, aya seueur pasar cryptocurrency anu sayogi pikeun anjeun. Ieu kalebet pasangan crypto-cross, pasar fiat-to-crypto, disamping koin Defi. Salaku tambahan, anjeun tiasa dagang sadayana pasar ieu tanpa mayar komisi. Anjeun ogé diidinkeun dagang sareng pangungkit, sanaos aya sababaraha watesan anu disababkeun ku ieu.

Nalika anjeun dagang di Capital.com, anjeun tiasa nampi struktur fee murah platform kusabab anjeun moal mayar nanaon pikeun deposit atanapi mundur dana. Langkung seueur, anjeun tiasa nganggo kartu debit / kiridit anjeun sareng seueur pilihan e-dompét. Anu matak, anjeun tiasa ngamimitian dagang dinten ku setoran jumlah minimum ngan ukur $ 20.

Peunteun kami

  • Gampang ngagunakeun platform dagang - saé pikeun pemula
  • Diatur ku FCA sareng CySEC
  • 0% komisi, nyebar ketat, sareng setoran minimum $ 20
  • Dasar teuing pikeun padagang dinten anu berpengalaman
71.2% investor ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu

3. AvaTrade - Platform Dagangan Poé anu luhung pikeun Evaluasi Téknis

Nalika diajar kumaha dinten dagang crypto, anjeun kedah ngartos pentingna analisis téknis pikeun nyandak kaputusan anu diinformasikeun. Sanaos ieu tiasa nyayogikeun waktos pikeun ngartos, éta strategi populér anu dianggo ku seueur padagang sadidinten pikeun memaksimalkeun pangasilanana.

AvaTrade menonjol dina hal ieu 0 sabab calo didesain pikeun anjeun perdagangan dinten sareng ngalakukeun analisis téhnis pasar sacara real-time. Platform ogé saé diatur dina tujuh yurisdiksi sareng nguruskeun utamina dina instrumen CFD.

Calo ngadukung seueur cryptocurrency anu sadayana sayogi pikeun anjeun dinten dagang kalayan ngungkit. Anjeun tiasa ogé mutuskeun badé panjang atanapi pondok. Calo ogé ngahijikeun platform pihak-katilu MT4 sareng MT5 - ngalangkungan anjeun tiasa merenah meunteun pembaruan pasar. Salajengna, ngeunaan biaya, AvaTrade mangrupikeun calo dimana anjeun ngan ukur nampi panyebaran.

Implikasi tina ieu nyaéta anjeun henteu mayar komisi sareng sababaraha jinis biaya sanés anu tiasa dibayar ka calo sanés. Sabalikna, anu kedah anjeun nutupan nyaéta bédana antara harga muka sareng nutup tina pasangan cryptocurrency anu anjeun pilih. Anjeun tiasa ngamimitian perdagangan dinten kalayan platform ieu ku minuhan sarat deposit minimum ngan ukur $ 100.

Peunteun kami

  • Seueur indikator téknis sareng alat dagang
  • Rekening demo gratis pikeun latihan perdagangan sadidinten
  • Henteu aya komisi sareng diatur pisan
  • Sugan langkung cocog pikeun padagang anu ngalaman
71% investor ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu

Kumaha Cara Dagang Crypto Day?

Kami sateuacanna nyebatkeun yén kriptocurrency diperdagangkan sapasang. Urang bakal masihan penjelasan anu langkung lengkep di dieu. Nalika anjeun dagang siang, anjeun kedah milih antara fiat-pair sareng crypto-pasang. 

Ieu ngandung harti yén anjeun bakal masangkeun token pilihan anjeun sareng salah sahiji tina dua pilihan, naha artos fiat sapertos USD, euro, atanapi cryptocurrency sapertos BTC sareng ETH. Unggal pasangan gaduh nilai tukeur, anu robih unggal detik sabab kapangaruhan ku kakuatan paménta sareng penawaran.

Kusabab kitu, upami langkung seueur anu mésér pasanganna, hargana bakal naék. Di sisi anu sanésna, upami langkung seueur jalma anu ngajual pasangan éta anjeun nuju dagang siang, nilaina bakal turun.

