Diajar Swing Trade Crypto

Entong investasi kecuali anjeun siap kaleungitan sadaya artos anu anjeun investasikeun. Ieu mangrupikeun investasi anu résiko luhur sareng anjeun moal mungkin dijagi upami aya anu salah. Candak 2 menit pikeun neuleuman leuwih

telegram

Saluran Sinyal Crypto Gratis

Langkung ti 50k anggota
analisis téhnis
Nepi ka 3 sinyal gratis saminggu
Eusi atikan
telegram Saluran Telegram Gratis

 

Nalika anjeun asup ka tempat cryptocurrency, anjeun bakal sadar aya sababaraha gaya dagang anu tiasa anjeun nganut. Kanggo sababaraha pamilon, aranjeunna dagang sacara jangka panjang sedengkeun anu sanés bakal lebet sareng kaluar posisi dina 24 jam. Upami anjeun hoyong langkung seueur kalenturan dina pamandangan investasi ieu, anjeun tiasa ngayun dagang crypto. 

Sinyal Cryptocurrency Bulanan
£42
  • 2-5 Sinyal Sapopoé
  • 82% Laju Suksés
  • Éntri, Candak Untung & Eureun Karugian
  • Jumlah Pikeun Risiko Per Dagang
  • Rasio Pahala Résiko
Sinyal Cryptocurrency Kuartalan
£78
  • 2-5 Sinyal Sapopoé
  • 82% Laju Suksés
  • Éntri, Candak Untung & Eureun Karugian
  • Jumlah Pikeun Risiko Per Dagang
  • Rasio Pahala Résiko
Sinyal Cryptocurrency Taunan
£210
  • 2-5 Sinyal Sapopoé
  • 82% Laju Suksés
  • Éntri, Candak Untung & Eureun Karugian
  • Jumlah Pikeun Risiko Per Dagang
  • Rasio Pahala Résiko
jamparing
jamparing

Ku alatan éta, dina pituduh ieu, anjeun bakal diajar kumaha ayun dagang crypto tina kanyamanan bumi anjeun. 

Diajar Kumaha Ngayunkeun Crypto Dagang: Quickfire Walkthrough ka Swing Trade Crypto Dina 5 menit

Perdagangan ayun mangrupikeun padika anu kabuktosan pikeun ngamankeun kauntungan dina pasar cryptocurrency. Upami anjeun milari ngamimitian dagang ayun crypto langsung, jalan gancang ieu kanggo anjeun.

  • Léngkah 1: Pilih calo: Anjeun teu tiasa ngayun dagang crypto tanpa milih platform anu leres. Pilihan anu gampang di dieu nyaéta calo sapertos bybit, nu kacida ongkos-éféktif jeung boga panganteur pamaké basajan. 
  • Léngkah 2: Buka Akun: Milih situs dagang mangrupikeun léngkah munggaran, tapi éta sanés sadayana. Anjeun kedah muka akun dina platform anu anjeun pilih. Dina bybit, kantun ngadamel nami pangguna, lebetkeun alamat email anjeun, sareng pilih kecap konci. Pikeun calo sapertos bybit, anjeun kedah ngalengkepan prosés Nyaho Palanggan anjeun (KYC). Di dieu, anjeun bakal nyayogikeun sababaraha detil pribadi sareng dokumén pikeun ngesahkeun idéntitas sareng alamat bumi anjeun. Dokumén kalebet KTP anu sah sareng pernyataan bank / tagihan utiliti.
  • Léngkah 3: Biayaan Akun anjeun: Anjeun teu tiasa ngayun dagang crypto tanpa gaduh modal dina akun brokerage anjeun. bybit merlukeun anjeun nyieun deposit minimum $200. 
  • Léngkah 4: Pilih Pasar: Sakali anjeun parantos ngabiayaan akun anjeun, anjeun ayeuna tiasa neraskeun ngayunkeun crypto trading. Nanging, anjeun kedah terang pasar anu anjeun pilari dagang. Kituna, anggo tab milarian pikeun milarian pasangan cryptocurrency anu hoyong dibayangkeun.
  • Léngkah 5: Buka Perdagangan anjeun: Saatos milarian pasangan crypto anu dipikahoyong, pilih urutan anu anjeun maksudna pikeun asup ka pasar. Anjeun tiasa milih ti duanana meuli or ngajual mesen - gumantung kana naha anjeun pikir pasar bakal naék atanapi turun. Saatos éta, lebetkeun saham anjeun, sareng buka perdagangan. 

Sakali anjeun ngalengkepan léngkah ieu, anjeun bakal ngalebetkeun pasar anu rék diayunkeun perdagangan. Salaku padagang ayun, tugas anjeun pikeun nangtoskeun kumaha carana ngamaksimalkeun puncak sareng handap pasangan cryptocurrency.

Ieu ngandung harti yén sanaos sababaraha padagangan anjeun ngan ukur bakal tahan sababaraha menit, anu sanés tiasa teras-terasan salami sababaraha dinten. Kituna, anjeun tiasa nimbangkeun CFD dina kasus dimana anjeun kedah muka sareng nutup posisi dina waktos anu saé pisan. Ku ngalakukeun éta, anjeun tiasa nambihan pangungkit kana posisi anjeun sareng jual pondok kalayan gampang. 

