kabijakan privasi

Entong investasi kecuali anjeun siap kaleungitan sadaya artos anu anjeun investasikeun. Ieu mangrupikeun investasi anu résiko luhur sareng anjeun moal mungkin dijagi upami aya anu salah. Candak 2 menit pikeun neuleuman leuwih

 

kabijakan privasi

Kawijakan Privasi ieu ngajelaskeun kumaha urang ngadamel inpormasi pribadi anu dikoléksi, dianggo, sareng dibagi nalika pangunjung atanapi palanggan ngaderes cryptosignals.org .

INFORMASI TRANSAKSI

Naon anu anjeun lakukeun ku inpormasi kuring?

Lamun anjeun mésér hal ti toko urang, minangka bagian ti prosés dibeuli na jual, urang ngumpulkeun informasi pribadi anjeun masihan kami kayaning ngaran anjeun, alamat jeung alamat surélék.

Nalika anjeun ngotéktak toko kami, kami ogé sacara otomatis nampi alamat protokol Internet komputer (IP) anjeun pikeun masihan kami inpormasi anu ngabantosan kami pikeun diajar ngeunaan panyungsi anjeun sareng sistem operasi.

Pamasaran Email (upami lumaku): 

Kalayan idin anjeun, kami tiasa ngirim surélék ngeunaan toko kami, produk anyar sareng pembaruan sanés.

idin

Kumaha anjeun meunang idin kuring?

Lamun anjeun nyadiakeun kami kalayan informasi pribadi pikeun ngalengkepan urus a, pariksa kartu kiridit anjeun, nempatkeun hiji urutan, ngatur pikeun pangiriman atawa balik meuli hiji, urang tanda yén anjeun idin ka urang ngumpulkeun deui jeung ngagunakeun eta pikeun anu alesan husus wungkul.

Upami urang nyungkeun inpormasi pribadi anjeun pikeun alesan sékundér, sapertos pamasaran, kami bakal langsung naros anjeun langsung pikeun idin anjeun anu dikedalkeun, atanapi masihan anjeun kasempetan pikeun nyarios henteu.

Kumaha kuring mundur idin kuring?

Saatos anjeun milih-milih, upami anjeun ngarobih pipikiran, anjeun tiasa mundur idin anjeun pikeun kami ngahubungi anjeun, kanggo pangumpulan, panggunaan atanapi panyingkepan inpormasi anjeun dina waktos naon waé, ku ngahubungi kami di [email dijaga] atanapi ngirim kami di: cryptosignals.org

nyingkaban

Naha anjeun ngungkabkeun inpormasi kuring?

Urang bisa nyingkab informasi pribadi anjeun lamun kami anu diperlukeun ku hukum pikeun ngalakukeunana atawa lamun ngalanggar Sarat kami of Service.

Toko ONLINE

Toko online kami di-host ku 3dcart. Aranjeunna nyayogikeun kami platform e-commerce online anu ngamungkinkeun urang pikeun ngajual produk sareng jasa kami ka anjeun.

Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan kumaha 3dcart nganggo Émbaran Pribadi anjeun di dieu
https://www.shift4shop.com/privacy.html

pamayaran:

Upami anjeun milih gateway pembayaran langsung pikeun ngarengsekeun pameseran anjeun, toko online ngirimkeun data kartu kiridit anjeun. Data toko énkripsi ngalangkungan Standar Kartu Data Data Kaamanan Pamayaran (PCI-DSS). Data transaksi pameseran anjeun disimpen ngan ukur diperyogikeun pikeun ngarengsekeun transaksi jual beuli anjeun. Saatos éta réngsé, inpormasi transaksi beuli anjeun dihapus.

Kabéh gateways pembayaran langsung taat kana standar diatur ku PCI-DSS sakumaha diurus ku PCI Standards Kaamanan Council, nu mangrupa usaha gabungan tina merek kawas Visa, MasterCard, Amérika Express jeung manggihan.

syarat PCI-DSS mantuan mastikeun penanganan aman inpormasi kartu kiridit ku toko kami sarta panyadia ladenan na.

LAYANAN PIHAK KETIGA

Sacara umum, panyadia pihak katilu anu kami anggo ngan ukur ngumpulkeun, nganggona, sareng nyingkabkeun inpormasi anjeun dugi ka diperyogikeun pikeun ngamungkinkeun aranjeunna ngalaksanakeun jasa anu disayogikeun ka kami.

Sanajan kitu, panyadia ladenan pihak-katilu tangtu, kayaning gateways mayar na prosesor urus pembayaran sejen, boga kawijakan privasi sorangan di hormat ka informasi nu diperlukeun kami nyadiakeun keur aranjeunna keur transaksi nu patali pameseran Anjeun.

Pikeun panyadia ieu kami nyarankeun yén anjeun baca kawijakan privasi maranéhna sangkan anjeun tiasa ngartos ragam nu informasi pribadi anjeun bakal diatur ku panyadia ieu.