Ieu dua jinis pasangan anjeun tiasa dinten dagang ngajelaskeun langkung jéntré:

  • Pasangan Fiat: Ieu mangrupikeun salah sahiji dua pasangan anu anjeun tiasa milarian. Di dieu, anjeun bakal milih pasangan anu ngandung mata uang fiat sareng token digital. Dina kaseueuran kasus, pilihan fiat anu anjeun kéngingkeun nyaéta USD, sabab éta mata uang patokan dina industri ieu. Kusabab kitu, conto pasangan crypto nyaéta ETH / USD sareng BTC / USD. Salajengna, nganggo jinis pasangan ieu pikeun perdagangan dinten crypto nawiskeun anjeun aksés kana langkung seueur likuiditas sareng panyebaran anu langkung ketat.
  • Pasangan Crypto: Anjeun tiasa dagang token ngalawan aset digital anu sanés. Salaku conto, anjeun panginten dagang nilai Algorand ngalawan Bitcoin. Dina kasus éta, anjeun bakal ngagaduhan pasangan anjeun némbongan salaku ALGO / BTC. Nanging, sanaos pasangan crypto-cross mangrupikeun pilihan pikeun anjeun damel siang, anjeun kedah ngajauhan aranjeunna salaku pemula. Ieu kusabab anjeun kedah gaduh kanyaho jero ngeunaan duanana token digital dina pasangan éta. 

Ayeuna anjeun ngartos kumaha dinten dagang crypto jalan, hal anu salajengna nyaéta pikeun ngartos pesenan anu sanés anjeun tiasa lebet pasar. Anjeun kedah mutuskeun naha anjeun lebet pasar nganggo urutan "mésér" atanapi "ngajual". 

  • Anjeun nganggo "meser mésér" nalika anjeun ngaduga yén token éta bakal nyaksian kanaékan harga.
  • Di sisi anu sanésna, anjeun nganggo "jual order" nalika anjeun ngaduga yén bakal aya turunna harga token éta.
  • Nanging, ieu sanés sadayana anu anjeun kedah pelajari kumaha dinten dagang crypto. Anjeun ogé kedah terang jinis urutan naon anu kedah dianggo sareng kunaon.

Ngeunaan hal ieu, aya dua jinis urutan pikeun anjeun nalika dagang siang. 

  • Anjeun tiasa nganggo "pasar order" nalika anjeun hoyong calo ngaéksekusi perdagangan anjeun dina harga anu salajengna.
  • Di sisi anu sanésna, anjeun nganggo "limit order" nalika anjeun ngagaduhan harga éntri khusus nalika anjeun badé asup ka pasar. 

Nalika anjeun dinten dagang crypto, wates pesenan langkung pikaresep. Ieu kusabab salaku padagang sadidinten, anjeun milari kauntungan tina pergerakan harga anu konstan, hartosna anjeun langsung gaduh harga asup sareng kaluar dina pikiran. Ku alatan éta, ngagunakeun a wates mesen ngamungkinkeun anjeun maréntahkeun calo pikeun asup sareng kaluar perdagangan sacara otomatis - dina harga anu anjeun pikahoyong.

Strategi Dagang Cryptocurrency Pangsaéna

Pikeun ngahasilkeun hasil anu luar biasa sacara konsisten dina perjalanan dagang dinten crypto anjeun, anjeun kedah ngartos strategi anu béda anu anjeun anggo. Padagang dinten crypto anu berpengalaman ngungkit seueur strategi pikeun nguntungkeun sareng gaduh pamahaman anu langkung jero ngeunaan pasar anu aranjeunna lebet. 

Kusabab kitu, upami anjeun hoyong pangasilan anjeun janten penting, anjeun kedah nuturkeun tren ieu. Ieu sababaraha strategi paling populér anu tiasa anjeun anggo nalika dagang siang crypto.

koréksi pasar

Pasar terus ngalir dina arah anu béda. Ieu ngandung harti yén pasar anu ayeuna nuju kana trend luhur dumadakan tiasa nyandak posisi anu sabalikna. Ieu sering kajadian nalika investor ngajual asetna pikeun nguntungkeun. Nanging, nalika ieu kajantenan, khususna pikeun aset anu mapan, éta henteu hartosna yén token sapertos kitu moal naék deui.

Intina, parobihan pasar sering samentawis, hartosna token éta sigana bakal nyaksian trend ka luhur. Ku alatan éta, salaku padagang crypto dinten anu cerdas, éta panginten tiasa nguntungkeun a meuli posisi nalika nilai token na handap. Ku cara éta, anjeun tiasa kéngingkeun untung nalika harga koin naék engké.

Indikator RSI

Sakumaha anu parantos disebatkeun dina Diajar Kumaha Poé Dagang Crypto Guide, investor nganggo indikator pikeun nganalisis pasar.