Didatangan bybit

67% akun udagan ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu.

Naon Dagang Swing Crypto?

Dagang ayun ngalibatkeun nargétkeun gerakan pasar sareng terang iraha muka atanapi nutup posisi. Dina cara anu sami sareng perdagangan dinten, gaya perdagangan ieu ogé ngalibatkeun spekulasi kana nilai pasangan anu anjeun pilih. Ku alatan éta, dina diajar kumaha ayun dagang crypto, anjeun kedah ngartos pentingna diajar pasar.

Nanging, ku ayun dagang, anjeun tiasa ngajaga posisi anjeun kabuka langkung ti hiji dinten. Target anjeun pikeun nguntungkeun sareng upami éta meryogikeun anjeun jaga perdagangan anjeun terbuka sababaraha dinten atanapi bahkan minggu, anjeun tiasa ngalakukeun éta. Ieu naha ayunan dagang mangrupikeun pilihan anu langkung merenah upami anjeun peryogi waktos pikeun dagang sacara épéktip.

Milih calo Swing Trade Crypto

Pikeun ngayunkeun crypto dagang, anjeun kedah terang calo pangsaéna anu tiasa anjeun anggo pikeun tujuan éta. Industri cryptocurrency dieusian ku seueur calo sareng bursa. Kituna, anjeun kedah terang métrik anu pas pikeun nganilai calo anu anjeun kedah ngayunkeun crypto dagang.

Dina bagian ieu, kami parantos ngabahas hal-hal penting anu kedah diperhatoskeun nalika ngaevaluasi platform dagang ayun crypto anu sanés.

Interface pamaké

Calo pangsaéna gampang dianggo. Upami anjeun hoyong ngayunkeun crypto dagang, anjeun peryogi calo anu ngajantenkeun anjeun gampang pikeun nganapigasi di situs. Ieu bakal ngajantenkeun lancar pikeun anjeun ngalih gancang sareng ngalebetkeun perdagangan gancang. 

Ku alatan éta, lamun Anjeun keur pilari milih calo jeung nu Anjeun bakal ngayun dagang crypto, pariksa panganteur pamaké platform na kumaha cocog éta pikeun beginners. bybit mangrupakeun calo nu centang kotak ieu alatan desain ramah-pamaké platform urang.

pasar

Anjeun kedah nalungtik pasar anu aya pikeun ngayun dagang dina calo khususna upami anjeun milarian nguntungkeun tina token anu nembé diluncurkeun. Seueur proyek anyar atanapi alit ieu panginten henteu acan didaptarkeun. Maka, penting pisan anjeun mastikeun pasar anu didukung ku calo sateuacan muka akun.

Pikeun calo kawas bybit, anjeun gaduh rupa-rupa pilihan pikeun dipilih. Anjeun tiasa ngaksés langkung ti 200 pasar mata uang digital dina calo - anu ageung. Janten, upami anjeun badé ngayun dagang token sareng anjeun henteu yakin dimana éta didaptarkeun, anjeun panginten badé pariksa bybit.

Waragad sareng Komisi

Calo ngahasilkeun artos ku ngecas biaya sareng komisi anu béda. Sanaos teu aya calo dimana anjeun moal ngaluarkeun biaya atanapi biaya anu sanés, platform dagang tangtu langkung hemat tibatan anu sanés. Ieu ngandung harti yén, dina calo sapertos kitu, anjeun henteu kedah mayar biaya anu ageung anu mangaruhan poténsial kauntungan anjeun.

Janten, nalika milih calo pikeun ngayun dagang crypto, pertimbangkeun biaya anjeun bakal ditagihkeun. 

Komisi komisi

Sababaraha calo ngecas komisi nalika anjeun muka sareng nutup dagang. Dina kaseueuran kasus, ieu ditagih salaku perséntase variabel. Salaku conto, anggap calo ngagaduhan komisi dagang 0.4%. Ieu ngandung harti yén biaya bakal ditagihkeun duanana dina saham awal anjeun sareng nilai akhir nalika anjeun nutup perdagangan.

Anjeun panginten panginten pangaruh perséntase ieu minimal. Nanging, nalika komisi dagang akumulasi, anjeun bakal ningali kumaha éta tiasa mangaruhan kauntungan anjeun. Ku alatan éta, salawasna mertimbangkeun calo bébas komisi nalika ayun dagang crypto.

Nyebarkeun

Nyaho naon anu disebarkeun ku panyebaran bakal ningkatkeun élmu perdagangan ayun anjeun. Intina, sumebarna ngarujuk kana celah antara harga 'mésér' sareng 'ngajual' pasangan anjeun anu dipikahoyong.

Hayu urang nempatkeun ieu dina kontéks pikeun pamahaman anu langkung saé.