Anjeun tiasa milih tina iklan sasar ku:

Facebook - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Google - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Bing - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Dina sababaraha hal, inget yen panyadia tangtu bisa jadi ayana dina atawa boga fasilitas nu lokasina dina yurisdiksi béda ti boh anjeun atanapi urang. Ku kituna lamun milih pikeun lumangsungna ku urus nu ngalibatkeun jasa tina hiji propaider ladén pihak-katilu, teras informasi Anjeun bisa jadi tunduk kana hukum tina yurisdiksi (s) nu éta panyadia layanan atanapi fasilitas na anu lokasina.

Salaku conto, lamun aya lokasina di Kanada sareng urus Anjeun diolah ku gateway pembayaran lokasina di Amérika Serikat, teras informasi pribadi anjeun dipaké dina completing urus nu nunut ka panyingkepan handapeun panerapan Indonesia, kaasup nu Act Patriot.

Sakali anjeun ninggalkeun halaman wéb toko kami atanapi dialihkeun ka halaman wéb atanapi aplikasi ti pihak katilu, anjeun henteu diatur deui ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu atanapi Sarat Layanan situs web kami.

Sponsor

Nalika anjeun mencét kana tautan di toko kami, éta tiasa ngarahkeun anjeun jauh tina situs kami. Kami henteu tanggel waler pikeun eusi atanapi prakték privasi situs séjén sareng ngadorong anjeun maca pernyataan privasi na.

kaamanan

Ngajaga inpormasi pribadi Anjeun, urang nyandak precautions lumrah tur turutan lila industri pangalusna pikeun mastikeun eta teu inappropriately leungit, misused, diakses, diungkabkeun, dirobah atawa ancur.

Upami anjeun nyayogikeun kami inpormasi kartu kiridit anjeun, inpormasi na énkripsi nganggo téknologi lapisan socket aman (SSL) sareng disimpen nganggo énkripsi AES-256. Sanaos henteu metode transmisi ngalangkungan Internét atanapi neundeun éléktronik 100% aman, urang nuturkeun sadaya sarat PCI-DSS sareng nerapkeun standar industri anu ditampi umumna.

Ulah lagu

Halaman wéb kami nganggo "Cookies" salaku file data anu disimpen dina alat anjeun atanapi komputer sareng sering kalebet idéntifikasi unik anu anonim. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cookies, sareng cara mareuman cookies, didatangan http://www.allaboutcookies.org.

Perhatikeun yén kami moal ngarobah pendataan Loka kami sarta lila-pamakéan nalika urang ningali sinyal Ulah lagu tina panyungsi anjeun.

Mun anjeun anu nyicingan Éropa, anjeun ngabogaan hak pikeun ngakses informasi pribadi urang tahan upami anjeun na nanya nu informasi pribadi anjeun jadi dilereskeun, diropéa, atawa dihapus. Lamun hoyong laksana katuhu ieu, mangga ngahubungan kami liwat inpo kontak di handap.

Salaku tambahan, upami anjeun warga Éropa kami nyatet yén kami ngolah inpormasi anjeun pikeun minuhan kontrak anu mungkin urang gaduh sareng anjeun (contona upami anjeun mesen ngalangkungan Situs), atanapi pikeun ngudag kapentingan bisnis sah kami anu didaptarkeun di luhur. Salaku tambahan, punten perhatoskeun yén inpormasi anjeun bakal ditransfer ka luar Éropa, kalebet ka Kanada sareng Amérika Serikat.

Umur CONSENT

Ku migunakeun loka ieu, anjeun ngagambarkeun yén anjeun sahanteuna umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal, atawa nu aya umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal jeung maneh geus ditangtukeun urang idin Anjeun pikeun ngidinan salah sahiji tanggungan minor anjeun ngagunakeun loka ieu.

PERUBAHAN KEPADA DASAR PRIVASI INI

Urang cagar hak ngaropéa kawijakan privasi ieu iraha wae, jadi punten marios eta remen. Parobahan na clarifications baris mawa pangaruh langsung kana posting maranéhanana dina website. Mun urang jieun perobahan bahan kana kawijakan ieu, urang bakal ngabéjaan didieu yen eta geus diropéa, jadi nu sadar informasi naon urang kumpulkeun, kumaha ieu kami nganggo eta, sarta dina kaayaan naon, upami wae, urang make jeung / atawa nyingkab éta.

Mun toko kami geus kaala atanapi dihijikeun sareng parusahaan sejen, informasi Anjeun bisa jadi dibikeun ka pamilik anyar ku kituna urang bisa neruskeun ngajual produk ka anjeun.

Patarosan jeung inpo kontak

Lamun hoyong: aksés, bener, ngajadikeun amandemen atawa ngahapus informasi pribadi wae urang kudu ngeunaan anjeun, ngadaptar keluhan a, atawa ngan saukur rék informasi langkung ngahubungan Privasi urang minuhan Officer di [email dijaga] atanapi ku mail di cryptosignals.org