  • Indikator RSI, khususna, dianggo pikeun nangtoskeun status tina token, naha éta parantos dijual teuing atanapi overbought.
  • Upami asétna parantos seueur dijual, ieu tiasa hartosna yén pembeli énggal disetél pikeun lebet pasar.
  • Upami éta, anjeun tiasa lebet sareng kaluar pasar pikeun ngasilkeun kauntungan gancang.
  • Di sisi anu sanésna, upami token na overbought, ieu sering janten indikasi yén token éta aya dina "bear" pasar.
  • Upami anjeun ngantisipasi koreksi tiasa langsung lumangsung, anjeun tiasa lebet pasar pikeun ngamangpaatkeun pembalikan sateuacan sateuacanna.

RSI ngan ukur salah sahiji puluhan tina indikator téknis anu manpaat anu anjeun kedah ngajajah nalika anjeun diajar kumaha dinten dagang crypto pikeun kahiji kalina.

Panalungtikan Market

Saluareun indikator, diajar langkung seueur ngeunaan hiji proyek mangrupikeun stratégi anu pinter. Padagang crypto dinten anu pangsaéna nyaéta anu ngartos lintasan koin anu aranjeunna badé mésér atanapi dijual. Nalika anjeun ngartos data sajarah ngeunaan token, anjeun sigana bakal nyandak kaputusan langkung seueur nalika nempatkeun perdagangan. 

Kituna, anjeun henteu kedah nganggap enteng pentingna nalungtik sacara tuntas sareng nyiptakeun strategi anu épéktip sateuacan dinten dagang.

Mangpaat Dagang Crypto Day

Anjeun panginten masih teu percanten perkawis dagang dinten crypto. Ieu henteu pas tempat, utamina upami anjeun pemula dina pasar aset digital. Pikeun ngabantosan anjeun langkung ngartos kumaha kaayaanana, kami parantos nyorot sababaraha kauntungan tina dagang dinten crypto.

Dagang jangka panjang atanapi jangka pondok

Sanaos fokus tina Diajar Kumaha Poé Dagang Crypto Guide ieu dina posisi jangka pondok, éta penting pikeun ngémutan perkawis nyepeng token pikeun waktos anu langkung lami. Nalika anjeun kalibet sareng perdagangan jangka panjang, anjeun intina mésér koin sareng nyepeng kanggo waktos anu panjang dugi ka harga naék sareng nguntungkeun pikeun dijual. 

Strategi ieu disebut salaku "mésér sareng nahan." Dina hal ieu, anjeun tiasa nyandak kapamilikan token anjeun sareng nyimpen kana dompét. Nanging, anjeun panginten henteu hoyong ngalangkungan setrés mindahkeun token anjeun kana dompét. Dina kasus éta, anjeun ngan saukur tiasa nganggo calo sapertos eToro anu nawiskeun anjeun dompét internal pikeun nyimpen aset digital anjeun. 

ngungkit

Nalika dagang siang sareng calo sapertos eToro, AvaTrade, atanapi Capital.com, anjeun gaduh pilihan pikeun nerapkeun "pangungkit." Dagang siang kalayan ngungkit hartosna anjeun tiasa muka dagang ageung nalika anjeun teu ngagaduhan artos sakumaha peryogi. 

  • Nyaéta, anggap anjeun badé nempatkeun urutan mésér $ 1,000, tapi anjeun ngan ukur gaduh $ 100 dina akun dagang anjeun.
  • Dina hal ieu, anjeun tiasa nerapkeun ngungkit 1:10. 
  • Ku ngalakukeun éta, anjeun tiasa muka posisi anu hargana $ 1,000, hartosna calo intina bakal nginjeumkeun sésana pikeun anjeun. 

Anjeun kedah kitu, nyatet yén sanaos ngungkit mangrupikeun cara anu épéktip pikeun maksimalkeun pungsi pangunjung, éta ogé usaha anu picilakaeun. 

Dagang Sakitar Jam

Kauntungan penting tina dagang dinten crypto nyaéta anjeun tiasa ngalakukeun kitu iraha waé anu anjeun pikahoyong. Ieu henteu sapertos dagang sareng pasar tradisional, dimana anjeun moal tiasa mésér saham atanapi saham upami jam perdagangan standar ditutup. Ieu ngawatesan sareng henteu nguntungkeun anjeun salaku padagang anu badé muka sareng nutup seueur posisi sadidinten.