  • Anggap BTC / USD ngagaduhan harga 'mésér' $ 45,000, sareng;
  • Harga 'jual' pasangan éta $ 45,200
  • Ieu ngakibatkeun sumebarna 0.4%

Implikasina tina ieu nyaéta, pikeun anjeun kéngingkeun titik break-even, anjeun kedah ngamankeun kauntungan anu nutupan gap 0.4%.

Waragad anu sanés

Kumisan ti biaya dagang utama anu dibahas di luhur, aya sababaraha biaya sanés anu anjeun kedah nimbangkeun nalika milih calo.

Kami parantos ngabahas anu umum di handap ieu:

  • Biaya sapeuting: Upami anjeun ayun dagang CFD sareng anjeun ngantepkeun posisi kabuka langkung ti hiji dinten, anjeun bakal mayar biaya. Biaya ieu bakal dibayar unggal dinten jabatanana tetep kabuka.
  • Deposit na Withdrawals: Ieu biaya sanés anu anjeun kedah nimbangkeun sateuacan milih calo. Dina sababaraha platform dagang ayun crypto, anjeun bakal diperyogikeun mayar biaya nalika deposit sareng ngolah ditarikna.
  • Waragad pikeun Henteu Aktip: Nalika anjeun muka rekening dagang, kaseueuran calo ngarepkeun anjeun tetep aktip. Upami akun anjeun dianggap henteu tiasa dianggo, anjeun panginten ditagih biaya bulanan kusabab teu aktip. Ieu mangrupikeun biaya anu tetep gembleng dugi akun anjeun janten aktip atanapi anjeun béak dana. Nanging, upami anjeun tetep posisi panjang kabuka, anjeun moal kedah hariwang.

Pikeun dagang ayun crypto-éféktif ongkos-éféktif, pilih calo sumebar-hijina. Pikeun calo dina kategori ieu, anjeun ngan ukur kedah hariwang ngeunaan kauntungan anu cekap pikeun nutupan bédana antara harga 'naros' sareng 'nawar' anjeun. Conto calo sumebar-hijina kaasup bybit jeung AvaTrade

pamayaran

Pilihan pembayaran anu didukung di calo mangrupikeun métrik relevan anu sanés kanggo dianggo nalika milih platform dagang ayun crypto. Calo anu pangsaéna nyaéta anu ngadukung tipeu pembayaran anu sanés, ngajantenkeun lancar pikeun anjeun ngadamel setoran sareng prosés penarikan. 

Kituna, anjeun kedah milari platform dagang ayun anu ngadukung kartu debit / kiridit, e-dompet, sareng transfer kawat. Ku cara ieu, anjeun tiasa ngalih tina hiji pilihan pamayaran ka anu sanésna gumantung kana anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

Rojongan customer 

Éta pisan nyugemakeun nalika anjeun kedah ngahontal unit dukungan palanggan calo sareng anjeun nampi réspon gancang. Ieu henteu ngan ukur ningkatkeun kapercayaan anjeun ka calo tapi ogé ngabantosan anjeun pikeun ngayakeun perdagangan ayun sakumaha lancar-gancangna.

Ieu sababaraha hal anu anjeun panginten hoyong nimbangkeun:

  • 24/7 kasadiaan: Anjeun moal tiasa nyarios iraha anjeun kedah ngahontal dukungan palanggan calo. Ku alatan éta, lamun anjeun tiasa ngakses dukungan palanggan calo 24/7, éta mangrupikeun faktor anu penting pikeun diperhatoskeun.
  • Saluran Pangrojong: Calo pangsaéna nyayogikeun sababaraha cara pikeun ngahontal wakil perawatan konsumén. Sababaraha saluran anu anjeun kedah perhatosan kalebet obrolan langsung sareng dukungan telepon.

Sapertos kitu, anjeun kedah maca ulasan ti pangguna ngeunaan résponsipitas unit dukungan pelanggan calo.

Ayun Dagang sareng Ngungkit

Anjeun paling dipikaresep diajar kumaha ayun dagang crypto pikeun tujuan ngahasilkeun kauntungan. Cara anu épéktip pikeun ngagunakeun ieu nyaéta ngagunakeun pangungkit nalika dagang. Kituna, analisa naha calo pilihan anjeun nawiskeun pangungkit sareng naon wates anu sayogi.

Salaku conto, anggap calo ngamungkinkeun anjeun ngayun dagang crypto dugi ka 1: 2 ngungkit. Implikasi tina ngagunakeun pangungkit ieu nyaéta anjeun tiasa ngempelkeun $ 100 kanggo muka posisi $ 200.

Calo Pangsaéna Kanggo Anjeun Ngayunkeun Crypto Dagang

Upami anjeun kedah milarian pasar sareng nganilai sadaya calo dumasar kana métrik anu parantos kami bahas, anjeun panginten mendakan prosésna tiring. Kituna, pikeun nyalametkeun anjeun tina masalah, kami parantos nyorot di handap calo luhur pikeun anjeun ngayunkeun crypto dagang tina kanyamanan bumi anjeun.

Sadayana calo anu dibéréndélkeun di handap mangrupakeun anu luar biasa pikeun pemula sareng diatur pisan, sareng henteu kedah nyandak anjeun langkung ti lima menit kanggo muka akun sareng panyadia pilihan anjeun. 

1. bybit - Gemblengna calo Best Pikeun ayun Trade Crypto

bybit prides sorangan salaku calo ngarah nu ngajadikeun dagang ayun merenah pikeun beginners. Platformna nyayogikeun alat dagang salinan anu ngamungkinkeun anjeun ngamimitian di pasar cryptocurrency sacara lancar. Kalayan alat ieu, anjeun tiasa ngaidentipikasi padagang anu unggul sareng nyalin posisi kabuka sapertos-sapertos. Ku cara ieu, anjeun tiasa nyandak kauntungan tina dagang ayun tanpa gaduh pangaweruh sateuacanna ngeunaan pasar ieu.

Saterusna, bybit ngidinan Anjeun pikeun nyieun pangmayaran ngagunakeun pilihan béda kaasup debit / kartu kiridit, e-dompet, sarta mindahkeun kawat. Anjeun tiasa ngamimitian sareng calo ku deposit minimum $200 dina akun anjeun. Tapi anu langkung penting, anjeun tiasa ngamimitian ngayun dagang crypto sakedik $ 25 per posisi. Kalawan struktur ongkos-éféktif ieu, calo nu ngalayanan leuwih ti 20 juta pamaké sakuliah loba pasar cryptocurrency.

Kusabab anjeun ngayun dagang, anjeun tiasa ngalebetkeun pasar ku sababaraha cara dumasar kana strategi anu anjeun pikahoyong. Misalna, upami anjeun ayun dagang sababaraha dinten atanapi minggu, anjeun tiasa mésér token crypto sareng tahan dugi ka mutuskeun kaluar ti pasar. Di sisi sanésna, upami anjeun ayun dagang posisi kirang tina 24 jam, tarohan anu pangsaéna nyaéta ngagunakeun CFD. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun dagang sareng ngungkit sareng kéngingkeun aksés ka fasilitas jual pondok

Nalika ngeunaan biaya, bybit henteu ngecas komisi variabel sapertos calo sanés dina rohangan ieu. Sabalikna, anjeun ngan ukur kedah nutupan panyebaran. Nalika ngayun dagang crypto di bybit, sumebarna dimimitian dina ngan 0.75%. Dina hal pasar anu dirojong, bybit nawiskeun puluhan pasang. Ieu kalebet token populér sapertos Ethereum, Bitcoin, sareng XRP - ogé tambihan anu langkung énggal pikeun industri - sapertos Decentraland sareng AAVE.

Tungtungna sareng panginten anu paling penting, bybit mangrupikeun calo anu diatur diaudit ku otoritas kauangan luhur sapertos CySEC, FCA, sareng ASIC. Perda beurat ieu ngajaga calo di pariksa sareng mastikeun platform dagang crypto swing tetep dina wengkuan operasi na. Akibatna, pangguna nampi tingkat panyalindungan anu lumayan nalika ngayun dagang sareng calo ieu.

  • Ayun dagang puluhan aset crypto dina dasar ukur-nyebar
  • Diatur ku FCA, CySEC, sareng ASIC - ogé disatujuan di Amérika Serikat
  • Platform anu ramah-pangguna sareng saham crypto minimum ngan ukur $ 25
  • Fee ditarikna $ 5
Entong investasi dina aset crypto kecuali anjeun siap kaleungitan sadaya artos anu anjeun investasikeun.

2. AvaTrade - Platform Dagangan Ayun Ageung pikeun Evaluasi Téknis

Upami anjeun ngayunkeun dagang crypto, anjeun bakal hoyong aksés kana alat analisis teknis sareng grafik anu ngabantosan anjeun ngartos pasar. Sanaos ieu peryogi waktos pikeun diajar, éta mangrupikeun bagian anu penting tina perjalanan ayun anjeun, sabab éta ngabantosan anjeun pikeun milih pilihan. Tina tinjauan kami, calo pangsaéna anu nawiskeun alat analisa téknis nalika ayun dagang nyaéta AvaTrade. Calo nyayogikeun grafik anu jero sareng indikator téknis anu tiasa anjeun ngungkit pikeun ngahasilkeun kauntungan anu saluyu.

Salajengna, platform éta ngadukung pilihan pasar cryptocurrency anu matak. Gumantung kana strategi dagang anjeun, anjeun tiasa mutuskeun angkat panjang or pendek. Naon waé cara anu anjeun pilih, anjeun tiasa dagang sadaya pasar anu sayogi kalayan ngungkit, anu mangrupikeun fitur anu épéktip anu tiasa anjeun anggo pikeun ningkatkeun pangasilan anjeun. AvaTrade ogé ngadukung platform pihak katilu sapertos MT4 sareng MT5, anu sadayana ngagaduhan alat analisis téhnis anu ngajantenkeun gampang pikeun nganilai garis tren.