Résiko Dagang Crypto Day

Biasa, pamandangan cryptocurrency ngalibatkeun résiko tinggi sareng tingkat kateupastian anu béda. Nanging, nalika anjeun nuju dagang crypto, anjeun kedah gaduh résiko anu langkung ageung. 

Kami nganggap résiko perdagangan dinten crypto dina bagian di handap.

Volatility tinggi

Cryptocurrency tiasa ningkatkeun sareng ngirangan nilaina dina jangka sadetik. Ieu panginten henteu janten masalah upami anjeun dagang jangka panjang sareng ngan bakal ngajual aset anjeun saatos aranjeunna ningkat pisan nilaina.

Nanging, nalika dagang siang crypto, anjeun kedah teras-terasan ngawaskeun pasar kusabab anjeun milari nguntungkeun tina gerakan anu teras-terasan.

Kituna, éta penting pikeun nganggo anjeun nyandak-kauntungan jeung eureun-leungitna mesen pinter. Ieu cara anu épéktip pikeun pager hirup résiko anjeun sareng maksimalkeun pungsi pangunjung anjeun. Intina, salaku padagang dinten crypto, anjeun kedah langkung sadar kana apdet pasar. 

Bursa henteu diatur

Upami anjeun teu kersa ngalangkungan prosés KYC, anjeun panginten tiasa ningali bursa anu teu diatur. Sedengkeun platform ieu bakal ngantep anjeun dinten dagang crypto anonim, aranjeunna ngalaan anjeun seueur résiko. Langkung pikaresep, anjeun kedah dinten dagang sareng calo anu diatur sabab langkung dipercaya. 

Aranjeunna ngabantosan anjeun ngahémat résiko anjeun sareng umumna nempatkeun anjeun dina posisi anu langkung saé pikeun perdagangan dinten kalayan épéktip hemat biaya. Ieu sababna pinter ngagunakeun calo anu dilisensikeun sapertos eToro, Capital.com, sareng AvaTrade. 

Diajar Kumaha Poé Dagang Cryptocurrency - Lengkepna Walkthrough

Dina awal Diajar Kumaha Poé Dagang Crypto Guide ieu, kami nyayogikeun katerangan singget kumaha anjeun tiasa ngamimitian dina industri ieu. Katerangan anu kami masihan panginten cekap pikeun ahli cryptocurrency.

Nanging, upami anjeun nembé ngamimitian dina perdagangan dinten crypto, anjeun peryogi panjelasan anu langkung tuntas. Di handap ieu, kami parantos nyayogikeun rinci ngeunaan cara nempatkeun urutan dagang dinten crypto munggaran anjeun dina waktos kirang ti 10 menit!

Léngkah 1: Pilih Situs Perdagangan

Kami parantos nyatakeun naha penting pikeun ngalaksanakeun perawatan nalika milih calo. Ieu kusabab calo anjeun nangtoskeun pangalaman dagang dinten anjeun. Nanging, milih calo anu leres tiasa sesah, janten anjeun kedah awas pikeun sababaraha métrik inti.

Ieu kalebet naha calo diatur, gaduh struktur bayaran rendah, ngadukung sababaraha pilihan pamayaran, ngagaduhan syarat deposit minimum anu murah, nyayogikeun seueur pasar cryptocurrency, sareng gaduh antarbeungeut pangguna anu saderhana. Nalika anjeun nimbangkeun hal-hal ieu, anjeun sigana bakal milih calo anu leres. 

Pikeun ngabantosan anjeun salaku pamula, kami parantos ngalaksanakeun panilitian ngeunaan calo pangsaéna sareng mendakan tilu platform anu tiasa anjeun anggo. Salaku padagang crypto newbie, anjeun tiasa nganggo eToro, Capital.com, sareng AvaTrade pikeun ngasupkeun sareng nutup posisi anu béda dina sadidinten. 

Sedengkeun dua platform anu terakhir mimiti khusus nguruskeun CFD, eToro ngamungkinkeun anjeun dagang turunan ieu ogé nanem modal dina aset crypto saleresna. 

Léngkah 2: Buka Akun Dagang

Anjeun kedah nyetél akun sateuacan sateuacan ngamimitian dagang sadidinten. Kusabab anjeun nganggo calo anu diatur, anjeun kedah ngalangkungan prosés KYC. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah ngalebetkeun sababaraha rinci pribadi sareng unggah KTP anu dikaluarkeun pamaréntah. 

Salaku tambahan, anjeun ogé kedah nyayogikeun dokumén anu ngesahkeun alamat anjeun. Ieu tiasa janten tagihan utiliti anjeun atanapi pernyataan bank. Sakali akun anjeun diverifikasi, anjeun ngamimitian dagang sadidinten. 