Salaku tambahan, nalika anjeun ayun dagang, anjeun bakal hoyong nimbangkeun calo anu hemat biaya. AvaTrade centang kotak ieu kusabab éta calo nyebar, hartosna anjeun teu kedah mayar komisi. Ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajaga langkung seueur kauntungan dagang anjeun. Salajengna, anjeun moal mayar biaya dina setoran sareng ditarikna. Platform ogé ngadukung sababaraha pilihan pamayaran, sahingga gampang pikeun anjeun pikeun neundeun dana.

Nalika ngeunaan ayun dagang, milih calo diatur penting upami anjeun hoyong sababaraha kapercayaan. AvaTrade dilisensikeun dina langkung ti tujuh yurisdiksi, nunjukkeun reliabiliti calo. Salajengna, calo ngamungkinkeun anjeun ngamimitian sacara gampang ku nawiskeun akun demo anu tiasa anjeun anggo pikeun latihan crypto swing trading bébas résiko. Sakali anjeun siap ngayun perdagangan nganggo artos nyata, kantunkeun setoran minimum $ 100 sareng ngamimitian.

Peunteun kami

  • Seueur indikator téknis sareng alat dagang
  • Rekening demo gratis pikeun latihan dagang ayun
  • Henteu aya komisi sareng diatur pisan
  • Sugan langkung cocog pikeun padagang anu ngalaman
71% investor ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu

Kumaha Cara Ngajalankeun Dagang?

Sakumaha didamel sateuacanna, anjeun dagang crypto di pasang. Ieu ngandung harti yén nalika anjeun dagang token khusus, anjeun kedah ngalakukeun éta ngalawan aset sanés. Ku alatan éta, nalika anjeun ayun dagang, anjeun kedah milih antara naon crypto-cross or fiat-to-crypto pasangan. 

Upami anjeun dagang crypto-pasangan, ieu hartosna aset anjeun anu sanés bakal janten token digital sapertos ETH sareng BTC. Di sisi anu sanésna, upami anjeun dagang fiat-pasang, asét sanés sigana bakal USD diantara mata uang sanés. Masing-masing pasangan ieu gaduh nilai tukeur anu bergeser unggal detik dumasarkeun kana gerakan pasar anu langkung jembar. 

Ku alatan éta, sapasang bakal nyaksian paningkatan upami langkung seueur anu ngagaleuhna. Nanging, upami langkung seueur anu ngajual pasangan anu anjeun ayun-dagang, maka nilaina bakal ngirangan.

  • Pasangan Fiat: Ieu mangrupikeun salah sahiji tina dua pilihan anu sayogi. Di dieu, pasangan éta bakal kalebet mata uang fiat sareng asét digital. Kusabab USD mangrupikeun mata uang industri standar, sigana bakal janten pilihan fiat anu anjeun tiasa kéngingkeun pasangan ieu. Conto fiat-pasang kaasup BTC / USD sareng ETH / USD. Salaku tambahan, fiat-pasang nawiskeun anjeun aksés kana panyebaran anu langkung ketat sareng langkung seueur likuiditas, anu mangrupikeun fitur anu ngajantenkeun perdagangan ayun crypto anjeun langkung nguntungkeun sareng lancar.
  • Pasangan Crypto: Pilihan sanésna nyaéta dagang aset crypto ngalawan token anu sanés. Di dieu, anjeun panginten tiasa dagang Ripple ngalawan Bitcoin. Pasangan ieu bakal dipidangkeun salaku XRP / BTC.

Nanging, langkung saé pikeun angkat sareng pasangan dagang fiat, utamina upami anjeun pemula dina adegan cryptocurrency. Ieu kusabab pasangan crypto-cross tiasa sesah ngartos kadang-kadang.

Sakali anjeun mutuskeun pasangan anu mana anu badé dipilih, hal anu salajengna nyaéta pikeun nangtukeun urutan anu anjeun anggo pikeun lebet pasar. Intina aya dua pesenan anu tiasa anjeun anggo dina hal ieu.

Ieu mangrupikeun paréntah 'mésér' sareng 'ngajual'. 

  • Pikeun 'meser mésér,' ieu bakal dilakukeun nalika anjeun ngarepkeun token anu anjeun ayun-dagang naékkeun harga. 
  • Nanging, upami anjeun ngarepkeun panurunan nilai, maka anjeun kedah nganggo 'urutan jual.'

Salajengna, anjeun kedah terang jinis urutan anu ku anjeun tiasa maréntahkeun calo ngeunaan cara muka perdagangan anjeun. Di dieu, anjeun ogé ngagaduhan dua jinis, nyaéta 'order pasar' sareng 'limit order.' 

  • Pesenan pasar dianggo nalika anjeun henteu saé sareng calo muka posisi anjeun dina harga anu salajengna. 
  • Nanging, upami anjeun gaduh harga udagan dina pikiran nalika ayun dagang, anjeun tiasa nyetél calo anjeun pikeun muka posisi anjeun nalika token na ngahontal éta. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun bakal nganggo urutan wates. 

Utamana, nalika ngayun dagang crypto, éta sering sabab hoyong nguntungkeun tina parobahan pasar. Ku alatan éta, pikeun nuliskeun sareng kaluar dagang, anjeun kedah gaduh harga udagan dina pikiran.

Barina ogé, ayun dagang nyaéta ngeunaan ngahasilkeun kauntungan anu konsisten dina sababaraha perdagangan jangka pondok. Ieu ngandung harti yén urutan wates bakal langkung pikaresepeun pikeun dianggo kumargi anjeun tiasa nyetél titik éntri pikeun muka posisi anjeun.

Strategi Pangsaéna Pikeun Ayun Dagang Crypto

Kusabab anjeun ngayunkeun dagang crypto pikeun ngahasilkeun pangasilan, anjeun kedah ngartos strategi anu béda anu tiasa anjeun anggo pikeun ngamaksimalkeun posisi anjeun. Padagang ayun crypto berpengalaman nganggo strategi ieu pikeun ngamankeun kauntungan sareng gaduh pamahaman anu tuntas ngeunaan pasar. 

Kituna, perhatoskeun kana strategi dagang ayun crypto anu dibahas dina bagian ieu. 

Ngaleutikan Biaya Dagang

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun tadi, calo ngecas biaya anu béda pikeun dagang anjeun. Pangaruh tina ieu nyaéta calo kalayan struktur bayaran tinggi bakal mangaruhan pangasilan anjeun. Anjeun bakal tungtungna mayar hiji fee atanapi anu sanés, anu sadayana akumulasi pikeun ngirangan ukuran kauntungan dagang ayun poténsial anjeun.

  • Kituna, éta langkung pinter pikeun nganilai calo anu béda sareng mutuskeun mana anu ngayun dagang.
  • Dina kasus éta, hiji faktor penting anu anjeun kedah nimbangkeun nyaéta épéktipitas biaya calo.
  • Ieu naha bybit nangtung kaluar diantara calo sejen, sabab mangrupakeun platform dagang sumebar-hijina.

Saatos penilaian anjeun, mutuskeun calo anu dipercaya sareng teras nganggo platform kanggo dagang ayun crypto anjeun. Ku cara éta, anjeun tiasa nyingkahan ngagunakeun calo anu béda sareng kaleungitan kauntungan anjeun ku biaya anu diperyogikeun.

Atur Pesenan Stop-Loss

Dina diajar kumaha ayun dagang crypto, anjeun kedah terang kumaha a eureun-leungitna karya urutan. Ieu penting pisan, sabab éta bakal mastikeun anjeun sanggup ngayunkeun perdagangan ku cara résiko-averse. Ku ngalakukeun éta, anjeun bakal mastikeun yén anjeun henteu kabakar ku modal dagang anjeun. 

Ieu ngandung harti yén sanajan salaku padagang ayun, sanaos henteu wajib, anjeun tiasa nutup sababaraha dagang dina sadinten dumasar kana kakuatan paménta sareng suplai. Ieu naha anjeun kedah nyetél stop-loss pikeun perdagangan ayun anjeun.

Kalayan fitur ieu, anjeun tiasa maréntahkeun calo kana jumlah karugian anu anjeun pikahoyong dina posisi kabuka anjeun. Maka, saatos token anu nuju ayun dagang pencét harga éta, calo sacara otomatis nutup perdagangan anjeun.

Contona:

  • Anggap anjeun ngalebetkeun pasar BTC / USD $ 45,000
  • Anjeun tiasa nyetél urutan stop-loss dina 10% handapeun harga éntri
  • Ieu bakal sami sareng $ 40,500
  • Ieu ngandung harti yén upami pasar henteu ngalih dina kahadean anjeun, calo bakal nutup posisi anjeun nalika Bitcoin ngahontal $ 40,500

Dina Balance Volume (OBV) Indikator

OBV mangrupikeun salah sahiji indikator populér anu dianggo ku padagang ayun crypto pikeun meunteun pasar sareng ngadamel spekulasi. Indikatorana dumasar-volume. Ieu ngandung harti yén éta prédiksi pergerakan pasar poténsial dumasar kana volume token a. 

  • Indikator ngalacak volume aset sareng sakali aya kenaikan harga, OBV ngitung deui jumlah total pikeun token crypto éta.
  • Indikator ieu dumasarkeun kana anggapan yén volume token crypto nunjukkeun harga ayeuna sareng ka hareupna.
  • Salaku conto, upami pasar dina tren handap, ieu ngandung hartos langkung seueur jalma anu ngajual tibatan anu aranjeunna ngagaleuh.

Padagang ayun bisa ngungkit inpormasi ieu pikeun nangtoskeun naha bakal lebet pasar atanapi kaluar. Pikeun tujuan éta, ayun padagang ngungkit OBV pikeun nyandak kaputusanana. Ku alatan éta, arah inohong OBV pasar tiasa nyarios ka padagang naha pas bakal aya kenaikan harga atanapi panurunan.

Parobihan Pasar

Kusabab cryptocurrency na volatil, anjeun kedah ngarepkeun tren pasar pikeun ngarobah unggal dinten. Dina kaseueuran kasus, nalika seueur teuing investor ngajual asetna, pasar tiasa ngalih ka arah anu sabalikna. Nanging, gerakan handap pikeun aset sanés hartosna éta moal naék deui. 