67% akun udagan ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu.

Léngkah 3: Tambahkeun Dana kana Akun Anjeun

Anjeun henteu tiasa dinten dagang sareng akun kosong sanaos platform ngamungkinkeun anjeun nerapkeun pangungkit. Kituna, anjeun kedah ngémutan titipan minimum anu diperyogikeun ku calo teras nambihan dana kana akun anjeun saluyu. Salaku conto, dina eToro, anjeun kedah setoran minimal $ 200. 

Dina Capital.com, eToro, jeung Ava Trade, anjeun tiasa nambihan dana kana akun anjeun nganggo kartu debit / kiridit atanapi e-wallet. Anjeun tiasa ogé nganggo mindahkeun kawat. Nanging, ieu sanés pilihan pangsaéna anjeun, sabab prosés na sering lambat.

Léngkah 4: Pilih Pasar Dagang

Di dieu, anjeun kedah milih pasangan dagang tina token anu dipikahoyong. Anggap anjeun niat dagang siang ALGO, anjeun ngan saukur kedah milarian bar teang sareng milari tokenna ku ngasongkeun namina. 

Léngkah 5: Buka Perdagangan Anjeun

Sakali anjeun dugi ka halaman token masing-masing, tangtukeun pesenan anu bakal anjeun anggo. Nyaéta, nyiptakeun jual beuli atanapi ngajual ku harga anu anjeun pikahoyong pikeun masing-masing.

Saatos éta, lebetkeun jumlah anu anjeun badé sahamkeun teras pencét "Buka Perdagangan" kanggo ngamimitian. Sakali anjeun ngalakukeun, anjeun ayeuna parantos ngamimitian perjalanan dagang dinten anjeun!

Diajar Kumaha Poé Dagang Crypto - Garis handap

Upami anjeun milarian nguntungkeun tina harga tetep dina pasar cryptocurrency, perdagangan dinten sigana bakal dipikaresep ku anjeun. Sedengkeun bentuk perdagangan ieu hadir sareng langkung seueur tanggung jawab, anjeun tiasa napigasi pasar kalayan gampang sakali anjeun ngartos stratégi anu pangsaéna sareng teras ngalakukeun panilitian anjeun nyalira. 

Dina How to Day Trade Crypto Guide ieu, kami parantos nunjukkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan subjek. Sakali anjeun milih calo anu leres sareng anjeun ngartos pasar anu anjeun lebetkeun, anjeun saé pikeun indit.

67% akun udagan ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu.

FAQs

Kumaha anjeun dinten dagang crypto?

Anjeun tiasa ngamimitian ku muka akun sareng calo anu diatur. Sakali anjeun ngalakukeun, dana akun sareng mutuskeun naha nempatkeun a meuli or ngajual mesen kana pasangan crypto pilihan anjeun. Ieu kedah didasarkeun kana panilitian anjeun ngeunaan proyék anu anjeun maksudkeun pikeun dagang beurang. 

Dimana kuring tiasa dinten dagang crypto?

Aya seueur calo sareng bursa kanggo anjeun pikeun perdagangan dinten crypto. Nanging, pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun nyaéta eToro, Capital.com, sareng AvaTrade. Éta sadayana ngamungkinkeun anjeun dagang cryptocurrency ku cara épéktip.

Dupi anjeun dinten dagang cryptocurrency ku ngungkit?

Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah milih calo anu ngadukung CFD ngungkit. Capital.com, eToro, sareng AvaTrade sadayana dilakukeun.

Kumaha kuring tiasa kéngingkeun artos tina dagang dinten crypto?

Upami anjeun hoyong maksimalkeun pungsi pangunjung tina perdagangan dinten crypto, anjeun kedah nganggo strategi pasar anu épéktip. Ieu kalebet ngamangpaatkeun koréksi pasar sareng ngagunakeun indikator téknis. Anjeun ogé kedah leres-leres nalungtik sareng terang iraha bade angkat panjang or pendek.

Naon pasangan cryptocurrency pangsaéna pikeun perdagangan dinten ieu?

Pasangan cryptocurrency anu paling dinten diperdagangkan di pasar nyaéta BTC / USD. Pasangan ieu ngandung Bitcoin sareng dolar AS. Dagang dinten pasangan ieu ngamungkinkeun anjeun ngaraosan tingkat likuiditas panggedéna sareng panyebaran anu paling ketat.