Salaku padagang ayun, anjeun tiasa ngalebetkeun pasar sapertos kitu pikeun tujuan pamungkas pikeun ngahasilkeun pembalikan nalika éta kajadian. Ieu cara seueur padagang ayunan crypto ngahasilkeun kauntungan anu konsisten di pasar. Nanging, ngalakukeun ieu kedah hartosna anjeun diinformasikeun ngeunaan pasangan anu anjeun ayun dagang.

Ieu nyandak kami kana strategi terakhir anu tiasa dibahas dina bagian ieu - panilitian.

Naha Panalungtikan anjeun

Nalika anjeun diajar ngayunkeun perdagangan crypto, anjeun diperyogikeun pikeun nalungtik pasar sacara rutin. Barina ogé, adegan cryptocurrency dicirikeun ku kateupastian. Ieu sababna kaputusan kudu dilakukeun saatos karajinan sareng pamahaman ngeunaan aset crypto anu dimaksud. 

Salawasna maca dina lintasan hiji proyék sareng kumaha parantos dilakukeun di pasar. Ieu kumaha anjeun tiasa ngadamel rencana dagang ayun sustainable anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngumpulkeun pangunjung kana waktos.

Mangpaat Crypto Swing Trading

Sanaos sadayana anu parantos dibahas dugi ka ayeuna, anjeun panginten masih gaduh mamang ngeunaan ayun dagang crypto. Ieu tiasa janten masalah upami anjeun pemula sareng anjeun nyobian terang sadayana anu penting sateuacan lebet pasar.

Pikeun ngabantosan langkung seueur wawasan, ieu sababaraha kauntungan tina ayun dagang crypto.

Langkung Waktos pikeun Nganalisis Pasar

Kadang-kadang, anjeun panginten tiasa muka perdagangan tanpa ngagaduhan inpormasi anu anjeun peryogikeun. Ieu panginten kusabab analisis pasar anjeun nunjukkeun yén éta waktos anu saé pikeun ngalakukeunana. Nanging, saatos muka perdagangan, anjeun bakal hoyong terang langkung seueur ngeunaan pasar. 

Kusabab anjeun tiasa ngajaga posisi anjeun kabuka langkung ti hiji dinten, anjeun kéngingkeun waktos anjeun peryogi pikeun nganilai pasar kalayan pantes sareng nyandak kaputusan dagang anu langkung saé.

ngungkit

Dina diajar kumaha ayun dagang crypto, anjeun pasti hoyong terang cara pikeun memaksimalkeun posisi anjeun. Pangungkit mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngalaksanakeun éta, sabab fitur ieu ngamungkinkeun anjeun muka posisi sanaos anjeun henteu gaduh modal anu diperyogikeun. Ieu ngandung harti yén ku ngungkit 1:10, anjeun tiasa muka posisi $ 1,000 kalayan ngan ukur $ 100 dina akun dagang anjeun. 

Résiko Dagang Ayun Crypto

Industri crypto mangrupikeun anu ngalibatkeun bentuk résiko anu béda. Di dieu, urang bahas anu kedah anjeun terang sateuacan ngamimitian perjalanan dagang ayun crypto anjeun.

volatility

Sanaos anjeun henteu kedah terus-terusan tingali kana grafik nalika ngayun dagang, anjeun masih kedah waspada ngeunaan pergerakan harga. Ieu kusabab adegan cryptocurrency dicirikeun ku volatilitas anu luhur, artina harga tiasa nyandak arah anu sabalikna iraha waé.

Kituna, salaku padagang ayun crypto, anjeun kedah terang iraha nganggo pesenan take-profit sareng stop-loss anjeun saluyu. Ku cara ieu, anjeun bakal tiasa ngalipet résiko anjeun sacara épéktip.

Platform Perdagangan henteu diatur

Bursa anu henteu diatur bakal ngamungkinkeun anjeun ngayunkeun perdagangan tanpa ngalengkepan prosés KYC. Nanging, ieu sering di expense tina kaamanan, sabab bursa ieu kirang dipercaya lamun dibandingkeun ngalawan calo diatur.

Ngagunakeun calo kawas bybit na AvaTrade nempatkeun anjeun dina posisi anu langkung saé pikeun maksimalkeun perdagangan ayun anjeun dina platform anu sah. Henteu ngan ieu kusabab aranjeunna beurat diatur, tapi aranjeunna sumebar-hijina calo nu nyadiakeun arena dagang adil jeung transparan.

Diajar Kumaha Ngayunkeun Crypto Dagang - Walkthrough Detil

Baheula dina Diajar Kumaha Swing Trade Crypto Guide ieu, urang sakedik ngabahas léngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun ngamimitian dina pasar aset digital. Upami anjeun pemula dina pamandangan dagang cryptocurrency, anjeun peryogi panjelasan anu langkung jembar ngeunaan kumaha jalanna léngkah-léngkah éta.

Ku ieu diémutan, di handap anjeun bakal mendakan jalan detil kumaha ngayunkeun crypto dagang dina waktos 10 menit.

Léngkah 1: Buka Akun

Anjeun kedah ngadamel akun brokerage - anu tiasa anjeun ayunkeun dagang. Calo anu diatur bakal meryogikeun anjeun ngalengkepan prosés KYC sateuacan aktipkeun akun anjeun.

Di dieu, anjeun kedah nyayogikeun sababaraha detil pribadi, unggah KTP anu dikaluarkeun pamaréntah, sareng nyungkeun tagihan tagihan / pernyataan bank pikeun ngesahkeun alamat anjeun. 

Didatangan bybit

67% akun udagan ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu.

Léngkah 2: Biayaan Akun anjeun

Ieu dimana anjeun ngadamel deposit kana akun dagang anjeun. Identipikasi syarat deposit minimum calo sareng tambahkeun dana kana akun anjeun sasuai. Contona, kalawan bybit, anjeun kedah deposit sahenteuna $200. 

Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nganggo metode pamayaran anu béda pikeun tujuan ieu, kaasup kartu debit / kiridit, e-dompét, sareng transfer kawat. Tapi salaku padagang ayun, anjeun panginten badé prioritaskeun dua pilihan pamayaran heula, kumargi transfer kawat tiasa lambat.

Léngkah 3: Pilih Pasar

Sakali anjeun parantos neundeun akun kana rekening anjeun, anjeun ayeuna tiasa neraskeun kana perdagangan ayun. Tapi ke heula, anjeun kedah milih pasangan dagang.

Janten, upami anjeun hoyong ngayunkeun Algorand dagang, kantun lebetkeun nami token dina kotak pamilarian pikeun mendakanana. 

Léngkah 4: Buka Perdagangan anjeun

Dina halaman token, mutuskeun urutan anu anjeun anggo.

Émut - anjeun tiasa milih antara urutan 'mésér' sareng 'ngajual'. Saatos éta, lebetkeun saham anjeun, sareng buka perdagangan!

Diajar Kumaha Ngayunkeun Crypto Dagang - Kacindekan

Dina Diajar Kumaha Ngayun Trade Crypto Guide ieu, kami parantos ngajelaskeun sacara rinci sadayana anu anjeun kedah terang. Upami anjeun hoyong kéngingkeun kauntungan alit tapi konsisten di pasar crypto, ayun dagang mangrupikeun tarékah anu pangsaéna anjeun. Tapi pikeun mastikeun anjeun kéngingkeun pangalaman anu saé, pilih calo anu diatur anu nawiskeun biaya dagang hemat biaya.

Pikeun tujuan ieu, bybit nangtung kaluar - salaku calo diatur ngidinan Anjeun pikeun ngayun dagang crypto dina dasar sumebar-hijina. Saatos éta, pelajari seueur strategi dagang ayun anu anjeun gaduh sareng gabungkeun éta pikeun ngamaksimalkeun poténsi kauntungan anjeun. 

Didatangan bybit

67% akun udagan ritel kaleungitan artos nalika dagang CFD sareng panyadia ieu.

FAQs

Kumaha anjeun ngayunkeun crypto dagang?

Anjeun ngan saukur kedah mimitian ku muka rekening dagang, langkung saé sareng calo anu diatur. Saatos éta, setor dana kana akun anjeun sareng pasang meser atanapi jual beuli. Émut yén anjeun ngan ukur kedah ngayun dagang crypto saatos leres nalungtik pasangan anu anjeun pilih.

Dimana kuring tiasa ngayunkeun perdagangan crypto?

Industri dagang cryptocurrency badag. Sapertos kitu, aya seueur platform dagang pikeun anjeun anggo. Tapi upami anjeun milarian ngayun dagang ku cara anu murah sareng nganggo calo anu diatur, pilihan anu pangsaéna nyaéta bybit sareng AvaTrade.

Dupi anjeun ngayun dagang crypto ku ngungkit?

Ieu panginten alesan sanés naha anjeun kedah ati-ati ngeunaan calo anu anjeun pilih. Calo anu diatur sapertos bybit sareng AvaTrade bakal ngamungkinkeun anjeun padagangan CFD anu leveraged. Ieu ditawarkeun dina lingkungan anu dilisensikeun sareng aman - anu henteu tiasa disebatkeun pikeun ngungkit anu ditawarkeun ku séntral crypto anu teu diatur.

Kumaha kuring tiasa kéngingkeun artos tina ayun dagang crypto?

Ieu di mana strategi épéktip tiasa dianggo. Upami anjeun milarian ngahasilkeun pangasilan leutik tapi konsisten tina dagang ayunan crypto anjeun, anggo indikator téknis, bagan diajar, mangpaatkeun gerakan pasar, sareng ngalakukeun panilitian anjeun.

Naon pasangan crypto pangsaéna pikeun ngayunkeun perdagangan?

BTC / USD. Kaseueuran padagang ayun milih pasangan ieu, anu ngandung Bitcoin sareng dolar AS. Salaku tambahan, pasangan nawiskeun anjeun nyebarkeun paling ketat sareng tingkat likuiditas panggedéna.